CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Tolong Jaga Adab Muslimah" - Netizen Meluat Janna Nick 'Kacau' Suami Elfira Loy

17-1-2019 01:43 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 20287| Komen: 77|Original author: Oleh: LilRose

Description: Nampaknya, semakin ramai menggesa pihak produksi supaya menggantikan hos rancangan hiburan Melodi kerana meluat dengan sikap Janna Nick ketika mengacara.
Nampaknya, semakin ramai menggesa pihak produksi supaya menggantikan hos rancangan hiburan Melodi kerana meluat dengan sikap Janna Nick ketika mengacara.



Keadaan semakin tegang dan semakin ramai tidak tahan dengan Janna yang 'menggedik' terutama ketika melayan pasangan pengantin baru Elfira Loy dan Faris, baru-baru ini.


Kredit foto: IG Janna Nick

"Kalau muka macam ni, El kena jaga. Takut kalau perempuan macam aku ni..." usik Janna ketika Faris berjalan masuk ke set.

Ramai betul yang 'menyirap' dengan Janna yang menunjukkan perangai tidak sepatutnya dengan mengusik suami Elfira itu.



Oleh kerana tidak tahan hingga naik menyampah dengan dengan sikap gedik terlampau ditunjukkan Janna, orang ramai menggesa agar pihak produksi segera menggantikannya dengan hos lain. Tak tahan sangat dah tu!



Apapun, tidak semua mengkritik, sebaliknya ada juga yang menyebelahi Janna, namun tenggelam dek suara tidak puas hati netizen lain.


Kredit foto: Youtube

Apakah tindakan pihak produksi selepas kecaman demi kecaman semakin panas dilemparkan netizen? Tapi, rasanya Janna dah lali dengan kecaman netizen. Alah bisa tegal biasa bak kata pepatah. - CARI


13

Bagus
10

Marah
9

Terkejut
8

Sedih
15

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (67 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote umbut 17-1-2019 02:10 PM
Bkn elfira ke yg over gedikkk
Janna pun gurau overrr
Quote Y-Nots! 17-1-2019 02:26 PM
Jannah gigih nak tunjuk dia straight
Quote offwhite 17-1-2019 02:55 PM
usikan janna knok yg over atau el yg over...kalo janna yg gedik harus la produksi tukar dgn org lain..jannah ni pun x kurang juge kontrobersinya.m
Quote applecomel 17-1-2019 03:00 PM
mmg nampak over sgt.....
Quote minguk 17-1-2019 03:01 PM
laaaa ada lagi ke orang tengok melodi?
i tak pernah tengok dah melodi sejak si ajak dan janna nick jadi host.
Quote pipigebu 17-1-2019 03:02 PM
dh berkurun tak tgk melodi ni
Quote virgo19 17-1-2019 03:06 PM
dah kenapa nak interview laki si elfiraloy ni? dia bukan retis la aiyoo..
Quote mizruncing 17-1-2019 03:17 PM
alahai over nau memasing pun
Quote jfq 17-1-2019 03:27 PM
Bbnu aje yg tgk melodick
Quote annadonna 17-1-2019 03:31 PM
Not my level dah tengok melodi
Yg dicover artis yang mengacara pun artis semua dah takde nilai dah.  Sensasi aje.  And fake.
Quote puteribaya 17-1-2019 03:37 PM
minguk replied at 17-1-2019 03:01 PM
laaaa ada lagi ke orang tengok melodi?
i tak pernah tengok dah melodi sejak si ajak dan janna nick ...

sbg manusia..masing2 ada preferences,I dah hampir 7 tahun x penah jenguk melodi..sbb sangatlaaa bertata tertib pengacaranya..esp masa Awal n tah sapa sekor lg tu..boring tahap lanun..mcm baca berita kekdahnya..tapi sejak janna n ajak,I tenguk balik sbb rasa cam ada color rainbow skit,((i pun bukan peminat janna atau ajak)n I tguk wartawan keliling dia pun cam hapening ngan dia..tapi itulah..masin2 ada preferences..so kalu rasa x suka..tak yah la tenguk ..buat mcm yg penah i buat dulu..senyap2 je x jenguk..banyakkk siaran lain..malaysia bumi meriah
Quote msrosse 17-1-2019 03:52 PM
Iols pun dh tgk kat utube .. sblm ni mmg x pnh tgk melodi pun ... review iols janna mmg kuang ajar pun .. laki org kot ... klu x malu pd org pun malulah pd diri sindiri. Depan kamera pun perangai camtu ... blkg camera? Harap mohon maaf secara terbuka pada el ...

Lg 1 melodi ni mmg konsepnya kena biadap & tak hormati tetamu jemputan ke ... ke drg yg x tau adab mengacara ... klu x tau sila pg blajar dululah dgn org2 yg bpnglaman

Quote nevberg 17-1-2019 04:01 PM
aku tak pernah suka si janna ni..berlakon tah pape..
Quote makton 17-1-2019 04:14 PM
minguk replied at 17-1-2019 03:01 PM
laaaa ada lagi ke orang tengok melodi?
i tak pernah tengok dah melodi sejak si ajak dan janna nick ...

aku dah lama tak tgk melodi. lebih 10 tahun rasanya
Quote minguk 17-1-2019 04:15 PM
makton replied at 17-1-2019 04:14 PM
aku dah lama tak tgk melodi. lebih 10 tahun rasanya

sejak zaman jah ogy ke makton?
Quote makton 17-1-2019 04:17 PM
minguk replied at 17-1-2019 04:15 PM
sejak zaman jah ogy ke makton?

last aku tgk masa zaman awal.. dlm 2007 mcm tu
Quote akuMNdia 17-1-2019 04:18 PM
wujud lagi rupanyer melodi ni
Quote minguk 17-1-2019 04:19 PM
makton replied at 17-1-2019 04:17 PM
last aku tgk masa zaman awal.. dlm 2007 mcm tu

zaman start kebosanan melodi... lebih kurang la.. awal tu i jarang2 tengok, kalau i rasa tak ada choice baru tengok... beku yakmat melodi!
Quote makton 17-1-2019 04:21 PM
minguk replied at 17-1-2019 04:19 PM
zaman start kebosanan melodi... lebih kurang la.. awal tu i jarang2 tengok, kalau i rasa tak ada c ...

kalau ada gosip best baru i tgk gak.. tp slalunya gosip best tu diorang letak hujung2 melodi sbb nak suh org tgk dr awal rancangan kan?

takpun minta pesan kat housemate klu gosip hangat dah kuar baru panggil iols..

tp sejak iols join cari forum ni tahun 2013, iols tak mengharap dah kat melodi ni. hahah

Lihat semua komen(77)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 05:49 PM GMT+8 , Processed in 0.290468 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top