CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bulan Depan Nak Kahwin, Kena Tangkap Khalwat Pula

17-7-2020 04:37 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8636| Komen: 65

Description: Bulan depan nak kahwin, tapi dah kena tangkap khalwat.
Bulan depan nak kahwin, tapi dah kena tangkap khalwat.

Pasangan kekasih itu adalah antara yang ditahan di sebuah motel di Bedong Kedah.


Menurut Ketua Penolong Pengarah Bahagian Penguatkuasaan Jabatan Agama Islam Kedah (JAIK), Syeikh Radzi Abdul Mutalib, pasangan yang masing-masing berusia 29 tahun itu daftar masuk ke motel selepas menghantar borang nikah di Pejabat Agama Daerah Sik.

Awani melaporkan, wanita berasal dari Sik itu bekerja di sebuah kilang di Kulim dan akan melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya pada 3 Ogos depan.

Foto: Awani
Sementara itu, enam lagi pasangan lain turut ditahan dalam operasi tersebut.

Semua pasangan yang ditahan ini akan disiasat mengikut Seksyen 25 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Negeri Kedah 2014 kerana berkhalwat.


Jika sabit kesalahan mereka boleh didenda maksimum RM3,000 atau penjara tidak lebih dua tahun atau kedua-duanya sekali. -CARI

1

Bagus

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 17-7-2020 04:42 PM
Bodohnya tak menyabar!
Quote mieymiey 17-7-2020 04:48 PM
Apa ko ingat lepas hantar borang nikah tu ko dah dikira bernikah ker? Bodoh!
Quote dudaberhias 17-7-2020 04:51 PM
dekat motel.... patut la... lain kali pilih la ritz carlton... nak bersedap pun labur la lebih sikit
Quote sharlenetexas 17-7-2020 04:53 PM
Kedah dah ada motel?
Quote prettyuglybabe 17-7-2020 04:58 PM
test drive dulu ke
Quote Boomibulat 17-7-2020 05:01 PM
Keropok Super Ring pun belum sempat buka lg dh kena serbu..
Quote awanysss 17-7-2020 05:05 PM
mieymiey replied at 17-7-2020 04:48 PM
Apa ko ingat lepas hantar borang nikah tu ko dah dikira bernikah ker? Bodoh!

HAHAHAHHAHAHA ntah ntah betul dorang pikir camtu..
tak semua orang IQ tinggi..
Quote kakyungpilah85 17-7-2020 05:12 PM
Padan laa muka.. Sebulan je lagi nak nikah ape ke tak sabar sangat pant*t ngan kolop*r ko??? Dah nikah nanti ko nak berkubang macam kerbau pon lantak ko laaa.. Ni malu dapat jangan kata laa nak wat kenduri.. Malu oiii sekampung
Quote Kitty_catz 17-7-2020 05:15 PM
dudaberhias replied at 17-7-2020 04:51 PM
dekat motel.... patut la... lain kali pilih la ritz carlton... nak bersedap pun labur la lebih sikit ...

jgn kaka

kang terserempak agen2 mamasab... depa kan set2 meroket.. ngopi2 pun kat otel2 5 stars sajork..
Quote EvieWanKenobi 17-7-2020 05:16 PM
macamanalah depa boleh terpikir..
Quote lipans 17-7-2020 05:18 PM
Kenduri buat pandu lalu je la sambil pakai face mask. Malu kat orang kampung.
Quote epuepy 17-7-2020 05:19 PM
Celebrate dh hanta borg nikah ke? {:teatime
Quote CatMiow 17-7-2020 05:21 PM
Rajin juga jab agama kat kedah buat serbuan..  Banyak kes serbuan ni kat kedah je takat ni.
Quote sekngucing 17-7-2020 05:34 PM
kan pkpp ni..mana boleh kawin
Quote amyza 17-7-2020 05:43 PM
prettyuglybabe replied at 17-7-2020 04:58 PM
test drive dulu ke

Sis, member iols cakap kenalah tengok dulu karang menyesal pulak. Hihi
Quote Chairman 17-7-2020 08:29 PM
x nyempat2
Quote Xim 17-7-2020 08:35 PM
Denda 3k tu blh cover duit perabot,deposit rmh,eh mcm2 la....x menyabar betul....
Quote Normabaru 17-7-2020 08:55 PM
Byk btol kes zina skrg..hr tu bdk sek bukak seluar kt tepi jln pon xslp kt kedah jgk!

Kedah oh kedahhh... Cashhhhh...
Quote MissYouSayang 17-7-2020 09:04 PM
darah manis ni

Lihat semua komen(65)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 11:35 AM GMT+8 , Processed in 0.084201 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top