CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zarina Anjoulie Sudah Menikah?

18-7-2020 12:16 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 33655| Komen: 171|Original author: Oleh: kp5x

Description: Zarina Anjoulie Sudah Menikah?Pelakon Zarina Anjouli dikatakan telah melangsungkan pernikahan dengan teman lelakinya pada Jumaat.Menerusi perkongsian di 'instastorynya', Zarina ada memuat naik video d ...
Kredit foto : Instagram Zarina Anjoulie


Pelakon Zarina Anjoulie dikatakan telah melangsungkan pernikahan dengan pasangannya pada Jumaat.

Menerusi perkongsian di Instastorynya, Zarina ada memuat naik video dia dan pasangan sedondon berbusana putih serta seorang lelaki yang dikatakan bapanya sedang menunggu di pintu masuk pejabat agama yang mengikut laporan mStar dipercayai Pejabat Agama Negeri Sembilan.

Sebelum ini, Zarina juga ada memuat naik satu hantaran dengan kapsyen yang memberitahu dia sedang menunggu baju kahwinnya siap. 


Kredit foto : Instagram Zarina Anjoulie
Kredit foto : Instagram Zarina Anjoulie
Kredit foto : Instagram Zarina Anjoulie

Jika benar berita ini, tahniah kita ucapkan dan semoga kedua-duanya kekal berjodohan hingga ke Jannah. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote EvieWanKenobi 18-7-2020 07:36 AM
so kita nak buat apa, sis?
Quote epuepy 18-7-2020 08:18 AM
Ah, akhirnya ada gak org bkak benang. Dia kawin ngn yas indon ke?
Quote putericahaya999 18-7-2020 08:26 AM
Tahniah siss
Quote KIM.K 18-7-2020 08:34 AM
Edited by KIM.K at 18-7-2020 08:35 AM

Dissapointed gak lalucah berkesedudukan selama ni. Aku ingat dah kawin senyap2 lama dah

Isim sangat both buat gitu. Dah kawin jangan mencurang sana sini kalau dah tak sudi hidup bersama
Quote djzara81 18-7-2020 08:40 AM
Tahniah anju. Aku hrp & berdoa her marriage this time last forever. Cukup2 lah kontolbasi. Past is past. Aku tgk family yas mcm alim. Hopefully anju upgrade her life to be a better muslimah.
Quote Rara77 18-7-2020 08:46 AM
Apalagi kelabah pepek uolss
Quote gekkou 18-7-2020 08:52 AM
okay dah kawin
tahniah
sendunya benang
Quote Kurex 18-7-2020 08:56 AM
Tahniah.....
Quote bedahdavas 18-7-2020 08:57 AM
Anju dpt ank ikan . Umur laki baru 25thn. Tp muka tua. Abg pilih yg mana perawan @ janda.
Quote cahaya_almas 18-7-2020 09:11 AM
Artis ada beza ke kawin or tak...huhu....nk2 artis yg tk glmer..haha
Quote Oroi8887 18-7-2020 09:23 AM
Alhamdulillah tahniah
Quote imanjannah 18-7-2020 09:29 AM
alhamdulillah moga kekal kali ni ye anju
Quote Acikgomen 18-7-2020 09:51 AM
Apooooo ni kiah gambo satu je dah la blurrrr
Cemana nak gelabah tetek jemaah kalo gambo blur2 gini
Quote paanley 18-7-2020 10:00 AM
Anju lg cantik dari pompuan meroyan kt ikea.
Quote BuBuComey 18-7-2020 10:17 AM
Tahniah dah kawin. Hopefully bertambah stabil mental sheols bila dah kawin
Quote ehehnurza018 18-7-2020 10:19 AM
bedahdavas replied at 18-7-2020 08:57 AM
Anju dpt ank ikan . Umur laki baru 25thn. Tp muka tua. Abg pilih yg mana perawan @ janda.

Serious lah u laki dia 25? Dia ini 33 kan sekarang
Quote MisXoXo 18-7-2020 10:28 AM
Alhamdulillah.... semoga Allah jaga pasangan ini dlm keadaan baik2 dan dirahmatiNya
Quote royaldanish 18-7-2020 10:28 AM
Tahniah dh kawen
Harap2 yg lelaki tu sabarrr dgn perangai bini..

Nak tak nak bini banyak duit hasil review

Husband pulak biawak
Quote Aai2 18-7-2020 10:36 AM
Tahniah... semoga perkahwinan ni membawa kebaikan pada kehidupan Anju

Lihat semua komen(171)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 12:49 PM GMT+8 , Processed in 0.200853 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top