CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bella Astillah Risau Hari Ini 'Due Date' Tapi Belum Ada Tanda Nak Bersalin

17-7-2020 04:45 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10460| Komen: 86

Description: "Masih tiada tanda bersalin, apa patut saya buat?"
"Masih tiada tanda bersalin, apa patut saya buat?"


Kredit foto: IG Bella


Bella Astillah menerusi hantaran Insta Storynya bimbang apabila belum menunjukkan tanda untuk bersalin walaupun dia sepatutnya melahirkan hari ini.

Bayi sudah terlalu selesa duduk dalam perut, katanya.

"Check up petang nanti, tapi sepatutnya bersalin hari ini," tulisnya.


 


 


Menurut mStar yang menghubungi adik Bella, Didi Astillah mengakui risau dengan keadaan kakaknya itu.

"Malam sebelum majlis sambutan hari lahir Ayden, saya ada teman Bella pergi buat pemeriksaan doktor sebab dia dah rasa perut keras dan tanda-tanda nak bersalin.



"Doktor beritahu yang bukaan sudah 2 cm tapi belum tiba masa untuk bersalin, jadi kami pun pulang ke rumah. Walaupun dalam keadaan macam itu, Bella tetap nak buat parti hari jadi Ayden.

"Memang risau juga tapi dia tetap nampak kuat dan Alhamdulillah majlis sambutan hari lahir Ayden pun berjalan dengan lancar," katanya.  - CARI


1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doubleA 17-7-2020 04:47 PM
Another thread sampah. Puak2 ni tak reti pergi hospital atau rujuk yg bertauliah ke selain tangan berjahit semua benda tanya kat ig?

What a generation are we living now?
Quote ehehnurza018 17-7-2020 04:48 PM
doubleA replied at 17-7-2020 04:47 PM
Another thread sampah. Puak2 ni tak reti pergi hospital atau rujuk yg bertauliah ke selain tangan be ...

Tu dia nak bagitau semua oranglah nak inform yang tak boleh lahir lagi huhu something like free publicity and dpt attention
Quote Mekpah 17-7-2020 04:50 PM
Bukan haritu kata dh buka 2cm ke? Xberanak lg?
Buat jela ape disarankan doctor
Quote doubleA 17-7-2020 04:50 PM
ehehnurza018 replied at 17-7-2020 04:48 PM
Tu dia nak bagitau semua oranglah nak inform yang tak boleh lahir lagi huhu something like free pu ...

Bella astillah = attention seeker forever
Quote ehehnurza018 17-7-2020 04:52 PM
doubleA replied at 17-7-2020 04:50 PM
Bella astillah = attention seeker forever

Takkanlah taktaw. Huhu. Dulu iolls kesian sgt kat dia, time hal itu. Lah ini, baru taw kenapa kalau alip aziz boleh curang dgn dia.
Quote sharlenetexas 17-7-2020 04:52 PM
Pintu peranakan makrifat dah berapa cm?
Quote misssakura 17-7-2020 04:53 PM
ingtkan dah bersalin selepas thread sepul 2 cm
Quote doubleA 17-7-2020 04:55 PM
ehehnurza018 replied at 17-7-2020 04:52 PM
Takkanlah taktaw. Huhu. Dulu iolls kesian sgt kat dia, time hal itu. Lah ini, baru taw kenapa kala ...

Dia dengan alip tu sesuai sangat dua2 attention seeker, dua2 tak matang walau dah jadi mak bapak orang. Sekufu la dua2 lapar perhatian
Quote virgo19 17-7-2020 04:56 PM
Muka bella mengandung nampak mcm sherry alhadad pulak, muka adiknya pulak mcm rita sosilawati.
Quote oggy 17-7-2020 04:56 PM
Macam la first time nak beranak
Quote ehehnurza018 17-7-2020 04:57 PM
doubleA replied at 17-7-2020 04:55 PM
Dia dengan alip tu sesuai sangat dua2 attention seeker, dua2 tak matang walau dah jadi mak bapak o ...

Kawin pun awal you. Time kawin alip baru umur 25 tunang x silap. Hijau sgt nak kawin. Nak-nak dgn perangai mcmtu. Tak puas hidup enjoy lagi.
Quote helicornia 17-7-2020 04:57 PM
ari tu citer dh bukak 5cm. ari ni citer due date tp lom beranak.esok apa pulak ceritanya ye
Quote Xim 17-7-2020 05:07 PM
Lmbt jugak dia ni nk branak eh....haritu 2cm dah katenye....
Quote EvieWanKenobi 17-7-2020 05:11 PM
sebab tak bersalin lagi jadi kena bukak thread?
Quote misz_sanggul 17-7-2020 05:14 PM
x abis2 dh bukak 2 cm x branak2..pgi jela hospital Bella ooii..
kalo ko pgi hospital..doc bole je tolong bukakkan jln..
2 cm tu mmg kdg2 kte sndiri x sdar..ble doc cek br taw..
3 org ank smua 2cm ms subuh tgh atau ptg dh bsalin tp doc tlg bukakkan jln atau induce..
Quote Em7 17-7-2020 05:16 PM
Edited by Em7 at 17-7-2020 05:17 PM

Dah berapa dah thread beliau jeee dalam bulan ni???? Esok beliau bersalin pukul berapa pun bukak thread baru gamaknya
Quote inspektoremos21 17-7-2020 05:17 PM
Ini betul2 kena menggelabah t**** la kan. Bella je la yg kena menggelabah. Kita tak payah la kot
Quote epuepy 17-7-2020 05:17 PM
Ya hamponnn. Hari tu citer pasal bukak cikpet 2 cm, ni due date beranak pulak?

Sepol, ko mmg suka si bella ni kan?
Quote ellejo 17-7-2020 05:55 PM
ni yg forummer kata cantik dulu?
lolzzzzz

Lihat semua komen(86)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 05:51 PM GMT+8 , Processed in 0.071546 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top