CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tiz Zaqyah Buat Review Tayang Aset, Kena Godam Ke?

8-9-2020 03:39 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 19062| Komen: 58

Description: Dalam pada beberapa artis menyuarakan pendirian mereka untuk menapis produk sebelum membuat review, berbeza dengan Tiz Zaqyah yang dikecam ramai kerana berbuat sebaliknya.
Dalam pada beberapa artis menyuarakan pendirian mereka untuk menapis produk sebelum membuat review, berbeza dengan Tiz Zaqyah yang dikecam ramai kerana berbuat sebaliknya.



Ia berikutan tindakan Tiz berkongsi video wanita menari dengan menunjukkan sebahagian payudaranya.

Hantaran itu ditujukan buat wanita mengalami masalah payudara dan punggung.

Dek tindakannya itu, ruangan komen dibanjiri dengan kecaman warga maya.




Kredit foto: IG Tiz

Sebelum ini, penyanyi Siti Sarah dan pelakon Noorkhiriah antara lantang bersuara mengenai rasa kurang senang terhadap taktik promosi yang menayang aset tubuh hingga menjatuhkan maruah wanita. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ad_hoc79 8-9-2020 10:33 AM
ni mesti venna ke vessa apantah ke namanya. bukan tiz sorg, ramai artis iklankan produk ni. aku pun terperanjat tengoknya. ada artis yg tutup ruang komen utk iklan ni. dh tau akan kena kecam kot
Quote bloodyamuk 8-9-2020 10:47 AM
bimbo product for bimbo clientele
Quote Kurex 8-9-2020 10:52 AM
Pprtnya produk
Quote mizruncing 8-9-2020 11:01 AM
asal blh je retis pn. asal dapat duit semua review kau sapu. bebal nye laaaa
Quote TomyamPuteh 8-9-2020 11:16 AM
Si tiz ni hidup mkn serabut je lately.
Quote Rara77 8-9-2020 11:25 AM
Ramai je artis review produk sampah ni
perempuan model pun jenis tak malu
kalau dah tetek punggung filler pastu claim produk kau
sampah
Quote enchantedlurve 8-9-2020 11:34 AM
balik je la ngn abg remy.. hehee...

dulu suke tgk dia berlakon.. lagi berkesan MF, yng lain..

skrg suramm dh...
Quote mamanoni 8-9-2020 11:39 AM
Product2 ni semua bukan boleh percaya pun
Quote makton 8-9-2020 11:41 AM
bodonya tiz...                           
Quote aderaderker 8-9-2020 11:53 AM
Tiz pun guna ke produk ni?

Tu je nak tau
Quote KIM.K 8-9-2020 12:29 PM
Kiut model tapi aset surgery bukan natural
Quote MimiLalat 8-9-2020 12:44 PM
Berapa la harga produk vessa ni byr dkt retis ek... Sbb pakej lps post msti kne keji, video semua teruk2. Hahahahaha
Quote lattehazelnut 8-9-2020 12:46 PM
Edited by lattehazelnut at 8-9-2020 12:50 PM
MimiLalat replied at 8-9-2020 12:44 PM
Berapa la harga produk vessa ni byr dkt retis ek... Sbb pakej lps post msti kne keji, video semua te ...


Ye yg 1st i perasan sajat la.. ingat produk dia tp bukan..
sape owner ek?

Sbb masa si sarah kutuk iklan vessa ni thread lama, bukan main sume pembackup sajat..
Quote allysumc 8-9-2020 12:46 PM
Siapa la founder vessa ni ek
Quote MimiLalat 8-9-2020 01:05 PM
lattehazelnut replied at 8-9-2020 12:46 PM
Ye yg 1st i perasan sajat la.. ingat produk dia tp bukan..
sape owner ek?


I ade bce name dia nurcameliakhan, cuba try search kt ig
Quote Adeakukesah11 8-9-2020 01:17 PM
Belambak dh retis , instafemes duk review menatang ni.. sume model dlm bideo stok2 bohsia goyang tetek besar pdhal sume inject je punn
Quote BicaraHatiku 8-9-2020 01:21 PM
MimiLalat replied at 8-9-2020 12:44 PM
Berapa la harga produk vessa ni byr dkt retis ek... Sbb pakej lps post msti kne keji, video semua te ...

Dlm Lazada...Rm99 ...kesan seawal 3 hari katanya cepat serap
Quote Suchi 8-9-2020 01:50 PM
Oh post yg ni tak silap tizz pun siap puji kata model ni comel
Quote anilanil 8-9-2020 01:56 PM
Awek model tu kalo tak pakai filter ntah camne la rupa sebenar. Ummah leluhur great wall sana ramai yg kantoi rupa sebenar sebijik ahso, dlm ig persis mulan...

Lihat semua komen(58)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 09:28 PM GMT+8 , Processed in 0.076307 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top