CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kereta Dipandu Putera Philip Terbalik

18-1-2019 11:50 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4651| Komen: 38

Description: Suami Ratu Elizabeth, Putera Philip dilaporkan terbabit dalam kemalangan ketika pacuan empat roda dipandunya terbalik berdekatan Sandringham di timur England pada Khamis.
Suami Ratu Elizabeth, Putera Philip dilaporkan terbabit dalam kemalangan ketika pacuan empat roda dipandunya terbalik berdekatan Sandringham di timur England pada Khamis.



Radar Online melaporkan, ketika kejadian, Duke of Edinburgh, 97, cuba keluar ke laluan utama sebelum merempuh sebuah kenderaan Kia menyebabkan Land Rover dipandunya terbalik.





Jurucakap Istana Buckingham mengesahkan kejadian memaklumkan, Putera Philip tidak mengalami kecederaan, namun diperiksa doktor sebagai langkah berjaga-jaga.


Kredit foto: Radar Online

Sementara itu, Daily Mail melaporkan, salah seorang saksi berkata, Putera Philip kelihatan seperti matanya silau oleh cahaya matahari ketika berada di simpang tiga sebelum keluar ke laluan utama berhampiran Sandringham Estate di Norfolk.

Menurutnya, kerabat diraja itu juga kelihatan terkejut akibat kejadian. - CARI
11

Bagus
8

Marah
10

Terkejut
8

Sedih
9

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (56 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Dwdrum 18-1-2019 12:22 PM
Ini pun masuk berita?
Quote Dwdrum 18-1-2019 12:24 PM
Pakcik dan makcik tua patut di haram kan bawa kereta ..... mereka ini selalu lupa bagi signals bawa 20mph dan drive betul betul atas divider line ......
Quote revolusi_30 18-1-2019 12:29 PM
Dwdrum replied at 18-1-2019 12:24 PM
Pakcik dan makcik tua patut di haram kan bawa kereta ..... mereka ini selalu lupa bagi signals bawa  ...

Tapi tidak Mahathir ...beliau pandu laju dan beretika di atas jalan raya
Quote Artemesiaa 18-1-2019 12:31 PM
Bukan kata yang tua yang muda pun boleh terbabas kalau kena silau macam tu mudah menyebabkan berlakunya kemalangan
Quote non.sari 18-1-2019 01:16 PM
apesal muka dia seram sangat
Quote moonbug 18-1-2019 01:18 PM
Kena ada chauffeur
Quote AyaqMeloSuam 18-1-2019 02:58 PM
Drebar mna drebar?
Awat dia nmpk Gru minion tu
Quote minguk 18-1-2019 03:00 PM
guna driver lah tok, mata pun sudah kelabu tu
Quote SuriNate 18-1-2019 03:07 PM
Seramnya muka dia...salah ligthing kot
Quote scorpionkiki 18-1-2019 03:18 PM
David icke kata prince philip ni pemuja syaitan
Quote melnanzz 18-1-2019 03:19 PM
Putera Philip ni memang dah ada chauffer siap kereta Rolls-Royce bagai lagi. Tapi dia masih nak pandu sendiri jugak sebab dia jenis orang yang cekal.

Aku tahu character dia ni lepas tengok drama The Crown dari Netflix yang menceritakan kisah hidup Philip dan Elizabeth. Best jugak drama tu. Boleh layan.
Quote VirginLady 18-1-2019 03:19 PM
97 years ole still on the road
Quote fushimi 18-1-2019 03:20 PM
atuk dah ada driver pun gigih nak drive sendirik

apa guna bayar driver mahal mahal tak gunakan

Quote hasniey 18-1-2019 03:23 PM
Npe x suh driver je yg bwk.dah tua kan.mata x awas dah
Quote FOTHER-MUCKER 18-1-2019 04:31 PM
Semalam memang susah pun nak memandu kerana matahar  winter yang terlalu bersinar.

Quote FOTHER-MUCKER 18-1-2019 04:40 PM
VirginLady replied at 17-1-2019 11:19 PM
97 years ole still on the road

Di uk manusia yang berumur 100 tahun lebih masih beratus  memandu kenderaan sendiri.

Itulah kuasa alcohol jika ianya di ambil tidak melebihi had!
Quote namieamuro 18-1-2019 04:42 PM
mujor takde pape
Quote rainbowrainz 18-1-2019 05:48 PM
Muka da mcm syoitan dah
Quote dodolgemok 18-1-2019 05:54 PM
Moga selamat putera pilip. Takdak escort kah dia keluar sorang2 sebegitu? Dah la dah tua dia tu.

Lihat semua komen(38)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 09:18 AM GMT+8 , Processed in 0.079544 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top