CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

“Power Of P***y, Berani Buat Berani Tanggunglah"- Zarina Anjoulie Sindir Uqasha?

8-5-2018 09:53 AM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 53796| Komen: 270|Original author: Oleh: Amirah

Description: Sekali lagi Zarina Anjoulie membuat kenyataan panas apabila menasihati pihak polis untuk tidak bersusah payah menangkap artis ‘high ranking’ yang terlibat dadah dan akhirnya dilepaskan semudah itu.
Sekali lagi Zarina Anjoulie membuat kenyataan panas di Insta Story apabila menasihati pihak polis untuk tidak bersusah payah menangkap artis ‘high ranking’ yang terlibat dadah dan akhirnya dilepaskan semudah itu.


Foto: Carian Internet
Dia mendedahkan artis sebegini mempunyai ‘seseorang yang berkuasa’ di belakang mereka yang akan mempertahankan mereka dengan apa kesalahan sekalipun dan akan terlepas begitu sahaja.


Zarina juga ada menyebut tentang ‘Pahang’ yang tidak pasti ditujukan kepada siapa. Mungkin itulah ‘orang yang berkuasa’ dimaksudkannya yang boleh ‘coverline’ perbuatan buruk artis-artis ini.

Dia juga mengatakan kebanyakan artis Malaysia memang ada mengambil dadah terutamanya mereka yang muka ala ‘innocent’ dan apabila ditangkap artis ini akan menuduh ada orang lain yang menganiaya diri mereka. Padahal memang mereka mengambil dadah tersebut.

Ada sahaja artis yang terlibat dengan pengambilan dadah. Antara kes yang tergempar tahun ini adalah Farid Kamil, sekarang Uqasha Senrose pula. Memang orang yang tidak disangka-sangka selalunya berkait dengan masalah dadah.

Foto: Carian Internet
Apa pun yang berlaku, kita bersangka baik sahajalah. Kalau mengaku nanti sudah pasti menjejaskan reputasi dan karier mereka dalam industri seni. Susahlah nak cari makan! - CARI

10

Bagus
10

Marah
15

Terkejut
6

Sedih
15

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (79 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote luvemedaa 8-5-2018 10:01 AM
Dulu Anju ni pernah kantoi dadih jgk kan tak silap?
Quote bbalik 8-5-2018 10:02 AM
uqasha nih layak kawin dengan parid kamil
sesaling acah2 teraniaya
Quote innocentsangat 8-5-2018 10:05 AM
Hahahahaha. Win giler
Quote tembamgirl09 8-5-2018 10:07 AM
wuyoooo power of kucing
Quote kenarikelabu 8-5-2018 10:08 AM
Mulut dia ni mmg lancang....tp kdg boleh pakai jugak.
Quote MadameOnion 8-5-2018 10:10 AM
anju cakap berdasarkan pengalaman dia sendiri..mmg ramai je artis kena dadah..ganja paling common sbb nampak macam isap rokok je..tapi i takut nanti org petik anju..anju pulak ke dalam nanti sbb terang terangan carut artis high ranking macam ungkasah
Quote SeriBunga 8-5-2018 10:11 AM
patutlah rmai je retis dpt title dr negeri itu..
Quote jeton 8-5-2018 10:12 AM
go Anju..

tetiba rasa nak support new version of Anju!!

hipokrit gile artis artis ni..benci !!
Quote ahlisihircute 8-5-2018 10:16 AM

berani minah nie tulis "pahang"....
Quote zaraaqilah 8-5-2018 10:16 AM
sure anju ada terima call dr Balai Polis TTDI tuk di ambik
stetmen....go go anjuuu...
Quote laksmanabentan 8-5-2018 10:19 AM
agak2 lepas si anju ni buat update IG mcm tu, dia hidup ga ekk...
mana2 ler tup2 terus hilang di muka bumi..
jumpa2 da kena simen da...
kat malaysia ni mcm2 leh jadi...
Quote zulka 8-5-2018 10:19 AM
dah tahu lama dah
Quote bukan_ustazah 8-5-2018 10:23 AM
anju tulis bauksit sudah .. kang tulis pahang nampak naw naw
Quote myakayina 8-5-2018 10:25 AM
jauhi lah dadah.. perosak bangsa.. aku pun tengah tunggu masa nak report psl org mendadih ni.. geram plak rasanya..
Quote Thanatus 8-5-2018 10:27 AM
ahlisihircute replied at 8-5-2018 10:16 AM
berani minah nie tulis "pahang"....

Merata dia tulis pahang semalam... nii haa siap gadoh dgn princess pahang wannabe... entah siapa aku pon blur.. dengan tokan penyangak segala. Aku baca pon tak paham sangat apa si anju merempan.
Screenshot_20180507-211300.jpg
Screenshot_20180507-211614.png
Screenshot_20180507-211814.png
Quote buragazz 8-5-2018 10:28 AM
Cayalah Anju sekali pandang "Pehal Anju gambor Lufya" seakan2 rupanya...

Baik2 anju jgn straight to Ampang Park sangat at the end Ampang Park pun roboh noks..

Dia ni pun rasanya ada back up kot...
Quote siputsedut 8-5-2018 10:28 AM
luvemedaa: Dulu Anju ni pernah kantoi dadih jgk kan tak silap?

Kan dia tulis tu..dulu dia kantoi ramai plak retis pakar dadah dtg nasihat...sbb tu dia x lepak ngn retis...fake jah semua konsepnya...
Quote siputsedut 8-5-2018 10:29 AM
ahlisihircute replied at 8-5-2018 10:16 AM
berani minah nie tulis "pahang"....

She did not refer to sapa2 tauuu..could be nama samaran or nama manja..so mohon takde yg sentap yach..don't be childish...
Quote siputsedut 8-5-2018 10:30 AM
bukan_ustazah replied at 8-5-2018 10:23 AM
anju tulis bauksit sudah .. kang tulis pahang nampak naw naw

Bauksit mcm spesific sgt ke anak beranak tu..could be anak beranak jauh jgk?

Lihat semua komen(270)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:30 PM GMT+8 , Processed in 0.177822 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top