CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bukan Sakit Misteri, Fendy Bakry Hidap Sakit Buah Pinggang

8-5-2018 11:27 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5638| Komen: 12|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sejak bulan April lepas, Fendy Bakry dikhabarkan jatuh sakit secara tiba-tiba.
Sejak bulan April lepas,  Fendy Bakry dikhabarkan jatuh sakit secara tiba-tiba.

Sampai hero drama Mr. Grey ini terpaksa pulang ke kampung halamannya di Perlis untuk mendapatkan rawatan lanjut.

Walaupun sudah menerima rawatan di hospital namun kecoh bila ada khabar yang mengatakan dia mengalami sakit misteri.



Namun baru-baru ini, Sinar Harian ada bertemu dengan seorang rakan rapat Fendy di Pesta Buku Karangkraf di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).

Menurutnya, "Fendy sakit buah pinggang.  Dia sendiri yang beritahu kepada saya dan dia bukan alami sakit misteri.

"Saya tak ada melawat tapi ada hubungi menerusi direct message di Instagram, katanya mengharapkan doa yang baik-baik."



Walau bagaimanapun dia tidak tahu di mana pelakon itu sekarang.

Fendy kini semakin kembali pulih katanya.



Belum ada pengesahan dari mana-mana pihak lagi. Apa pun penderitaan yang dilalui Fendy, semoga cepat sembuh hendaknya. -CARI
3

Bagus
15

Marah
7

Terkejut
9

Sedih
5

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (47 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mimi77 8-5-2018 11:35 AM
pa benda gegeh buat topik baru sedangkan tred sedia ada tu pon blom habes
Quote Nsz1314 8-5-2018 11:37 AM
mimi77 replied at 8-5-2018 11:35 AM
pa benda gegeh buat topik baru sedangkan tred sedia ada tu pon blom habes

Dia nak suruh pindah rumah baru kee apeee ??
Quote mimi77 8-5-2018 11:37 AM
Nsz1314 replied at 8-5-2018 11:37 AM
Dia nak suruh pindah rumah baru kee apeee ??

umah lama pon dia jugak TT nye
Quote Nsz1314 8-5-2018 11:40 AM
mimi77 replied at 8-5-2018 11:37 AM
umah lama pon dia jugak TT nye

Ke sebab rumah sebelah dah berpage2 .so die suruh pindah sini..
tp masalahnya smpai skrg tuan badan x cakap lg sakit apee.. huu
Quote friedfishsoup 8-5-2018 11:43 AM
TT, uols pun nak amalkan thread bertingkat2 mcm forumer biasa kah??
Quote BookerT 8-5-2018 12:30 PM
memuda dah sakit buah pinggang....apa yang kau minum nyah?
Quote grizz 8-5-2018 02:29 PM
so yg kte penyakit misteri tu sbnrnye buah pinggang ke mmg btol misteri..
Quote camelia93 8-5-2018 08:55 PM
Bebanyaaklaa minum air guyss especially kalau you guys ambikk supplementt . Supplementt kenaa pilih jgkkk manayg elok
Quote kamilaa 8-5-2018 10:08 PM
Sabaq je lah {:cryrun
Quote belilies 8-5-2018 10:53 PM
Geli GILA bila ada yg memandai mandai nak letak watak nama mr gray. Dgn muka cam kodok xda isi. Plislah, kot ye pun nak cedok idea ala 50 shades of grey. Heeee iols mmg menggelijat tiap kali nampak iklan cita ni. Asek2 "beli saham... bla bla bla"
Quote Zaien 12-5-2018 01:28 AM
Muda ag dh kena skit buah pinggang?
Quote imanda 12-5-2018 01:59 AM
belilies replied at 8-5-2018 10:53 PM
Geli GILA bila ada yg memandai mandai nak letak watak nama mr gray. Dgn muka cam kodok xda isi. Plis ...

Dah habih pon citenya kikiki

Lihat semua komen(12)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 03:37 PM GMT+8 , Processed in 0.206506 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top