CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Pengasas Kosmetik Buat Kecoh Adik Tak Pakai Mask Dilarang Masuk IKEA

17-7-2020 06:32 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 37138| Komen: 450

Description: Wanita dipercayai pengasas produk kecantikan yang dikenali sebagai Ceknon mengamuk di sebuah gedung perabot terkemuka di ibu kota.
Wanita dipercayai pengasas produk kecantikan yang dikenali sebagai Ceknon mengamuk di sebuah gedung perabot terkemuka di ibu kota.

Menerusi video kejadian yang tular di Twitter itu, wanita berkenaan memaki hamun pengawal keselamatan bertugas.


Dia dipercayai bertindak demikian apabila adik perempuannya tidak dibenarkan memasuki gedung berkenaan kerana tidak memakai topeng mulut dan hidung.


Kredit foto: Twitter

"Aku sepak kau karang, sepatutnya sediakan mask," katanya sebelum menjerit lantang apabila melihat budak kecil tidak memakai topeng terlepas masuk, kenapa dia lepas. 

"Memang tak gunalah kau orang ni s***.

"Ni Ikea tau, bukan kedai RM2. Tapi sebab mask, aku kena keluar balik pergi beli mask. PKP dah habislah b****. Lainlah kalau adik aku demam.

"Nak bagi masuk ke tak? Pu***** lah kau! Kau boleh suruh aku keluar cari mask?" jeritnya.




Difahamkan, dua beradik itu kemudian dibenarkan masuk selepas pengunjung lain memberi topeng percuma berikutan kekecohan dicetuskan mereka.


Kredit foto: IG story Eka

Susulan kejadian, adik wanita berkenaan dikenali sebagai Eka tampil menjelaskan situasi sebenar di Insta Story. - CARI

4

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (20 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • PomenObersea

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Suchi 17-7-2020 12:12 AM
Edited by Suchi at 17-7-2020 12:15 AM

Mcm cik non yg viral ehem2 secara live ngn laki dia tu je? Dia ke tuh

Edited: baru tgk video choii mmg dia rupanya, adoii rempitnyalaa dgn baju tak abis zip. Kata putih gebus gebas paling lawa, sementelah kami2 ni dikatanya haiwan belaan suami jaa tak secun dia huhuhuk
Quote salmon-suki 17-7-2020 12:12 AM
Muka hodoh,perangai hodoh..otak bodoh..
Quote sarah82 17-7-2020 12:19 AM
Suchi replied at 17-7-2020 12:12 AM
Mcm cik non yg viral ehem2 secara live ngn laki dia tu je? Dia ke tuh

Edited: baru tgk video choi ...

Ohhh.. Minah ni la?
Quote prettyuglybabe 17-7-2020 12:21 AM
muka ulu banat.. gaya ulu banat.. ceruk mana datangnya beruk dua ekor ni?
apa pun, perangainya memang seiring sangat dengan wajahnya
Quote shysari 17-7-2020 12:26 AM
Syuk oh syuk
Tiap2 minggu jd host ICSYW tp mask pun tak mampu beli
Kayooo la sgt
Quote nefnefnef 17-7-2020 12:30 AM
Apa barang sepak tiang? Kira kuat sangatla tu. Choi
Quote asamfish 17-7-2020 12:31 AM
Boleh tak pihak Ikea refused kan org mcm ni
They do not need this kind of customer
Kalau setakat beli senduk 3ringgit, ikea tak rugi
Malahan lebih ramai yang akan sokong ikea kerana mempertahankan maruah pengawal2 keselamatan mereka
Just because they're security guards, you biadap dan maki2 dgn perkataan kesat..
May you rot in this world, ugly ladies!
Quote mijot 17-7-2020 12:35 AM
hauknya....rambut kaler igtkan urban tp mampu beli mask rupanya...
Quote clarizsa 17-7-2020 12:41 AM
Ini yg kembar syuk tu ke
Jijiknya perangai

Eeuuuuwwww
Quote dudaberhias 17-7-2020 12:43 AM
ya ampunn buruknya ko nok dan takde class... perangai pun hina sehinanya walaupun baik sesama adik beradik dia yang spesis sama jugak tu... ye la sesama oink2 kan... mak hayam kek tu lebih mulia di mata iols... produk dia ni memang patut boikot habis
Quote dudaberhias 17-7-2020 12:44 AM
asamfish replied at 17-7-2020 12:31 AM
Boleh tak pihak Ikea refused kan org mcm ni
They do not need this kind of customer
Kalau setakat b ...

khenn... takat makhluk sengkek mask pun tak mampu beli ni ikea rugi rm1000 je orang lain yang akan datang beli lagi berduyun2... dia ni entah2 1% jualan pun belum tentu masuk
Quote clarizsa 17-7-2020 12:45 AM
I suka tajuk TT ni
Memang kena sangat
Quote putericahaya999 17-7-2020 12:45 AM
Minah mana pulak ni
Quote Kuasaberganda 17-7-2020 12:46 AM
yang ni ke yang makan pil putih mcm mkn candy tu. hmmmmm
Quote dudaberhias 17-7-2020 12:48 AM
"tapi dengan adik beradik dia baik gila babi"
ye la dah sama2 babi dah tu takkan la nak sondol sesama sendiri pulak?
Quote adila39 17-7-2020 12:50 AM
omg.. maybe brain dia tertinggal kat rumah.
Quote clarizsa 17-7-2020 12:52 AM
Kenapa i tgk bideo nampak berkerak je
Konon2 putih gebu sangat ppuan ni

Nampak sangat tak mampu lawan kami yg natural born putih melepak ni hahahahahh
Quote syamzana 17-7-2020 12:55 AM
dah kenapa baju tu tak zip habis?
bangga plak dpt free mask
Quote cikja 17-7-2020 12:56 AM
Beruk pun dgr ckp tuan dia..

Lihat semua komen(450)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 05:50 AM GMT+8 , Processed in 0.066456 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top