CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Cari Penyakit Sumbat Gelas Bir Dalam Dubur

8-9-2020 01:58 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4272| Komen: 23

Description: Lelaki berusia 53 tahun menjalani pembedahan kecemasan selepas memasukkan gelas bir ke dalam lubang dubur.
Lelaki berusia 53 tahun menjalani pembedahan kecemasan selepas memasukkan gelas bir ke dalam lubang dubur.

Daily Star melaporkan, lelaki itu dibawa ke hospital di wilayah Sichuan selepas gagal mengeluarkan sendiri objek berkenaan.



Kredit foto: Daily Star/SWMU/Newsflash

Doktor terpaksa melakukan pembedahan bagi mengeluarkan gelas kaca itu selepas mendapati ia tersangkut sekitar 6 sentimeter di dalam rektumnya.

Tidak diketahui bagaimana atau mengapa lelaki itu bertindak demikian.

Bagaimanapun, Dr Carol Cooper berkata, kebiasaannya kejadian ini berlaku di kalangan lelaki dengan motif seksual.


Kredit foto: Daily Star/SWMU/Newsflash


Namun, laporan Jurnal Perubatan British memberi amaran kepada doktor agar tidak mentertawakan atau memalukan pesakit yang didapati 'menyumbat' sesuatu ke dalam dubur mereka. - CARI

2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 8-9-2020 02:03 PM
Baca tajuk pun dah tau dari leluhur mana...... Tak dapat batang muda, dapat botol pun jadila....
Quote sarah82 8-9-2020 02:26 PM
Edited by sarah82 at 8-9-2020 02:40 PM

Quote Artemesiaa 8-9-2020 02:29 PM
Buat perangai pelik doktor juga nak kena bantu keluarkan, dah ler doktor pun agak sibuk sejak covid19 melanda
Quote Zack8hunter 8-9-2020 02:38 PM
extremenyer ko pakcik.. tak beragak..
Quote swateng1 8-9-2020 02:49 PM
mak aihhh..luasnyaaa lobangssss
Quote swateng1 8-9-2020 02:50 PM
mak aihhh..luasnyaaa lobangssss
Quote TomyamPuteh 8-9-2020 02:52 PM
Quote dino 8-9-2020 02:58 PM
lain kali guna la carrot.. lama2 dlm dubur bleh la berak carrot
Quote husna_amal 8-9-2020 03:17 PM
Giler lah, gelas kaca tu. Kalau pecah dalam dubur tu ada fungsi lagi ke
Quote lavendernovella 8-9-2020 03:54 PM
sphincter dia acaner ek?
Quote julia5094 8-9-2020 04:12 PM
Dia tak tau ke...dubur tu dia macam vakum..bila sampai satu part..dia tarik macam vakum..siapa pernah guna ubat demam sumbat kot bawah tu tau la macamana...
Quote palmolive 8-9-2020 04:15 PM
kalo duk kampung, lembu pun leh jadi mangsa dia ni
Quote buapakperut 8-9-2020 05:06 PM
leluhur ni suka sgt termasuk bende bukan2 kat situ. pendwk akal
Quote akies 8-9-2020 05:08 PM
Masa tengah mabuk ke dia sumbat gelas tu
Quote green~tea 8-9-2020 05:14 PM
julia5094 replied at 8-9-2020 04:12 PM
Dia tak tau ke...dubur tu dia macam vakum..bila sampai satu part..dia tarik macam vakum..siapa perna ...

teringat my son masa kecik i sumbat ubat bontot mmg dia marah melalak.. hahahahhahaha
Quote NekNgah 8-9-2020 05:19 PM
Apakah yang difikirkan mangsa pada masa itu??

Kalau botol boleh hadam lagi.  Gelas????
Quote julia5094 8-9-2020 06:42 PM
green~tea replied at 8-9-2020 05:14 PM
teringat my son masa kecik i sumbat ubat bontot mmg dia marah melalak.. hahahahhahaha

Mesti anak2 kita rasa ternoda kan? ha..ha..kesian..."maafkan mama terpaksa menodaimu sayang"..
Quote macaiPH 8-9-2020 07:20 PM
bir?

teringat fother-mucker
Quote sukacactus 8-9-2020 07:37 PM
53 ni peringkat atuk dah ni
Kinky xmenahan

Lihat semua komen(23)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 07:05 AM GMT+8 , Processed in 0.073704 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top