CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Melayang RM13,000 Jurutera Diugut Wanita Sebar Video Bogel

20-7-2020 11:45 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6371| Komen: 47

Description: Bimbang video bogel tersebar, lelaki yang juga seorang jurutera kilang di Bayan Baru kerugian RM13,000.
Bimbang video bogel tersebar, lelaki yang juga seorang jurutera kilang di Bayan Baru kerugian RM13,000.

Memetik BH Online, mangsa 25 tahun itu menyerahkan wang berkenaan selepas menerima ugutan daripada seorang wanita.


Menurut Ketua Polis Daerah Barat Daya, Superitendan A A Anbalagan, pada 18 Julai lalu mangsa membuat panggilan video bersama wanita tidak dikenalinya di aplikasi Line sebelum mereka membuat onani tanpa menyedari ia dirakam.


Gambar hiasan

"Selepas selesai panggilan, mangsa menerima pesanan ringkas daripada nombor yang tidak dikenali pada jam 3 petang hari sama dan mengugut akan menyebar video bogel berkenaan.

"Mangsa diminta membayar sebanyak RM13,000 sekiranya tidak mahu video itu tersebar," katanya.

Mangsa kemudian membuat bayaran menerusi transaksi dalam talian sebelum membuat laporan di balai polis jam 10.11 malam tadi.


Tambah Anbalagan, kes itu akan disiasat mengikut Seksyen 384 Kanun Keseksaan kerana peras ugut menyebar video bogel. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote insulin 20-7-2020 10:58 AM
Tak cerdiknya kau ni, mat....
Quote EvieWanKenobi 20-7-2020 11:10 AM
habislah.. meranalah sepanjang hidup..
Quote bangcak 20-7-2020 11:17 AM
engineer pon manusia jugak.
sedangkan ostat berkereta alphad pon diugut ditepi petronas.

manusia mmg takbleh lari dari kesalahan
Quote Kurex 20-7-2020 11:21 AM
bangcak replied at 20-7-2020 11:17 AM
engineer pon manusia jugak.
sedangkan ostat berkereta alphad pon diugut ditepi petronas.

termasuk pee esh yg ahcai puja sebab rasa macam suci kan.......
Quote mizzmimi 20-7-2020 11:26 AM
Engineer pun ade napsew jugakk..
Quote zuuu 20-7-2020 11:29 AM
Mangsa ni laki ke pompuan???yg ugut tu org yg dikenali ke???pelik pulak aq baca cite ni.. xkan ko saja2 call strangers wat video call sambil onani...zaman skrg ni org dh x hairan sanggat dngar berita camni,cakap jelah yg tu gambar palsu/fake video,xpon ngaku je pkara sbnar kalo ko laki...ko x rugi apa2 pun,paling lama org gosip kejap lain la pompuan sampai mati pon org bcakap walau ko dh berniqap sekalipon...x pasal rugi 13k...
Quote bangcak 20-7-2020 11:58 AM
Kurex replied at 20-7-2020 11:21 AM
termasuk pee esh yg ahcai puja sebab rasa macam suci kan.......

yup,
pe esh, pengkhianat, dapig, dan umngok semua manusia.
Quote misc 20-7-2020 12:02 PM
Rugi je.13k dah boleh buat hantaran kahwin.
Quote Orix 20-7-2020 12:06 PM
sejak student 4 flat kos pure science UM , speaker ML studios pun kantoi siap cikcap guna bantal dekat pusat tuisyen dia, iols x heran dah... iols rs lelaki bila napsu dah menggunung ko bijak macam mana pun bodoh kalah jugek dengan napsu.... bak kata Rossa, 'bila wanita sudah beraksi, dunia hancurrrrrr'
Quote ChildrenOfBodom 20-7-2020 12:15 PM
musti chinki ni
Quote syadq 20-7-2020 12:16 PM
Kalau barang baik tak payah nak malu pon video tersebar. Jadi dambaan lagi ada lah
Quote AbukRokok 20-7-2020 12:24 PM
bodohnya
ko ingat dia hadap ke nak sebarkan video kau yg who r yusss??

ohh umur 25 tahun... bru nk kenal dunia luar yg kijam ini
Quote insulin 20-7-2020 12:25 PM
misc replied at 20-7-2020 12:02 PM
Rugi je.13k dah boleh buat hantaran kahwin.

Mangsa tu kaum bukan Melayu kut...
Quote AbukRokok 20-7-2020 12:26 PM
Orix replied at 20-7-2020 12:06 PM
sejak student 4 flat kos pure science UM , speaker ML studios pun kantoi siap cikcap guna bantal dek ...

kan zaman skrg normah baharu.... kne pakai mask
pakai je la mask ala ala zorro gitu

Quote chinta89 20-7-2020 12:43 PM
dah bank in duit ribu2 baru nak pegi buat report????
Quote misc 20-7-2020 12:59 PM
insulin replied at 20-7-2020 12:25 PM
Mangsa tu kaum bukan Melayu kut...

Oh iye ke tak perasan pulak bangsa apa. Kalau bukan melayu lagi senang la. Kat penang tu ada je port2 utk dorang. Paling2 pun gi je rumah urut ada je premium service. Mesti mangsa ni introvert ingat thru phone org tak tahu. Last2 satu Malaysia tahu.
Quote RatuDunia94 20-7-2020 01:07 PM
Orix: sejak student 4 flat kos pure science UM , speaker ML studios pun kantoi siap cikcap guna bantal dekat pusat tuisyen dia, iols x heran dah... iols rs  ...


Kan cuols.. iols rasa setiap lelaki ada nafsu yg tersendiri.. either deols nak record atau buat senyap2.. anyway iols taste kat cikgu kimia tu Mas ape entah nama heols.. tp lps tgok video cikcap kat pusat tusyen heols tu agak mengecewakan.. x seperti yg iols fantasikan..
Quote sfrnna 20-7-2020 01:59 PM
Orix: sejak student 4 flat kos pure science UM , speaker ML studios pun kantoi siap cikcap guna bantal dekat pusat tuisyen dia, iols x heran dah... iols rs  ...


Iols tertinggal bas la gosip ni. Bila punya ni??
Quote annehuda 20-7-2020 02:06 PM
tetiba aku teringat yg ada pompuan gi viralkan msg die dapat gambar punai kecik itam peha pun mcm berkudis, pastu ugut nak mandremkan mamat gersang tu.

aman aman jah mamat gersang tu insta pun still hidup lg siap caption tak kisah kene viral

Lihat semua komen(47)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 05:04 AM GMT+8 , Processed in 0.177485 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top