CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

14 Tahun Dan 20 Musim, 'Keeping Up With The Kardashians' Bakal Labuh Tirai

9-9-2020 03:35 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11831| Komen: 41

Description: Selepas 14 tahun bersiaran, rancangan realiti televisyen ‘Keeping Up With the Kardashians’ bakal melabuhkan tirainya dengan musim terakhir yang bakal menemui penonton awal tahun depan.
Selepas 14 tahun bersiaran, rancangan realiti televisyen ‘Keeping Up With the Kardashians’ bakal melabuhkan tirainya dengan musim terakhir yang bakal menemui penonton awal tahun depan.

Berita ini diumumkan sendiri Kim Kardashian West menerusi Instagramnya pada Rabu.



Kredit foto: IG Kim Kardashian

"Dengan berat hati, kami membuat keputusan yang sukar ini sebagai sebuah keluarga untuk mengucapkan selamat tinggal kepada Keeping Up With the Kardashians.

"Tanpa Keeping Up With the Kardashians, saya tidak akan berada di sini hari ini. Saya berterima kasih kepada semua penonton yang memberi sokongan kepada kami skeeluarga sepanjang 14 tahun ini," tulisnya.



Keeping Up With the Kardashians yang juga dikenali sebagai KUWTK terbitan E! ditayangkan buat pertama kali pada 2007 membuka peluang kepada ahli keluarga besar itu menceburi pelbagai bidang perniagaan berjaya termasuk fesyen dan alat solek. - CARI
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KIM.K 9-9-2020 03:02 PM
Katanya season finale takda pregnancy
Quote Kurex 9-9-2020 03:44 PM
Salah, bukan sebab program ni korang ada dekat atas, tapi sebab video ngeseks...
Quote kakyungpilah85 9-9-2020 03:48 PM
Elok laa tamatkan.. Ape relevan eh orang semua nak tengok kehidupan ko yang fake tu
Quote djzara81 9-9-2020 04:52 PM
Reality show paling sampah.
Quote MoCuishle 9-9-2020 05:47 PM
Well, sis actually suka aje tonton KUWTK ni
Ala2 my guilty pleasure gitewwwwww
Quote Knowlee 9-9-2020 06:02 PM
Akhirnya... Punya takde faedah punya show.
Quote TomyamPuteh 9-9-2020 07:42 PM
Finally the thrash wiil be back into the dump thrash
Quote RatuDunia94 9-9-2020 08:48 PM
Kurex: Salah, bukan sebab program ni korang ada dekat atas, tapi sebab video ngeseks...


Kannn.. iols masih ingat zaman2 iols tgh study masa tu tiba2 nama sheols menjadi sebutan satu dunia.. sekali risik2 rupanya pasal video seks tersebar..
Quote Rogue98 9-9-2020 10:31 PM
Mmg patut pun stop. Masing2 dah makin tua and byk adjust muka. Yg nampak x adjust hanya Kourtney and Kendal jer. Lagipun aritu Kourtney dah ckp dia xnak shooting dah..  dia dah penat and nak spend time dgn kids dia and her own projects.
Quote swateng1 10-9-2020 09:02 AM
tv show yang dah tak releven abad ni. family pun semua buat muka. fake
Quote anony-mous 10-9-2020 09:03 AM
My peberet show penuh drama gituh. Suka sgt kim ni dlu sb cun. Tp lepas leaked video taytay tu rasa benci lg2 dgn laki heols si kanye
Quote husna_amal 10-9-2020 09:22 AM
uihh 14 musim tu. Tapi 1 episode pun tak pernah tengok pun
Quote Mek_bulat 10-9-2020 09:46 AM
Penah la ikut season awal2 dlu.. Pastu mcm boring ntah apa2 diorg ni ngan bodoh2 alang diorg.. Paling obvious yg si bapak awl2 lelaki tetiba end story jd gitu plak..  
Quote mieymiey 10-9-2020 10:01 AM
Kelakar yach kalau chuols bandingkan muka memasing dari season 1 sampai sekarang. Terutamanya Khloe. Dah tak serupa dia. Over sangat adjustnya pun.
Quote mieymiey 10-9-2020 10:09 AM
Filter ke ni atau memang ni la muka sheols sekarang?
Quote shaiy 10-9-2020 10:25 AM
mieymiey replied at 10-9-2020 10:01 AM
Kelakar yach kalau chuols bandingkan muka memasing dari season 1 sampai sekarang. Terutamanya Khloe. ...

kylie paling jelas repair mukanya,lain bebeno.
Quote shaiy 10-9-2020 10:26 AM
mieymiey replied at 10-9-2020 10:09 AM
Filter ke ni atau memang ni la muka sheols sekarang?

mcm klon dia je.. lainyaa..
Quote electricopop 10-9-2020 10:39 AM
The end of an era katanya. Walaupun mereka ni dibenci ramai, tapi dorang ni entertaining la jugak. Hahaha.
Quote lasagna 10-9-2020 11:20 AM
ahh finally abes gak program ni.. lama gak wehh smp S20
elok lah memasing dah tak bape nk relevan dah, mebi ryan seacrest pun xde budget or malas dah nk byr dia org time covid2 ni.

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 11:39 PM GMT+8 , Processed in 0.090140 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top