CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Anak Lan Solo Bakal Jalani Pembedahan Bibirnya Yang Sumbing...

8-5-2018 11:28 AM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 3318| Komen: 13|Original author: Oleh: Amiey

Description: Pujian harus diberikan kepada penyanyi Lan Solo atau nama sebenarnya Mohd Razlan Mohamed Yusof kerana tidak 'menyorokkan' kekurangan yang dihidapi oleh anak keempat mereka yang didapati sumbing sejak ...
Pujian harus diberikan kepada penyanyi Lan Solo atau nama sebenarnya Mohd Razlan Mohamed Yusof kerana tidak 'menyorokkan' kekurangan yang dihidapi oleh anak keempat mereka yang didapati sumbing sejak di dalam kandungan lagi.



Malah, isteri Lan Solo, Nur Sheila Hassim atau lebih mesra dengan panggilan Sheila juga kerap kali berkongsi perihal anak-anak mereka di laman sosial. 

Terbaru, Sheila ada memuat naik status berkenaan pembedahan bagi memperbaiki struktur bibir anak mereka, Xandra yang mengalami sumbing. 

Foto : IG Sheila Razlan

Menurut Sheila, Xandra akan menjalani pembedahan pada 31 Mei tahun ini di Pusat Perubatan UM (PPUM) dengan syarat Xandra perlu sihat sepenuhnya. Sekiranya keadaan kesihatan anak mereka tidak memuaskan, pembedahan akan ditunda.

Sheila turut memohon jasa baik semua untuk mendoakan kesihatan anak mereka agar pembedahan tersebut dapat dijalankan dengan lancar. 


Dalam pada itu, ramai yang turut mendoakan kesihatan Xandra dan berharap semua urusan mereka dipermudahkan. 

Foto: IG Sheila Razlan

Apa pun sama-samalah kita doakan agar anak Lan Solo ini sihat dan dapat menjalani pembedahan tersebut dengan jayanya. -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kuzaime 8-5-2018 11:33 AM
InshaaAllah ok aje nnti tu..sumbing baby tu x teruk sgt..
Quote haryatie 8-5-2018 11:46 AM
InsyaAllah ok tu nnti..
cucu kakak aku pun sumbing..da buat pembedahan kat hospital ipoh
da makin comell.... x nmpk sgt parut nya pun
Quote dealova04 8-5-2018 11:51 AM
x melibatkan lelangit in sha allah akan okay
mak pernah nmpk baby cleft nyer open dr mulut sampai ke lelangit
kesian mak tgk time nk menyusu
mmg besar bukaannye
Quote grizz 8-5-2018 02:28 PM
smoga dipermudahkan segalanye..
Quote awanearisu 8-5-2018 02:30 PM
Moga pembedahan berjalan lancar.
Quote zameyla 8-5-2018 02:38 PM
alahai....boolatnya mata...
comel...
Quote mamasaffiya 8-5-2018 02:50 PM
Insyaallah .. Semoga dipermudahkan urusan pembedahan nanti. Bulat betul mata baby
Quote chinta89 8-5-2018 02:51 PM
sy doakan dipermudahkan urusan
Quote Didi_dido 8-5-2018 02:52 PM
Semoga dipermudahkan. Aminn
Quote luvemedaa 8-5-2018 03:52 PM
Semoga dipermudahkan
Quote GigaMom 8-5-2018 03:59 PM
Sy  doakan semoga dipermudahkan urusan
Bby cpt sembuh dr pembedahan
Aamiin
Quote yayangmama 8-5-2018 04:53 PM
ni sikit je, comey je da besa nt

ank kazen saya...masa lahir botol susu special utk bb cleft tu, mmg muat2 kat tpt hidung yg cleft tu

mmg terkejut sgt, langit2 xde separuh

alhamdulillah da djh 3, da xketara sangat da, ensem je, tp mmg banyak kali la kne operation
Quote Orgkgdukobesi 8-5-2018 06:57 PM
semoga dipermudahkan semua dan semoga baby cepat sembuh lepas operation nanti

Lihat semua komen(13)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 10:05 AM GMT+8 , Processed in 0.088039 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top