CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Sekali-sekala Sedap Juga" - Hairi Safwan Bertumbuk Dengan Siapa?

20-7-2020 11:29 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8152| Komen: 46

Description: "Dah lama tak masuk ring, sekali-sekala sedap juga."
"Dah lama tak masuk ring, sekali-sekala sedap juga."

Dengar cerita, Hairi Safwan bertumbuk. Kenapa tu?



Menerusi perkongsian di Instagramnya, Hairi mendedahkan dia bergaduh dengan seorang lelaki yang memaki pasangannya ketika dalam perjalanan ke farmasi bersama anaknya, beberapa hari lepas.



Ekoran pergaduhan itu, matanya tidak dapat dibuka sepenuhnya akibat cedera.


Kredit foto: IG Hairi


Di akhir hantarannya, Hairi berpesan kepada orang ramai terutama golongan lelaki supaya tidak sesekali menghina wanita sebagai pelacur.

"Jangan sesekali kita hina dan kata wanita pelacur, padahal puncanya dari lelaki, bukannya takdir," tegasnya. - CARI
5

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doubleA 20-7-2020 11:39 AM
Gaduh depan anak elok ke tu, sian budak tu
Quote tikusmontok 20-7-2020 11:47 AM
tak kenal...nextttt
Quote acikbrown 20-7-2020 11:53 AM
gigih acik gugel

ehh banyak juga filem dan drama dia tapi......
sila buat kontrobesi ye dik bagi netizen tak whoareyus gitew
Quote sukacactus 20-7-2020 11:56 AM
Ni abg chef fikree gatal tu kan
Cer dia sekolahkan adik dia plak
Quote minguk 20-7-2020 11:59 AM
owh dia ni banyak berlakon tapi nama tak ada lonjakan paradigma ehhhhhhh ehehhe
Quote BicaraHatiku 20-7-2020 12:04 PM
who r yusss?
Quote umbut 20-7-2020 12:05 PM
Ko ngan adik ko pun sama 2x5.. acah2 gangster
Quote Themilo 20-7-2020 12:07 PM
tak kenal.

cuba lagi yach.
Quote Orix 20-7-2020 12:09 PM
who r yusssssssssssssssssss
Quote ina_na 20-7-2020 12:12 PM
Dia ni kalo berlakon kelako gak.. X kelako jd antu atau setan.. Tp rsnye dia baik dr adik dia yg chef tu..
Quote lotionmilo 20-7-2020 12:25 PM
Dah nasihat adik ke belom?
Quote puanbintang 20-7-2020 12:36 PM
aku suka ayat last dia tu "Jangan sesekali kita hina dan kata wanita pelacur, padahal puncanya dari lelaki, bukannya takdir.
Quote umbut 20-7-2020 12:37 PM
ina_na replied at 20-7-2020 12:12 PM
Dia ni kalo berlakon kelako gak.. X kelako jd antu atau setan.. Tp rsnye dia baik dr adik dia yg che ...

Sama je.. ada baca kat sini dulu2 perangai dia ni ..
Quote CiliPadiSedap 20-7-2020 12:47 PM
adik dia chef viral tu ke? adeh.
Quote supernaturalee 20-7-2020 12:55 PM
yg gaduh tu ape story background nya
there are always 2 sides to every story
giteww


Quote supernaturalee 20-7-2020 12:58 PM
abang2 sgt


Quote salamon 20-7-2020 12:59 PM
kau kena ada vid kotey leak baru pemes..tak berbaloi la kau korbankan mata kasi lebam,hujung2 sendu jgk
Quote EvieWanKenobi 20-7-2020 01:07 PM
sib baik nyawa tak melayang..
Quote RatuDunia94 20-7-2020 01:08 PM
Dulu mula2 iols quite tasty gak kat heols.. lama2 makin kepam.. sama mcm adik heols.. mula2 tasty.. lama2 kepam busuk..

Lihat semua komen(46)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:47 AM GMT+8 , Processed in 0.079997 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top