CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Wajah Jelita Nenek Dan Ibu Neelofa Curi Perhatian Netizen

7-5-2018 05:19 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 18648| Komen: 95|Original author: Oleh: Suzy

Description: Bagaimana mahu melihat wajah ibu dan nenek kita ketika kecil? Tentulah menerusi album-album gambar lama, yang menyimpan memori suka duka terutamanya foto ketika kecil dahulu.


Bagaimana mahu melihat wajah ibu dan nenek kita ketika kecil? Tentulah menerusi album-album gambar lama, yang menyimpan memori suka duka terutamanya foto ketika kecil dahulu. 

Ikon fesyen, Neelofa tidak terlepas daripada mengimbau memori indah dirinya bersama keluarga.


Ibu Neelofa. Foto: IG Neelofa


Ibu Neelofa. Foto: IG Neelofa

Nenek Neelofa. Foto: IG Neelofa

Semalam, Neelofa telah memuatnaik beberapa ‘story’ dan foto di akaun instgram miliknya berkongsikan kemanisan memori ketika dia dan ibunya kecil dahulu. Apa yang menarik perhatian adalah foto nenek dan ibunya, Noor Kartini dari kecil sehingga dewasa. 

Rata-rata netizen bersetuju ibu dan nenek Neelofa mempunyai bentuk tubuh seperti model.


Neelofa. Foto: IG Neelofa

Ibu dan nenek Neelofa juga telah menunjukkan gaya comel ketika beraksi di hadapan kamera. Dan boleh dikatakan kesemua ahli keluarga Neelofa mempunyai wajah anggun jelita. Foto yang menunjukkan ‘OOTD” neneknya juga mencuri perhatian Neelofa dan mengakui neneknya pandai bergaya. 

Wah, mana tumpahnya kuah jika tidak ke nasi. Lihatlah imej yang dipertontonkan oleh Neelofa, pasti lain dari lain dan menjadi tumpuan netizen. Darah kacukan yang dimiliki oleh keluarga ini juga memberikan kelebihan untuk mereka kelihatan jelita menyarung apa sahaja persalinan. 

Tidak hairanlah keluarga Neelofa digelar seperti the Kardashians kerana memiliki ahli keluarga yang jelita serta gaya hidup mewah dan moden. - CARI
4

Bagus
5

Marah
5

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (27 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote beeeee 7-5-2018 05:20 PM
lopa anak beranak memang lawo ler tapi tu la......
Quote grizz 7-5-2018 05:23 PM
pandai bergaya je hajah zouk ni..
Quote zulka 7-5-2018 05:25 PM
kesian dia ni, kejap dipuji kejap dikecam
Quote cmf_premierleag 7-5-2018 05:28 PM
Sorylah hajah
citer uqasha lalok khayal lagi best drpd citer psl ko nih
x abih2 bangga dgn rupa paras pukistan ko tuh
gi arr balik pukistan sana tuh..semak jah kat tanah ibu pertiwi nih
Quote barfi 7-5-2018 05:31 PM
Ye mmg comey2 ibu dan nenek mu lopa termasuk mu sendiri pun comey lotey.. tapi tak semua yg cantik itu disenangi
Quote mesmerize 7-5-2018 05:31 PM
tapi lofa tak berapa pakistan look sangat
dia macam ada campuran cina atau siam sikit sebab mata dia ada sedikit sepet
dulu masa dewi remaja memang cantik sangat
Quote CiliPadiSedap 7-5-2018 05:36 PM
Edited by CiliPadiSedap at 7-5-2018 05:40 PM

kalau kat pakistan bersepah je lofa ni. tu lah cuti xhabis2 pergi lombok je cuba jalan negara arab ke? dubai ke? russian ke? ramai lg baka2  kacukan yang menjadi.

ada melayu nikah russian dapat anak mata super bulat macam panda.





ini baru betul comel ,moga anak jd anak soleha berjaya dunia akhirat
Quote KucingBiru 7-5-2018 05:40 PM
beeeee replied at 7-5-2018 05:20 PM
lopa anak beranak memang lawo ler tapi tu la......

Bab "tu la" tu.... makan dalam. Haha.
Quote Acikayumii 7-5-2018 05:40 PM
Cerita mcm ni pun nak up keee???? Gosip ke ni??!
Quote mawarika 7-5-2018 05:45 PM
Tapi sayang..pendek..
Quote bintangct 7-5-2018 05:47 PM
Dlm adik beradik mak dia... mcm mak dia sorg je yg comel. Yg lain muka paki pure
Quote terpaku 7-5-2018 05:50 PM

Quote Badigol 7-5-2018 05:50 PM
kalau mix tak pelik kalau cantik.yang bukan mix melayu asli  cantik tu yg pelik tu..hehe.

apa pun,ni pun kategori gosip juga ke?
Quote samperit 7-5-2018 06:06 PM
Ape jadah dlm gosip tempatan ade cite Mak nenek skali nih?

Bacon betul
Quote Minami2013 7-5-2018 06:06 PM
Selagi ada demand ada lah supply.. bukan thread lofa pun ade yg meratib nama die..
Quote friedfishsoup 7-5-2018 06:17 PM
terpaku replied at 7-5-2018 05:50 PM


adakah bakal suami lofa muka mcm ni?

IMG_20180421_233414.jpg
Quote fadz84 7-5-2018 06:22 PM
Tp kn jaket oversize n porch bag tu a big no no and xde lah stylista sgt.. euwwwww...
Quote munchkin 7-5-2018 06:25 PM
Mok dia lawa
Quote fadz84 7-5-2018 06:28 PM
Mana2 momod sila campak benang ni ke tempat yg sepatutnya ya..

Sekian..

Lihat semua komen(95)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:42 PM GMT+8 , Processed in 1.655616 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top