CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Sebelum Ni Pasir, Semalam Kemenyan Hitam" - Kedai Makan Roslan Shah Disihir?

9-9-2020 12:49 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 9362| Komen: 52|Original author: Oleh: LilRose

Description: Roslan Shah menerusi laman sosialnya mendedahkan penemuan kemenyan dibungkus dalam plastik di kedai makannya.
Roslan Shah menerusi laman sosialnya mendedahkan penemuan kemenyan dibungkus dalam plastik di kedai makannya.


Kredit foto: IG


"Terjumpa benda syirik ini. Tak takut dengan Allah ke?

"Tak apa, Cik Lan maafkan orang seperti ini walaupun ada niat jahat terhadap peniaga Cik Lan kerana Allah yang menentukan segalanya," tulisnya.



Kredit foto: IG


Sementara itu, pengacara, pelakon dan penyanyi berkenaan mendakwa ia bukan kali pertama'barang pelik' ditemui di kedainya yang dibuka sejak 26 Julai lalu di Pasar Geylang Serai, Singapura, lapor Harian Metro.

"Ini bukan kali pertama. Sebelum ini, saya terjumpa pasir yang ditabur di kedai saya. Tengah hari semalam, ada kemenyan hitam pula," katanya.





Kredit foto: IG

Dalam masa sama, Roslan memohon doa agar dia dan perniagaannya sentiasa dalam perlindungan Allah SWT. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 9-9-2020 01:27 PM
Lantak kau la kakak....
Quote TomyamPuteh 9-9-2020 01:52 PM
Sblm ni pasir, smlm kemenyan hitam, besok?
Quote nisako 9-9-2020 01:53 PM
macam macam org sekarang ni.............
Quote tupperwarepink 9-9-2020 02:09 PM
maju and ramai org ke pergi kedai dia ni? sampai tahap orang nak sihirkan?
Quote Orix 9-9-2020 02:11 PM
kt mn kedai makan dia. jual mkanan apa. sedap ke
Quote mieymiey 9-9-2020 02:13 PM
@itis.azilah
Quote Kitty_catz 9-9-2020 02:47 PM
coverina sbb tak shedappp letewwww
Quote husna_amal 9-9-2020 02:48 PM
Acik lan yakin ke tu perbuatan sihir.
Quote palmolive 9-9-2020 03:17 PM
TomyamPuteh replied at 9-9-2020 01:52 PM
Sblm ni pasir, smlm kemenyan hitam, besok?

ayam masak ros
Quote GegarVaganja 9-9-2020 03:20 PM
Kenapa brand2 besar mekdi, kfc, pizza hut macam tak pernah dengar kena sihir.

Quote OsHiN_hOnEy 9-9-2020 03:22 PM
katanya sedap!

dia mmg close dgn laki fasha tu
tau!

Quote taji2906 9-9-2020 03:23 PM
nk promote kedai je ni.. orang tertanya2.. ehh, dia ada kedai makan ke? ehh, kenapa kedai dia org nak sihir? sedap sangat ke? nak try rasa la.. ok paham
Quote lavendernovella 9-9-2020 06:09 PM
Dia ada kuar kat tv malaysia ker? Pesal aku tak pernah nampak?
Quote Knowlee 9-9-2020 06:09 PM
Ramai sgt org dengki kat dia ke? Apa kelebihan dia sampai ramai sgt org dengki?
Quote Knowlee 9-9-2020 06:10 PM
GegarVaganja: Kenapa brand2 besar mekdi, kfc, pizza hut macam tak pernah dengar kena sihir.


Kan???? Kedai org melayu je selalu kena. Kedai cina I tengok sampai tak cukup parking. Pastu tetibe kedai Melayu tutup.
Quote c===8 9-9-2020 06:43 PM
Si penyihir tu mmg sengaja tabur pasir dan kemenyan bagi roslan nampak ke?
Quote lattehazelnut 9-9-2020 06:53 PM
lavendernovella replied at 9-9-2020 06:09 PM
Dia ada kuar kat tv malaysia ker? Pesal aku tak pernah nampak?

I pun mcm xpernah tgk dia tv.. tp ingat dia ckp pasal video lucah dia tersebar..
Sapo nk tgk vid lucah dia tah..
Quote one_aiman 9-9-2020 06:54 PM
kehidupan yg bernama roslan shah ni asyik kena dengki je kan
Quote kiah_mai_pulak 9-9-2020 06:56 PM
ko mngunyit tak takut pulak Allah??

Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 10:58 PM GMT+8 , Processed in 0.070849 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top