CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kau Jangan Lebih-Lebih, Tak Bergaji Kau Aku Buat Kang" - mStar Dimaki Anju

15-7-2021 10:58 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 10491| Komen: 47|Original author: Oleh: LilRose

Description: Zarina Anjoulie memberi amaran kepada wartawan mStar Online dalam mengeluarkan artikel mengenai dirinya terutama membabitkan hubungannya dengan Zoey Rahman.
Zarina Anjoulie memberi amaran kepada wartawan mStar Online dalam mengeluarkan artikel mengenai dirinya terutama membabitkan hubungannya dengan Zoey Rahman.


Kredit foto: IG


Di Instagram, Anju berkongsi tangkap layar akaun satu hantaran di IG mStar yang memuat naik gambar artikel yang seolah-olah menuduh hubungan rapatnya dengan Zoey sebagai drama marketing.

Di ruangan komen, Anju membidas tajuk dan kapsyen di IG dibuat admin mStar dengan menafikan bahawa netizen ada membuat kenyataan berkenaan.



Dakwa Anju, pihak berkenaan sakit hati tidak dapat menemu bualnya sehingga mereka cerita kononnya 'netizen hidu Zoey Rahman dan Zarina Anjoulie buat drama marketing, berlakon sweet'.


"Kau jangan nak lebih-lebih. Kalau kau lebih, kau tahu apa aku akan buat. Tak bergaji aku buat kau," katanya memberi amaran.


Kredit foto: IG

Di ruangan komen, ramai juga netizen mendakwa wartawan mStar sering membuat tajuk bercanggah dengan perbincangan hingga memfitnah orang lain.

Bagaimanapun, segelintir netizen tampil mendakwa memang ada netizen menyebut apa yang dinafikan Anju itu.

Namun, ada yang tidak bersetuju dengan cara wartawan menggunakan komen netizen untuk dijadikan kenyataan pada tajuk artikel.


Kredit foto: IG

Ini bukan kali pertama mStar dimaki golongan selebriti. Sebelum ini, pasangan Isa Khan dan Risteena kesal dengan mStar kerana mengasak mereka bagi mencari bahan berita. - CARI
3

Bagus
4

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote makadek 15-7-2021 11:13 AM
Dia ni mental aku dh tk minat dia
Quote rainbowrainz 15-7-2021 11:33 AM
Iols suka tengok Mak dia masak Dan anak die je.. sekian
Quote miemiecha 15-7-2021 11:36 AM
gangster socmed anju nih
Quote Cik_jantung 15-7-2021 11:38 AM
Bertemu la wartawan dan Anju... Haha
Quote dejure 15-7-2021 12:49 PM
Kenapalah mesti nak layan orang gila ni ye?korang ni mmg suka ye layan orang gila mcm si anjing ni
Quote Duriand24 15-7-2021 02:04 PM
Hairan yg masih menyokong sheols nih. Pelik jugak netizen ni.
Quote matbad 15-7-2021 02:19 PM
rainbowrainz: Iols suka tengok Mak dia masak Dan anak die je.. sekian

sedap tak? kwn aku ada gtau beshe2 je masakkan mak dia
Quote ninnamina 15-7-2021 02:21 PM
Gila dia ni
Quote nakkomenjugak 15-7-2021 03:23 PM
haiyooo lagi sekali?
Quote love_warrior 15-7-2021 09:13 PM
Grab a ... Kita layan je drama ni sampai episode brp bertahan...
Quote ekmal_sorrow 15-7-2021 09:48 PM
exbff dia dah gila....and dia pun penah sound kawan tu gila.
skang dia sendiri ikut jejak langkah exbff dia

persatuan selebriti gila :
1. chiqiqram beansly
2. tekya
3. anjlucah
4. sohai (gile dalam bahasa cina)
5. cik jah kurap @ neelofa
Quote 3chanceno 15-7-2021 09:57 PM
Dia nie masih retis ke???ada drama ke movie yg dia berlakun tapi acik yg tertinggal lrt??
Quote Piramida 16-7-2021 02:17 PM
Jgn lebih lebih.. jgn lebih2....
Perangai ko tu yg sebenarnya berlebih2.. ko buat takpe.. org buat x boleh. Meluat dgn org cam ni.
Quote jargon 16-7-2021 05:03 PM
Mak anju ni pernah masak dkt tv eh..?sbb aku trtgk ig anju nmpak makcik ni mcm pernah masuk tv..tp mengenangkan ada satu komen dkt page mane tah,ckp diorang satu family mendadih aku jd geli pulak..katanya kedai mak dia sedap
Quote jebatmaspunyer 16-7-2021 05:24 PM
jargon replied at 16-7-2021 05:03 PM
Mak anju ni pernah masak dkt tv eh..?sbb aku trtgk ig anju nmpak makcik ni mcm pernah masuk tv..tp m ...

Yang iolls pernah tgk dia masuk dlm program mendiang Anthony Bourdain & pernah ajar Gordon Ramsey buat rendang dlm program kembara chef tu. Tu jer lah.. Iollls pernah jumpa client y pernah makan kat restoren mak anju tu.. katanya sedap2 makanannya.
Quote haruslah 16-7-2021 05:31 PM
jargon replied at 16-7-2021 05:03 PM
Mak anju ni pernah masak dkt tv eh..?sbb aku trtgk ig anju nmpak makcik ni mcm pernah masuk tv..tp m ...


Kawan i xmo makan kedai dia ni
Xtau pasal ape...tp masa dia bgtau xmo makan kedai ni belum lg kes dadih yg latest ni
I dok tnya dia knp, dia xmo ckp lak knp
Quote None68 16-7-2021 06:14 PM
jargon replied at 16-7-2021 05:03 PM
Mak anju ni pernah masak dkt tv eh..?sbb aku trtgk ig anju nmpak makcik ni mcm pernah masuk tv..tp m ...

Anak beranak tu maknanya mak dgn adik2 dan abang dia sekali ke?
Quote None68 16-7-2021 06:15 PM
haruslah replied at 16-7-2021 05:31 PM
Kawan i xmo makan kedai dia ni
Xtau pasal ape...tp masa dia bgtau xmo makan kedai ni belum lg k ...

Haruslah kita tau naper sbb mmg masuk wishlist utk makan2 klu dah boleh rentas.
Quote spy_caridotdot 16-7-2021 06:46 PM
Power sangat ke anjuli tu nak buat orang sampai tak bergaji!! Hehhh

Lihat semua komen(47)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 05:26 AM GMT+8 , Processed in 0.089488 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top