CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Dr Amalina Perkenal Kekasih Mat Saleh, Kacak Dan Tinggi Lampai Orangnya!

8-5-2018 05:09 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 11340| Komen: 60|Original author: Oleh: Suzy

Description: Siapa tidak kenal Dr. Amalina Bakri, pelajar cemerlang dari Malaysia yang kini bertugas sebagai doktor di London. Amalina semakin menjadi perhatian kerana dia dilihat sebagai ikon dalam bidang kedokto ...


Siapa tidak kenal Dr Amalina Bakri, pelajar cemerlang dari Malaysia yang kini bertugas sebagai doktor di London. Amalina semakin menjadi perhatian kerana dia dilihat sebagai ikon dalam bidang kedoktoran oleh rakyat Malaysia kerana sering kali berkongsi informasi terutama berkaitan kesihatan kepada netizen. 



Dia juga sering melayan netizen yang bertanya dan ingin berbual dengan jawapan sopan dan mesra. Sikap Amalina ini membuatkan ramai orang mengaguminya. 

Bagaimanapun, sering mengemas kini status sedang bertugas jam 2 pagi dan pulang ke rumah lewat malam tidak menghalang doktor muda ini daripada bermadu kasih. 


Foto: Twitter Dr. Amalina

Baru-baru ini, Amalina dilihat bergambar mesra dengan seorang lelaki menyebabkan pengikutnya bertanya siapa gerangan jejaka itu. Amalina tanpa berselindung mengakui bahawa dia merupakan kekasihnya. Sempat juga beberapa orang pengikutnya bergurau dengan Amalina tentang ketinggian kekasihnya.


Foto: IG Dr Amalina

Rata-rata memuji kecomelan pasangan itu kerana perbezaan ketinggian yang ketara serta ada juga yang mendoakan supaya Amalina cepat berkahwin. 

Amalina sebelum ini pernah berkongsi mengenai kesukaran kekasihnya menginap di sebuah hotel berbentuk kapsul kerana tubuhnya yang  tinggi lampai. Kelihatan seperti Amalina merindui kekasihnya ketika jejaka itu ke Tokyo kerana urusan perniagaan.  

Wah, beruntung tuan punya badan. Sudahlah bijak, memiliki karier yang hebat, kekasih pula boleh tahan kacaknya! Semoga sampai ke jinjang pelamin hendaknya. - CARI
4

Bagus
2

Marah
6

Terkejut
3

Sedih
6

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (34 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 8-5-2018 05:27 PM
tgh pk tang mane comel nye..
Quote kuzaime 8-5-2018 05:45 PM
#pastisenak  
Quote chazey 8-5-2018 05:46 PM
Boipren ko yang tinggi ke ko yang katik doktor? Anyway, moga ke jinjang pelamin. Boleh dapat anak comel.
Quote missus_meow 8-5-2018 05:51 PM
good that she has time for herself ...
Quote damian_lee 8-5-2018 05:55 PM
Cant see muka doctor laaa
Mcm muka "kuat"
Quote munchkin 8-5-2018 05:58 PM
Suka ngan dokotor ni
Quote becir 8-5-2018 05:59 PM
That guy yg lucky kot..dapat perempuan bijak and successful mcm Dr amalina Ni..
Quote fliphair8 8-5-2018 06:04 PM
Jelesnya aku.....huhuhu
Quote ashk4nn 8-5-2018 06:11 PM
bf dia senyum sgt la sweetttt..heheh
Quote sharlenetexas 8-5-2018 06:27 PM
Kali ni dah tak terkejut tgk muka doc amalina. Lipstick warna lembut. Kening dah tak garang.
Quote alieyrina 8-5-2018 06:29 PM
Ensem laa..galah panjang sgt..untuglaa
Quote siputsedut 8-5-2018 07:44 PM
Hmm. Biasa je..lg hensem doctor mike yg kacak lg bijak lg witty
Quote onexox97 8-5-2018 08:04 PM
makin cerah nampak doktor ni
Quote nafham 8-5-2018 08:49 PM
Boleh keruk2 anak tekak ni...{:sing
Quote camelia93 8-5-2018 08:50 PM
Lawa dr amalinaa,boypren pun handsomeee tunglaaa
Quote samasam90 8-5-2018 08:53 PM
kuzaime replied at 8-5-2018 09:45 AM
#pastisenak

kalau ikut teori jari, sepertinya enak, plump gittuh
Quote puccafan 8-5-2018 09:04 PM
Stress2 bole cium ketiak boipren
Quote cicicumel 8-5-2018 09:19 PM
Most of her pix kat IG dia senyum katup mulut.
Quote faraway1 8-5-2018 09:38 PM
chazey replied at 8-5-2018 04:46 AM
Boipren ko yang tinggi ke ko yang katik doktor? Anyway, moga ke jinjang pelamin. Boleh dapat anak co ...

teringat akak forummer dekat sini yang kahwin half french,
dia separuh tinggi husband dia aje...
hari ini dia paling rendah dalam family, even anak anak dia lagi tinggi..

Lihat semua komen(60)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 07:52 PM GMT+8 , Processed in 0.119178 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top