CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Suntik Air Mani Sendiri Kononnya Untuk Hilangkan Sakit Belakang

17-1-2019 12:24 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5031| Komen: 32

Description: Doktor terkejut apabila mendapati pesakitnya menyuntik diri sendiri dengan air mani kononnya untuk menyembuhkan sakit belakangnya.
Doktor terkejut apabila mendapati pesakitnya menyuntik diri sendiri dengan air mani kononnya untuk menyembuhkan sakit belakangnya.

Menurut METRO, lelaki berusia 33 tahun itu bertindak demikian tanpa nasihat perubatan selama hampir dua tahun sebelum pasukan perubatan menyedari tindakannya itu.




Tindakannya itu disedari apabila dia mendapatkan rawatan di sebuah hospital di Dublin selepas mengadu sakit belakang yang teruk. Hasil pemeriksaan, doktor mendapati tangannya membengkak selain timbul ruam merah.

Lelaki itu dimaklumkan bahawa kaedar rawatan 'uniknya' itu telah menyebabkan dia mengalami jangkitan permukaan kulit (Cellulitis).

Menerusi laporannya dalam Irish Medical Journal, Dr Lisa Dunne berkata, lelaki berkenaan telah menyuntik satu dos air maninya secara bulanan selama 18 bulan dengan menggunakan jarum hipodermik yang dibeli dalam talian.


Kredit foto: METRO

Bagaimanapun, keadaan lelaki itu bukannya bertambah baik, malah memberi kesan sampingan pada tubuhnya.

Walaupun rawatan yang diterimanya di hospital mengurangkan rasa sakit belakangnya itu, namun dia meninggalkan hospital berkenaan sebelum doktor sempat mengeluarkan cecair tersebut.

Dr Lisa menjelaskan bahawa sehingga kini belum ada ujian terhadap kesan suntikan air mani bagi melegakan kesakitan dilakukan ke atas manusia. - CARI
11

Bagus
10

Marah
12

Terkejut
11

Sedih
14

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (69 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lumie 17-1-2019 12:58 PM
Apooooooooooo
Quote Orix 17-1-2019 01:19 PM
so far iols dgar org kata air mani laki sesuai buat face mask jah. ini smpai suntik dlm badan euwwww
Quote CharlesDera 17-1-2019 01:27 PM
kesyumulan sains yang DIPERCAYAI etis keturunan bestialiti...wakakakakkakaa
Quote SissySembah 17-1-2019 01:30 PM
heshe ingt protein baik utk kulit lah kot?
Quote minguk 17-1-2019 01:36 PM
hahahahahahha ingat ubat ke?
Quote whadda 17-1-2019 01:46 PM
namun dia meninggalkan hospital berkenaan sebelum doktor sempat mengeluarkan cecair tersebut.



lari la tu malu
Quote buapakperut 17-1-2019 02:00 PM
ewww ape jadahnye ni
Quote puteribaya 17-1-2019 02:16 PM
Orix replied at 17-1-2019 01:19 PM
so far iols dgar org kata air mani laki sesuai buat face mask jah. ini smpai suntik dlm badan euwwww

kann..i pun dengar cenggitu, masa meols baru start kije.muda belia kala itu..naif sekali..ada satu cleaner India..muka sangat floles..bila tanya dia ckp.."saya taruk kalu,,saya punya laki punya air"..terkedu kita orang tahu secret recipe dia..mungkin gak betul..high protin tu..tapi meols dah kawin ni..tak mampu nak ikut petua awet floles tu..cam x mampu nak hidu bau dia..usahkan nak biar kat muka 20 min..
Quote chicozinn 17-1-2019 02:27 PM
Orix replied at 17-1-2019 01:19 PM
so far iols dgar org kata air mani laki sesuai buat face mask jah. ini smpai suntik dlm badan euwwww

xsanggup la yachhh bau je da loya gitceww..
Quote Artemesiaa 17-1-2019 02:36 PM
Sendiri yang cari penyakit namanya tu
Quote Atata 17-1-2019 02:44 PM
puteribaya replied at 17-1-2019 02:16 PM
kann..i pun dengar cenggitu, masa meols baru start kije.muda belia kala itu..naif sekali..ada satu ...

Kahkahkah... Bau ke air tu?
Quote puteribaya 17-1-2019 02:46 PM
Atata replied at 17-1-2019 02:44 PM
Kahkahkah... Bau ke air tu?

bergantung kepada apa jantan tu makan..kot..ada gak yang ckp ada yg kuat bau ,..ada yg sedang2 saja!!
Quote imransulaiman 17-1-2019 03:01 PM
Ada kawan yang muka isteri banyak jerawat. Isteri dia sapu air mani suami ke muka...memang licin dan bekas jerawat hilang! Tak tipu!
Quote Kurex 17-1-2019 04:41 PM
Orix replied at 17-1-2019 01:19 PM
so far iols dgar org kata air mani laki sesuai buat face mask jah. ini smpai suntik dlm badan euwwww

Air mani lelaki yg merokok ok jugak ke?
Quote DollahRepek 17-1-2019 04:49 PM
Berapa kali nak kena melancap utk dapatkan 1 dos?
Quote jengkoil 17-1-2019 05:15 PM
beliyau patut dipuji karena tidak menganiaya tikus putih utk ujikaji ini..
Quote fff_cat 17-1-2019 05:20 PM
Teringat citer nip/tuck dulu. Julia McNamara create anti aging face cream dari air mani n try persuade Joan Rivers guna..
Quote arm_band 17-1-2019 06:38 PM
gigih mengumpul air mani
Quote Atata 17-1-2019 09:44 PM
puteribaya replied at 17-1-2019 02:46 PM
bergantung kepada apa jantan tu makan..kot..ada gak yang ckp ada yg kuat bau ,..ada yg sedang2 saj ...

Hahahaha...adoi

Lihat semua komen(32)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 03:21 PM GMT+8 , Processed in 0.082283 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top