CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Nak Cantik Punya Pasal, Victoria Beckham Guna Darah Sendiri Dalam Pelembab Muka

17-1-2019 10:58 AM| Diterbitkan: taniabecks92| Dilihat: 3193| Komen: 5|Original author: Oleh: Nia M

Description: Nak cantik memang memerlukan duit. Sebab itulah para selebriti memang sentiasa tampil cantik. Mereka bukan sahaja sering ke spa, malah turut menggunakan produk serba mahal untuk penjagaan kulit.
Nak cantik memang memerlukan duit. Sebab itulah para selebriti memang sentiasa tampil cantik. Mereka bukan sahaja sering ke spa, malah turut menggunakan produk serba mahal untuk penjagaan kulit. 

Begitu juga dengan isteri kepada bekas pemain bola sepak terkenal David Beckham. Victoria Beckham menghabiskan sebanyak 1200 pound sterling bersamaan lebih kurang RM6,000 untuk rangkaian produk krim pelembap yang dicipta khas oleh Dr Barbara Sturm.


Dr Barbara Sturm
Kredit foto: Daily Mail



Apa yang menariknya adalah, krim tersebut dibuat hasil campuran darah Victoria sendiri! Produk anti penuaan ini sebenarnya sudah popular dalam kalangan selebriti Hollywood, dan kali ini Victoria sendiri mencubanya.


Kredit foto: IG Victoria Beckham

Prosedur pembuatan krim ini memerlukan pengambilan darah pengguna dan faktor penyembuhan akan mula berlaku kepada permukaan kulit pengguna. Krim pelembap ini boleh menjana peningkatan penghasilan kolagen. 



Kredit foto: IG Victoria Beckham

Victoria tertarik dengan produk tersebut memandangkan anaknya, Harper juga pada masa sama menjalani rawatan muka yang dikendalikan oleh Dr Barbara. 


Kredit foto: IG Victoria Beckham

Menurut Victoria, kulitnya terasa begitu lembap dan menyegarkan setelah menggunakan krim itu. Harganya pun mahal, sudah pastilah berbaloi!


Kredit foto: IG Victoria Beckham

Ramai yang mendakwa kulit Victoria sudah sememangnya cantik dan licin. Dengan penggunaan produk baru itu, pasti kecantikannya akan lebih menyerlah lagi.

Mungkinkah suatu hari nanti, penggunaan darah dalam pembuatan produk kecantikan akan lebih meluas? - CARI
10

Bagus
11

Marah
11

Terkejut
13

Sedih
7

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (66 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BedahBedul 17-1-2019 11:20 AM
Vb ni 45 kan tahun ni? Muda setahunlah dr che ta, tp iols nampak vb ni mcm lagi tua? {:smile

Tp next time kalau nak buat krim anti kedut utk muka, jgn lupa sapu kt tangan sekali ek {:run
Quote mamakylekelvin 17-1-2019 11:36 AM
BedahBedul replied at 17-1-2019 11:20 AM
Vb ni 45 kan tahun ni? Muda setahunlah dr che ta, tp iols nampak vb ni mcm lagi tua? {:smile

Tp n ...

Mungkin disebabkan VB ni kurus
Quote nisako 17-1-2019 11:59 AM
Nampak mcm tua je VB ni,,,,
Quote kaklong32 17-1-2019 12:11 PM
ongkaye bleh laa
Quote moonbug 17-1-2019 02:32 PM
Geli la pulak guna darah huhu

Lihat semua komen(5)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 02:30 PM GMT+8 , Processed in 2.023231 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top