CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Guru Wanita 'Kantoi' Hantar Gambar Lucah Pada Pelajar 15 Tahun

17-7-2020 04:43 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6320| Komen: 22

Description: Bekas ratu cantik berdepan dengan hukuman penjara selepas 'kantoi' menghantar gambar lucah dirinya kepada seorang remaja.
Bekas ratu cantik berdepan dengan hukuman penjara selepas 'kantoi' menghantar gambar lucah dirinya kepada seorang remaja.

Ratu cantik Miss Kentucky pada 2014 yang pernah bertugas sebagai guru sains itu dihukum penjara selama dua tahun.


Daily Star melaporkan, Ramsey BethAnn Bearse menghantar gambar lucah tersebut kepada seorang pejar berusia 15 tahun.

Foto: Daily Star
Bukan sahaja hukuman penjara, dia juga perlu menjalani tempoh pengawasan selepas dibebaskan.

Bearse ditahan pada Disember 2018 selepas ibu bapa mangsa menemui gambar bogelnya di dalam telefon anak mereka.

Akibat tindakan tidak bermoral itu, kerjayanya selama lapan tahun sebagai guru musnah sekelip mata. -CARI

1

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 17-7-2020 04:52 PM
mesti pelajar tu herlokkkk khennnn ala2 male model
Quote merrissa 17-7-2020 05:50 PM
alahai student tu pun melayan...kantoi pon sebab parents jumpa
Quote AbukRokok 17-7-2020 06:29 PM
ticer nk ajar subjek saens
Quote gigahertz 17-7-2020 06:54 PM
i dari sekolah rendah sampai masuk menengah tiada
pun nak send gambar bogel kat i{:childlike
Quote Cumikucingku 17-7-2020 07:32 PM
gigahertz replied at 17-7-2020 06:54 PM
i dari sekolah rendah sampai masuk menengah tiada
pun nak send gambar bogel kat i{:childlike

Serius la?

Ko laki ke pompuan...

Tp lebih baik xde yg hantar... koser la nak tengok benda org...
Quote BicaraHatiku 17-7-2020 07:42 PM
Cikgu gersang.. anak murid sana pulak ada 15 tahun pon dah mcm bapak org.
Quote MissYouSayang 17-7-2020 07:44 PM
tergamaknya cikgu berperangai tak senonoh
Quote Xim 17-7-2020 07:58 PM
Untungla ratu cantik minat...rugi tolak tuah

Tp tu la geli plak dh la bdk tu bwh umur x leh sabar ke tggu lg 3thn
Quote RatuDunia94 17-7-2020 11:49 PM
Tp kat us nun umur 15 tahun dh rupa mcm bapak2 org..
Quote sharlenetexas 17-7-2020 11:50 PM
Padan muka cikgu pedo.
Quote Dwdrum 17-7-2020 11:55 PM
15 yo tiada lah nampak seperti bapa budak..
Quote samien_Line 18-7-2020 01:29 AM
Kurangkasihsayang cikgu ni.... sian..
Quote siputpepel 18-7-2020 11:15 AM
kesian cikgu tu. Manatau student dia yang goda dia tapi yela kan sebab underage jadi orang salahkan cikgu
Quote Normabaru 18-7-2020 12:12 PM
Msia mampu buat gini??

Dh ada report pon kes boleh dibuang tepi.. Hmmm


Anything in boleh land
Quote Normabaru 18-7-2020 12:13 PM
BicaraHatiku: Cikgu gersang.. anak murid sana pulak ada 15 tahun pon dah mcm bapak org.

Cikgu ni fantasi tinggi sangat.. Ala2 pxrnhub tu nak dibuatnya.. Sekali keok.. Hahaha
Quote gideoncross 19-7-2020 04:53 PM
Ni klau llaki2 Meleis tahu, mmg jdi bahan, sorg2 puji yg student ni untung sbb sorg2 otak kuning. Iol dh prnh tngok kat FB klau bnda cenggini.
Quote husna_amal 21-7-2020 10:07 AM
Cikgu nak pucuk muda. Yang budak ni pula tak pandai sorok.
Quote zafira 21-7-2020 10:14 AM
Ini mesti nak ikut jejak cikgu Mary Kay yang projek dgn anak murid yang umur 13 tahun tu..  
Quote Kurex 21-7-2020 10:17 AM
kenapa minat pucuk muda cikgu oiiii... pucuk muda ni jenis tak tahan lama... lepas pancut terus blah

Lihat semua komen(22)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 12:13 PM GMT+8 , Processed in 0.083536 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top