CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Pernah Ke Saya Peduli Dengan Mulut Orang?" - Neelofa

8-5-2018 10:25 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 32072| Komen: 628|Original author: Oleh: Ain

Description: "Kritikan mereka tidak sedikitpun menjejaskan saya. Ini bukan kali pertama saya dikutuk, malah sudah lali."
"Kritikan mereka tidak sedikitpun menjejaskan saya.
Ini bukan kali pertama saya dikutuk, malah sudah lali."

Acap kali dikecam membuatkan pelakon dan pengacara Neelofa sudah lali dengan pandangan negatif orang terhadapnya.

Terbaru, Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor, 29, sekali lagi dikecam gara-gara menggayakan busana bersaiz besar berwarna jingga dipadankan bersama turban dan beg kepit di pinggang di sebuah acara fesyen.




Malah, ada yang menyamakan fesyen itu dengan animasi Naruto versi muslimah!

Buatlah apa sahaja, pasti ada yang tak kena di mata haters. Namun, adakah Neelofa ambil peduli dengan mulut orang?

"Terus terang saya katakan, saya suka persalinan itu. Pernahkah saya peduli dengan apa orang cakap?

"Saya bangga memperagakan persalinan itu dan rasa lucu apabila ada yang bercakap, saya menjadi mangsa fesyen,"
katanya kepada BH Online.

Malah, fesyen itu sudah menjadi trend terkini di Eropah, katanya.



"Tahun ini, aliran fesyen lebih tertumpu kepada konsep 'cover up'. Kalau kita lihat, perkembangan fesyen di Eropah sudah ke arah itu. Jadi, apabila saya diberi peluang untuk menggayakan persalinan itu, semestinya saya suka.

"Orang tidak faham dan mereka hanya tahu mengkritik dan mengecam. Sebagai seorang yang sentiasa didedahkan dengan fesyen yang menutup ini, patut berasa bangga. Saya tidak salahkan mereka, cuma mungkin mereka kurang arif kerana fesyen itu sangat subjektif,"
katanya.




Peliklah dengan mulut puaka makcik bawang, ada saja yang tidak kena dengan tindak tanduk Neelofa. Bila Jihan 'meniru' gaya itu, elok saja netizen terhibur? - CARI
11

Bagus
13

Marah
9

Terkejut
4

Sedih
10

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (53 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kembarsiti 4-5-2018 11:17 PM
Dah mcm org sewel dh me tgok... Nape camni lopah ? org sibuk nak sambut bulan ramadhan skrg...toksah la nk membodohkan diri tu nak disebut2 ngn cara gini. Ok nexttt
Quote cik_kambing 4-5-2018 11:17 PM
OMG hahahahaha!!!
Quote cruz2 4-5-2018 11:17 PM
Lofa tak tenang jiwa mental
Quote twinkystar 4-5-2018 11:18 PM
Edited by twinkystar at 4-5-2018 11:21 PM

Hazabnyer fashion ya ampun dengan beg dekat perut tu dah mcm apek jual ikan dkt pasar nak guna fanny pack tu sesuaikan la dgn outfit
Siapa stylist lofa ni sila bersara dari industri
Quote samasam90 4-5-2018 11:18 PM
ngefan mak sedara ke? fanny pack bukan ke trend fall tahun lepas?
Quote animefan 4-5-2018 11:19 PM
  
Quote Jiyongie88 4-5-2018 11:19 PM
Hauk sangat.
Quote fliphair8 4-5-2018 11:20 PM
Dia lagi! Next
Quote siputsedut 4-5-2018 11:21 PM
Pesen nk gi meniaga pasar malam kot...

Cer bayang neelopak berdiri sebelah marion caunter...tenggelam terus dek marion's fashion sense....lopak dh mcm org sewel while marion nampak classy
Quote Nsz1314 4-5-2018 11:21 PM
Poket doremon keee tuu
Quote Tukul.Besi 4-5-2018 11:21 PM
samasam90 replied at 4-5-2018 11:18 PM
ngefan mak sedara ke? fanny pack bukan ke trend fall tahun lepas?

Dia tiru fesyen ni kot! Hazabbb


Quote Tukul.Besi 4-5-2018 11:23 PM
siputsedut replied at 4-5-2018 11:21 PM
Pesen nk gi meniaga pasar malam kot...

Cer bayang neelopak berdiri sebelah marion caunter...tengg ...

Tak kena lempang pulak si lopa dgn marion. Dah sama2 move on kot :lol;
Quote Leeanne88 4-5-2018 11:24 PM
Oh em geeee
Quote harkktuih 4-5-2018 11:24 PM
Da mcm org terencat..♂
Quote Orix 4-5-2018 11:24 PM
Tukul.Besi replied at 4-5-2018 11:21 PM
Dia tiru fesyen ni kot! Hazabbb

aiyohh.... fashion show mana ni? hauknya fashion, beg pasar malam tu i kenot
Quote emera 4-5-2018 11:24 PM
Kesiannye tgk dia ni.. mcm org kurang kasih sayang.
Quote white01whale 4-5-2018 11:24 PM
Ko kenapa nok..... Kenapaaaaaaa?????
Quote Arry 4-5-2018 11:25 PM
hazabedahhhhhhhhhhh.... kalau nak berfesyen pun Kakjah jgnlah sampai gini...
Quote chazey 4-5-2018 11:27 PM
Edited by chazey at 4-5-2018 11:29 PM

Omaigoooooooaaaatttttt sebijik pesyen acik tingtong sorang kat kampong akak but ai think acik tu waaay better karna pesyen dia at least ada vibe Harajuku stail!

Lihat semua komen(628)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 03:10 AM GMT+8 , Processed in 0.076602 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top