CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Ahli Bina Badan Tak Berbaju Hantar Sushi Tingkatkan Jualan Masa Covid-19, Berselera?

8-9-2020 04:22 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8749| Komen: 51

Description: Sebuah restoran sushi di Nagoya cuba meraih perhatian orang ramai bagi meningkatkan jualan mereka yang merudum ekoran pandemik Covid-19.
Sebuah restoran sushi di Nagoya cuba meraih perhatian orang ramai bagi meningkatkan jualan mereka yang merudum ekoran pandemik Covid-19.

Memetik Japan Today, cef restoran Imazushi, Masanori Sugiura, 41, mengerahkan ahli bina badan untuk menghantar makanan kepada pelanggan.



Kredit foto: Japan Today

Untuk membuat pelanggan lebih tertarik, mereka akan menghantar makanan tanpa mengenakan baju.

Perkhidmatan 'Delivery Macho' ini diperkenalkan Sugiura sendiri yang juga merupakan peserta pertandingan bina badan.

Difahamkan, Sugiura mengambil beberapa rakannya yang bekerja di gim sebagai penghantar sushi memandangkan mereka tidak bekerja sepanjang negara itu dilanda pandemik berkenaan.

Bagaimanapun, pelanggan perlu membuat pesanan minimum 7,000 yen (RM274) untuk menikmati perkhidmatan Delivery Macho.

Taktik promosi Sugiura itu berjaya membuatkannya menerima hingga 10 tempahan sehari dan meraih keuntungan kira-kira 1.5 juta yen (RM58,773) sebulan selepas tular di Twitter. - CARI

3

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • DayangKirana


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 8-9-2020 04:27 PM
Bagus idea ni.... Boleh meningkatkan jualan.. boleh buat2 terjatuh masa nak ambik makanan lalu tersandar dekat dada..

Paling penting, bulu tu cukur. Seriau dah nak tgk kote jepun memandangkan ternampak boss jepun punya yg bersemak samun tu..
Quote Zack8hunter 8-9-2020 04:28 PM
Sushi pakej dgn bulu ketiak.. berselera acik2 kepam makan..
Quote DayangKirana 8-9-2020 04:43 PM
ewwww...
rasa macam not hygienic je..muka pon haus je.
acik kepam ngan adik2 fonen suka la kot..
Quote TomyamPuteh 8-9-2020 04:49 PM
Kurex replied at 8-9-2020 04:27 PM
Bagus idea ni.... Boleh meningkatkan jualan.. boleh buat2 terjatuh masa nak ambik makanan lalu tersa ...

Nalla ke idok?
Quote matchstick 8-9-2020 04:52 PM
Tak sejuk ke kt sana..ke mmg musim panas. Kalau kt malaysia xpakai baju siap lah dpt makanan or drinks add on peluh sekali
Quote bakingsoda 8-9-2020 04:54 PM
acik2 nippon jgn tertukar mana satu makanan
Quote padris 8-9-2020 04:56 PM
Eeuuwwww.... X berselera langsung!
Quote Jitu 8-9-2020 04:56 PM
acik2 ngan adik2 sukalah ni
baca tajuk bodybuilder ingatkan mcm ronnie coleman

Quote Artemesiaa 8-9-2020 04:57 PM
Macam2 cara nak lakukan jualan kat sini kalau ada macam tu mau dikecam
Quote sarah82 8-9-2020 04:59 PM
Kurex replied at 8-9-2020 04:27 PM
Bagus idea ni.... Boleh meningkatkan jualan.. boleh buat2 terjatuh masa nak ambik makanan lalu tersa ...

Soalan bodoh.. Mcm mana boleh ternampak? Hahaha
Quote buapakperut 8-9-2020 04:59 PM
tak selera iols, iols suka yg mata besar, kening lebat
Quote Kurex 8-9-2020 05:06 PM
TomyamPuteh replied at 8-9-2020 04:49 PM
Nalla ke idok?

Kulup.. hampir tertutup dgn bulu2
Quote Kurex 8-9-2020 05:11 PM
sarah82 replied at 8-9-2020 04:59 PM
Soalan bodoh.. Mcm mana boleh ternampak? Hahaha

Tempat yg kencing berdiri, sebelah tu cermin.. masa aku nak cuci tangan, aku toleh la sebab bunyi kencing dia deras, sekali toleh, SEMAK SAMUN!!! tak trim. Sudahlah tak trim, lepas kencing, goyangkan hujung kulup tu, terus tutup zip.
Kalau toilet cangkung, atas siling tu ada tempat lampu kalimatang, memang nampak biasan ye dekat atas tu..... Hampir semuanya semak samun
Quote sarah82 8-9-2020 05:11 PM
Kurex replied at 8-9-2020 05:11 PM
Tempat yg kencing berdiri, sebelah tu cermin.. masa aku nak cuci tangan, aku toleh la sebab bunyi  ...

Detail sangat pulak.. Hahahaha..
Quote Kurex 8-9-2020 05:16 PM
sarah82 replied at 8-9-2020 05:11 PM
Detail sangat pulak.. Hahahaha..


Detail sebab aku takkan boleh lupa sampai bila2. Sampai hilang selera makan aku utk sehari je la.. teran kencing sampai ngalir deras sah2 la terpercik dekat seluar & bulu, tak basuh pulak. Mesti busuk.. uwekkk
Quote sarah82 8-9-2020 05:19 PM
Kurex replied at 8-9-2020 05:16 PM
Detail sebab aku takkan boleh lupa sampai bila2. Sampai hilang selera makan aku utk sehari je la ...

Yerkkkk.. Kurus la ang hari tu kurex.
Quote hasniey 8-9-2020 05:21 PM
Kurex replied at 8-9-2020 04:27 PM
Bagus idea ni.... Boleh meningkatkan jualan.. boleh buat2 terjatuh masa nak ambik makanan lalu tersa ...

Jepun katanye yg shave cuma pelacur je.kang kalau shave kene keji pulok sbb mcm pelacur@porn star
Quote Ed_Lyn 8-9-2020 05:28 PM
Kurex replied at 8-9-2020 09:16 AM
Detail sebab aku takkan boleh lupa sampai bila2. Sampai hilang selera makan aku utk sehari je la ...

Mestilah busuk... X basuh kot.. Bau hancing..
Time nak ngesek pun terus celup ja kot... Dengan x basuh bersih2 dulu..  Org2 kafiirr... Mcm tu lah...
Quote Ed_Lyn 8-9-2020 05:31 PM
hasniey replied at 8-9-2020 09:21 AM
Jepun katanye yg shave cuma pelacur je.kang kalau shave kene keji pulok sbb mcm pelacur@porn star

Female jpns jav ramai yg lawa2...
Tapi yg bawah tu...  X pandai nak jaga langsung...
Trim la kasi kemas2 sikit...

Lihat semua komen(51)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:47 PM GMT+8 , Processed in 0.313772 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top