CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Bersentuhan Dengan Lelaki, Suami Tak Bising. Itu Antara Saya Dengan Tuhan"-Adira Suhaimi

17-1-2019 12:52 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10054| Komen: 51|Original author: Oleh: Saiful

Description: Siapa dah tengok muzik video terbaharu Adira Suhaimi yang berjudul Pujaan Hati?

Kredit foto: IG

Siapa dah tengok muzik video terbaharu Adira Suhaimi yang berjudul Pujaan Hati?

Memang sedih dan lakonan penyanyi ini dalam video tersebut juga nampak meyakinkan.


Menurut Adira, babak bersentuhan dengan model lelaki itu sudah mendapat kebenaran dari suaminya, Datuk Red.

Tambah Adira, dia juga tidak meletakkan sebarang syarat untuk penggambaran muzik video dan babak bersentuhan demi menjayakan jalan cerita.



"Sebelum penggambaran muzik video ini saya sudah maklumkan kepada suami dan dia tak bising.

"Saya tidak kisah sekiranya babak bersentuhan dengan model lelaki dalam muzik video Pujaan Hati ini dikecam netizen. Saya sudah bersedia!


"Ini bukan mencari publisiti murahan tetapi saya hanya mengikut kehendak skrip. Itu antara saya dan Tuhan.

"Sebelum shooting pun saya sedia maklum akan babak itu jadi saya tidak letakkan sebarang syarat. Babak itu untuk menampakkan jalan cerita lagi real," jelasnya kepada Astro Gempak. -CARI

5

Bagus
6

Marah
6

Terkejut
10

Sedih
7

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (42 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fushimi 17-1-2019 12:55 PM
dia comel kawin ngan tok red miang terus nampak kertu


lain kain kalau soklan bodoh bodoh cam baik ko cakap no komen

nanti ramai yang spin apa ko cakap

Quote idril 17-1-2019 01:00 PM
fushimi replied at 17-1-2019 12:55 PM
dia comel kawin ngan tok red miang terus nampak kertu

dia kan sedia maklum bimbo....
Quote rosevelvet 17-1-2019 01:07 PM
Adira ni suara sedap tp xde wow factor
Quote salmon-suki 17-1-2019 01:15 PM
Mstilaa syuben izinkan sebab syuben pn duk bz bersentuhan berpegangan dgn pmpuan lain{:smile
Quote mieymiey 17-1-2019 01:20 PM
salmon-suki replied at 17-1-2019 01:15 PM
Mstilaa syuben izinkan sebab syuben pn duk bz bersentuhan berpegangan dgn pmpuan lain{:smile

HAHAHAHAHAHAHA. Khuenzzz? Kang acik Ju On kata kat laki sheols 'heyyyy ko berpeluk sakan dengan Rohanis voleh, iols takleh demi menjalankan tanggungjawab berlakon?'
Quote helicornia 17-1-2019 01:21 PM
tu makna laki dayus..bini sendiri bukak cerita
Quote salmon-suki 17-1-2019 01:21 PM
mieymiey replied at 17-1-2019 01:20 PM
HAHAHAHAHAHAHA. Khuenzzz? Kang acik Ju On kata kat laki sheols 'heyyyy ko berpeluk sakan dengan Ro ...

Bhahahahahahahahaha..achik JUON...ni siyes lawak gilerrr!!
Kang x izin mmg diungkit2 ler..kekeke~
Quote fahdramli 17-1-2019 01:24 PM
Aduhhh lagi sorang bagi statement tak cerdik
Quote SissySembah 17-1-2019 01:26 PM
tk ingt sudah Ju-on ini pernah berlakon ke tidak?
hanya ingt babak heshe jadi extra dalam scary movie jah...
Quote mieymiey 17-1-2019 01:26 PM
Memang sedih dan lakonan penyanyi ini dalam video tersebut juga nampak meyakinkan.


Ko sorang jer la kot yang yakin
Keras kejung dengan emosi tak sampai.
Masa tidur, masa nangis boleh menyanyi
Quote kiah_mai_pulak 17-1-2019 01:38 PM
Alaaaa bini tok bu. Red je pun... bukannya bini ustaz kazim elias ke or bini ustaz azhar idrus, kossserrr lahhg
Quote suzilah 17-1-2019 01:41 PM
salmon-suki replied at 17-1-2019 01:15 PM
Mstilaa syuben izinkan sebab syuben pn duk bz bersentuhan berpegangan dgn pmpuan lain{:smile

hahahah ni winnn

Quote pitera 17-1-2019 01:43 PM
Comel adira. Iols suka dia biarpun selalu fail bila bab bagi statement. Hihi.

Tapi tulah. Nikoh dato red pulak. Padahal ai rasa dia boleh dapat laki lagi kaya lagi hensem kot. Takpe lah adira, dah jodoh kan. Moga bahagia
Quote SissySembah 17-1-2019 01:44 PM
mieymiey replied at 17-1-2019 05:26 AM
Ko sorang jer la kot yang yakin
Keras kejung dengan emosi tak sampai.
Masa tidur, masa n ...

lagu heshe yg ngetop pun tak silap akak lagu awan dania yg suami awalina bernama shah tu berlakon kan?

Quote MadameOnion 17-1-2019 02:09 PM
pajura buat bideo musik seksi dapat limelight, dia ni pun nak cerita jugak pasal bideo musik dia
Quote cmf_blingblings 17-1-2019 02:12 PM
pitera replied at 17-1-2019 01:43 PM
Comel adira. Iols suka dia biarpun selalu fail bila bab bagi statement. Hihi.

Tapi tulah. Nikoh  ...

Prettyl girls like bad boys
Quote bottombikini 17-1-2019 02:13 PM
kokye pun no-brain tu jangan la tunjuk sangat ke orang
Quote annadonna 17-1-2019 02:17 PM
Adira tolong nyanyi aje jgn bercakap
Bila bercakap ko nampak bongok
Quote Y-Nots! 17-1-2019 02:23 PM
Hihihi. payback lah, husband pun pegang pmpn lain

Lihat semua komen(51)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:16 PM GMT+8 , Processed in 0.075918 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top