CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Khai Bahar Beri Bunga Pada Peminat - Bikin Netizen Cemburu

8-5-2018 11:14 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 2547| Komen: 12|Original author: Oleh: Azza

Description: Foto : IG Khai BaharKhai Bahar memang meletop!Selepas kemenangannya yang cemerlang dalam Anugerah Meletop Era 2018, penyanyi ini semakin ligat di pentas dengan mendapat jemputan pelbagai pihak termasu ...

Foto : IG Khai Bahar

Khai Bahar memang meletop!

Selepas kemenangannya yang cemerlang dalam Anugerah Meletop Era 2018, penyanyi ini semakin ligat di pentas dengan mendapat jemputan pelbagai pihak termasuklah Institut Pengajian Tinggi Awam dan swasta. Murah rezekinya.

Malahan Khai dilihat semakin bijak bermain dengan kapsyen di laman Instagram. Terbaru, Khai memuat naik klip video ketika membuat persembahan di Universiti Malaya. 

Menariknya, sedang leka menghiburkan tetamu dengan lagu Luluh, seorang wanita (pelajar atau kakitangan UM) memberi bunga kepadanya kemudian lari. Khai pula spontan mengejar wanita tersebut membuatkan seisi dewan memberi tepukan gemuruh.


Apa lagi, netizen yang sangat meminati penyanyi bersuara lemak merdu ini memberi komen yang terbuai-buai dengan tindakan Khai sendiri. Ada yang menyifatkan Khai sebagai penyanyi yang sangat menghargai peminat dan ada pula yang cemburu dengan peminat bertuah yang mendapat bunga tadi.


Nampaknya, Khai benar-benar membuatkan ramai peminatnya angau. Masing-masing berangan mahu mendapatkan bunga dari Khai dan yang lebih ekstrim menyatakan mahu mengundur diri kerana tidak berjodoh dengan Khai Bahar.

Oh! Sampai begitu sekali ya?


Ramai peminat Khai terdiri dari BBNU


Selain suara sedap, wajah komersil, penyanyi-penyanyi lain perlu mempunyai pakej bijak melayan peminat seperti Khai Bahar ya.- CARI 
3

Bagus
6

Marah
4

Terkejut
7

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (25 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 8-5-2018 11:44 AM
Gimik je tu.. biase laa,nk memviralkan dan meng'up'kan nama..hihi
Dia ni xde lagu baru dah ke?
Quote animefan 8-5-2018 12:00 PM
Quote aleesyasofia 8-5-2018 12:11 PM
npe erk rmai minat khai bhar? mse lancar novel luluh khai bahar dtg rmai brpusu2.. pntu blik dwn dh tutp pon rmai lg sggp tggu kt luar..
Quote surwanis 8-5-2018 12:14 PM
gigih hadek tu selpie silang jari
ape mohtip ntah
Quote cmf_premierleag 8-5-2018 12:15 PM
dia ni kalo lalu sebelah aku pun aku wat bodoh jah
sbb tak kenal pun retis bbnu nih
Quote Shinichikudo 8-5-2018 12:16 PM
Kalau gosip from author cari ni x habis2 la dia highlight pasal netizen..gigih screenshot komen2 netizen..netizen itu netizen ini..haduiii
Quote besarkecik 8-5-2018 12:48 PM
Cemburulah kalian selagi kalian dengan khairiah gayah ni
Quote mieymiey 8-5-2018 12:55 PM
Netizen mana yang takder life sampai nak cemburu tu?
Quote gummiebear 8-5-2018 01:04 PM
Ramai jugak pemenat KB ni eh?
Quote grizz 8-5-2018 02:32 PM
xde la cair mane pon..bg kelopak bunge je..
penat budak tu bli memahal ko rosakkn bunge die..
kuajang btol..
Quote onexox97 8-5-2018 02:58 PM
lagu luluh ni takda la leleh mana
Quote Themilo 8-5-2018 03:44 PM
koasser lahai nak cemburu..lain la kalau heshe bagi bunga kat jantan, for sure meols sebagai wanita tulen akan terasa hati, sebab kalah dengan jantan..

Lihat semua komen(12)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 08:21 AM GMT+8 , Processed in 0.076150 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top