CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hilang Dari Dunia Seni, Izreen Azminda Akui Peminat Tercari-Cari Dirinya

7-5-2018 05:50 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 22411| Komen: 206|Original author: Oleh: Saiful

Description: Tak habis-habis lagi dimaki, itulah nasib yang menimpa Izreen Azminda.
Tak habis-habis lagi dimaki, itulah nasib yang menimpa Izreen Azminda.

Namun sebagai seorang anak seni, pelakon ini tidak mudah berputus asa dan nampak tabah dalam meneruskan kehidupannya.

Baru-baru ini, Izreen mengakui yang ada juga peminat yang tercari-cari kehilangannya.



Bercakap kepada Media Hiburan,  Izreen kata, "Ada ramai yang DM tanya bila nak muncul balik di kaca TV. Ada juga yang saya sempat reply terangkan pada mereka.

"Saya terangkan, 'Insyallah kalau tiada apa-apa nampaklah Izreen di kaca TV."



Dalam perkembangan terbaru, Izreen mengatakan yang tawaran-tawaran sudah kembali.

"Mungkin dulu masa keadaan tengah panas itu yang ada kena tarik. Tapi sekarang , isu pun dah reda. Pihak masing-masing dah move on. Saya percaya dengan rezeki Allah SWT.

"Saya tahu saya berada di tempat mana, situasi apa, apa yang dah saya lakukan jadi tidak perlulah isu berbangkit ini diperbesarkan atau diperkatakan lagi. Kita doakan yang baik-baik sahaja."



Siapa lagi yang rindu dengan Izreen. Mengaku cepat. -CARI
14

Bagus
16

Marah
4

Terkejut
12

Sedih
17

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (71 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote siputsedut 7-5-2018 05:51 PM
Tgh pancing for job?
Quote fliphair8 7-5-2018 05:51 PM
Ha ha ha aku ketawa....
Quote azwanaliori 7-5-2018 05:56 PM
Xyah sebok cari job, gentel je telur ude smpi mampos. Ppl hate you, klu bukan sebab kes caras laki org ni pon mmg org xsuke ko sbb ko bingit dn annoying nk mampos dgn loghat kau tu.
Quote arwenlotr 7-5-2018 05:56 PM
Eeewwwwwww
Quote missinpiece 7-5-2018 05:59 PM
Wtf sangat statement
Quote onexox97 7-5-2018 06:02 PM
betul ke ada
Quote Shinichikudo 7-5-2018 06:10 PM
Muntah hijooooo
Quote munchkin 7-5-2018 06:12 PM
Show the dm as proof. Ramai tak nak ko balik pun.
Quote shernazz 7-5-2018 06:12 PM
Sapa yang dm? Sudir tahik ?
Izreenazmindafc?
Quote meteorspeed 7-5-2018 06:13 PM
Berangan betul jering nie.. Org tak hadap pun pencaras keji mcm ko tue..
Quote emera 7-5-2018 06:13 PM
Kenapa aku tak caya langsung?
Quote mamasaffiya 7-5-2018 06:16 PM
Ye ke cari?
Quote conget 7-5-2018 06:19 PM
jering sekrg hanya mampu ber ootd di depan rumah sewa dia berlatar belakang kuburan ajok.sian jering..sapala yg rindu kat ko jering oiii..musykil mak..jering kenapa tak ambik depan pagar manual rumah sewa hang yang dah berkarat tu
Quote sisthur 7-5-2018 06:22 PM
Conget kembali
..skodeng yer
Quote conget 7-5-2018 06:23 PM
sisthur replied at 7-5-2018 06:22 PM
Conget kembali
..skodeng yer

iols jijiksss baca statement si giler ni uols
Quote September14 7-5-2018 06:34 PM
Masa dia masuk rancaangan yg nyanyi2 tu seingat iol org mmg x suke dia esp caritizen mmg bnyk kutuk dia dlm benang show tu.. dulu kini dan selamanya mmg org xkn suka ko
Quote snazzydaisy 7-5-2018 06:44 PM


Too much sex kot sampai delusional cenggini
Quote munahminah 7-5-2018 06:51 PM
Hadap sgt peminat ngn KO ek
Quote MeghanK 7-5-2018 06:55 PM
macam terencat

Lihat semua komen(206)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 02:43 AM GMT+8 , Processed in 0.071943 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top