CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3814|Reply: 32

Lelaki Suntik Air Mani Sendiri Kononnya Untuk Hilangkan Sakit Belakang

[Copy link]
Post time 17-1-2019 12:24 PM | Show all posts |Read mode
Doktor terkejut apabila mendapati pesakitnya menyuntik diri sendiri dengan air mani kononnya untuk menyembuhkan sakit belakangnya.


Menurut METRO, lelaki berusia 33 tahun itu bertindak demikian tanpa nasihat perubatan selama hampir dua tahun sebelum pasukan perubatan menyedari tindakannya itu.








Tindakannya itu disedari apabila dia mendapatkan rawatan di sebuah hospital di Dublin selepas mengadu sakit belakang yang teruk. Hasil pemeriksaan, doktor mendapati tangannya membengkak selain timbul ruam merah.


Lelaki itu dimaklumkan bahawa kaedar rawatan 'uniknya' itu telah menyebabkan dia mengalami jangkitan permukaan kulit (Cellulitis).


Menerusi laporannya dalam Irish Medical Journal, Dr Lisa Dunne berkata, lelaki berkenaan telah menyuntik satu dos air maninya secara bulanan selama 18 bulan dengan menggunakan jarum hipodermik yang dibeli dalam talian.




Kredit foto: METRO




Bagaimanapun, keadaan lelaki itu bukannya bertambah baik, malah memberi kesan sampingan pada tubuhnya.


Walaupun rawatan yang diterimanya di hospital mengurangkan rasa sakit belakangnya itu, namun dia meninggalkan hospital berkenaan sebelum doktor sempat mengeluarkan cecair tersebut.


Dr Lisa menjelaskan bahawa sehingga kini belum ada ujian terhadap kesan suntikan air mani bagi melegakan kesakitan dilakukan ke atas manusia. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-1-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:19 PM | Show all posts
so far iols dgar org kata air mani laki sesuai buat face mask jah. ini smpai suntik dlm badan euwwww
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:27 PM | Show all posts
kesyumulan sains yang DIPERCAYAI etis keturunan bestialiti...wakakakakkakaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:30 PM | Show all posts
heshe ingt protein baik utk kulit lah kot?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:36 PM | Show all posts
hahahahahahha ingat ubat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:46 PM | Show all posts
namun dia meninggalkan hospital berkenaan sebelum doktor sempat mengeluarkan cecair tersebut.



lari la tu malu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ewww ape jadahnye ni
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-1-2019 02:16 PM | Show all posts
Orix replied at 17-1-2019 01:19 PM
so far iols dgar org kata air mani laki sesuai buat face mask jah. ini smpai suntik dlm badan euwwww

kann..i pun dengar cenggitu, masa meols baru start kije.muda belia kala itu..naif sekali..ada satu cleaner India..muka sangat floles..bila tanya dia ckp.."saya taruk kalu,,saya punya laki punya air"..terkedu kita orang tahu secret recipe dia..mungkin gak betul..high protin tu..tapi meols dah kawin ni..tak mampu nak ikut petua awet floles tu..cam x mampu nak hidu bau dia..usahkan nak biar kat muka 20 min..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:27 PM | Show all posts
Orix replied at 17-1-2019 01:19 PM
so far iols dgar org kata air mani laki sesuai buat face mask jah. ini smpai suntik dlm badan euwwww

xsanggup la yachhh bau je da loya gitceww..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:36 PM | Show all posts
Sendiri yang cari penyakit namanya tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 17-1-2019 02:16 PM
kann..i pun dengar cenggitu, masa meols baru start kije.muda belia kala itu..naif sekali..ada satu ...

Kahkahkah... Bau ke air tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:46 PM | Show all posts
Atata replied at 17-1-2019 02:44 PM
Kahkahkah... Bau ke air tu?

bergantung kepada apa jantan tu makan..kot..ada gak yang ckp ada yg kuat bau ,..ada yg sedang2 saja!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada kawan yang muka isteri banyak jerawat. Isteri dia sapu air mani suami ke muka...memang licin dan bekas jerawat hilang! Tak tipu!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 17-1-2019 01:19 PM
so far iols dgar org kata air mani laki sesuai buat face mask jah. ini smpai suntik dlm badan euwwww

Air mani lelaki yg merokok ok jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 04:49 PM | Show all posts
Berapa kali nak kena melancap utk dapatkan 1 dos?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-1-2019 05:15 PM | Show all posts
beliyau patut dipuji karena tidak menganiaya tikus putih utk ujikaji ini..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat citer nip/tuck dulu. Julia McNamara create anti aging face cream dari air mani n try persuade Joan Rivers guna..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 06:38 PM | Show all posts
gigih mengumpul air mani
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 17-1-2019 02:46 PM
bergantung kepada apa jantan tu makan..kot..ada gak yang ckp ada yg kuat bau ,..ada yg sedang2 saj ...

Hahahaha...adoi
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 08:45 AM GMT+8 , Processed in 0.098986 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list