CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

"Dengar Bisikan Ghaib,"- Alasan Lelaki Perkosa Nenek

8-9-2020 03:14 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7427| Komen: 36

Description: Seorang lelaki berusia 35 tahun memberi alasan mendengar bisikan ghaib sebelum tergamak merogol seorang nenek berusia 65 tahun.
Seorang lelaki berusia 35 tahun memberi alasan mendengar bisikan ghaib sebelum tergamak merogol seorang nenek berusia 65 tahun.

Kejadian yang berlaku di Banggae Timur, Majene di Sulawesi Barat itu menyaksikan lelaki yang sudah mempunyai isteri dan anak itu merogol warga emas tersebut ketika dia sedang nyenyak tidur.


Akhbar tempatan melaporkan, pada hari kejadian, lelaki itu memanjat masuk ke rumah nenek itu dan mendekati mangsa yang sedang tidur di ruang tamu.

Gambar Hiasan
Mangsa dipukul ketika cuba melawan sehingga tidak mampu berbuat apa-apa.

Lebih sadis, mulut mangsaditutup semasa dirogol.

Pegawai polis Majene, Jamaluddin berkata, "Soal siasat mendapati, suspek mendakwa memperkosa nenek yang juga jirannya kerana mendengar suara ghaib."


Suspek ditahan polis dan beberapa barang bukti termasuk pakaian milik mangsa juga diambil. -CARI

Bagus
2

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Maideen. 8-9-2020 03:20 PM
Edited by Maideen. at 8-9-2020 03:22 PM

Memang bahaya kalau terdengar suara ghoib ni..............

Ada ostad kata kalau terdenger ajer suara ghoib, cepat cepat lah baca ayar kursi......

Wallahualam.
Quote Kurex 8-9-2020 03:24 PM
Leluhur parashit...
Quote husna_amal 8-9-2020 03:25 PM
Kesian nenek tu sampai tak mampu nak buat apa2. Masa kena tahan penguatkuasa mesti kena jadi bahan ketawa.
Quote batu kikir 8-9-2020 03:26 PM
Maideen. replied at 8-9-2020 03:20 PM
Memang bahaya kalau terdengar suara ghoib ni..............

Ada ostad kata kalau terdenger ajer ...

Untuk mengesahkan suara siapa ni...........kena tanya Ostad je.
Ostad je yang serba tau dalam semua hal.
Masyarakat awam macam kita banyak tak tahu dari tahu............bab2 ghaib..........katanyalah.
Suara malaikat ka, suara setan ka, suara Ian Gillan ka
Quote sarah82 8-9-2020 03:26 PM
Sulawesi ni bukan asal bangsa bugis? Erk...
Quote Miss_LoveLeen 8-9-2020 03:35 PM
Kesian nenek..
Quote Maideen. 8-9-2020 03:35 PM
batu kikir replied at 8-9-2020 03:26 PM
Untuk mengesahkan suara siapa ni...........kena tanya Ostad je.
Ostad je yang serba tau dalam sem ...

Kalau kuat iman kita, cukop dengan membaca ayat ayat Quran untuk menghalau makhlok yang berbisik suara halus tu. Besar kemunkinan ianya Jin beragama Islam versi Syiah.

Kalau iman tak kuat kena pergi ke Pusat Perubatan Islam beli azimat.

Wallahualam.


Quote batu kikir 8-9-2020 03:42 PM
Maideen. replied at 8-9-2020 03:35 PM
Kalau kuat iman kita, cukop dengan membaca ayat ayat Quran untuk menghalau makhlok yang berbisik s ...

Kalau dengar suara Gillan (Deep Purple) atau Rodgers (Bad Co).............saya layan je rock, Maideen.
Quote lattehazelnut 8-9-2020 03:55 PM
Bipolar pun da kawin n ada anak bini
Quote Maideen. 8-9-2020 03:58 PM
batu kikir replied at 8-9-2020 03:42 PM
Kalau dengar suara Gillan (Deep Purple) atau Rodgers (Bad Co).............saya layan je rock, Maid ...

Itu suara halus yang keluar dari cassette tu bro..........

Kereta saya ada sebijik yang masih pakai cassette player! Seingat saya cassette apa yang ada dalam kereta tu - Neil Diamond, Tony Christie, Simon Garfunkle, Everly Brothers, Carly Simon ....dan Linda Ronstad! Lagu lagu mengimbau kenangan!

Quote palmolive 8-9-2020 03:58 PM
terdengar bisikan mesra...
kalimah keramat, bermentera...
Quote macaiPH 8-9-2020 04:06 PM
terdengar guru bible berbicara sambil mengepit bible diketiaknya

tapi guru bible itu tidak sudi berdakwah kepada diriku

guru bible itu menyimpan telurnya di dalam peti sejuk jenama samsung
Quote c===8 8-9-2020 04:21 PM
indon selalu bagi alasan dgr suara bisikan bila kena tangkap
Quote TomyamPuteh 8-9-2020 05:34 PM
X tau nk kata apa klau leluhur sblh sana
Quote matryoshka 8-9-2020 06:13 PM
still bergetah ke yg smpai brnafsu kat nenek walhal dah ada bini yg opkos lg muda dr nenek
Quote jazaa100 8-9-2020 06:52 PM
TomyamPuteh replied at 8-9-2020 05:34 PM
X tau nk kata apa klau leluhur sblh sana

Kat msia pun ada lahhh.....

Tak payah nk kutuk negara org sgt...
Quote Annehamid 8-9-2020 10:15 PM
sarah82 replied at 8-9-2020 03:26 PM
Sulawesi ni bukan asal bangsa bugis? Erk...

Kalau sulawesi selatan (ujong padang atau nama baru dia makassar bugis) tapi kalau makin ke utara org toraja.
Quote Decaffeinated 8-9-2020 10:32 PM
kalau dia kata bisikan tu mungkin dia tak tipu sebab orang schizo memang dengar bisikan

yang bahaya kalau dia dengar bisikan tapi merasakan itu real...

Quote sarah82 8-9-2020 10:38 PM
Annehamid replied at 8-9-2020 10:15 PM
Kalau sulawesi selatan (ujong padang atau nama baru dia makassar bugis) tapi kalau makin ke utara  ...

Oh.. Salah faham la.. Hahaha...

Lihat semua komen(36)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:34 AM GMT+8 , Processed in 0.199961 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top