CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Sekumpulan Sahabat 'Lapar Likes' Nyalakan Pemetik Api Ketika Isi Minyak

17-1-2019 02:51 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 2692| Komen: 13|Original author: Oleh: LilRose

Description: Ramai pengguna masih mengabaikan peraturan dan larangan ketika berada di stesen minyak.
Ramai pengguna masih mengabaikan peraturan dan larangan ketika berada di stesen minyak.


Kredit foto: mStar Online


Terbaru, tindakan sekumpulan sahabat seolah-olah mengundang padah apabila bergurau dengan menyalakan pemetik api di dalam kenderaan ketika sedang mengisi minyak.

Kejadian yang tular di laman sosial itu turut dikongsikan Facebook Amran Fans dan Twitter OHMEDIA.

Bagaimanapun, lokasi kejadian tidak dapat dikenal pasti berlaku di mana. Namun, ia tetap mengundang kemarahan orang ramai yang bimbangkan keselamatan orang lain yang terancam akibat perbuatan tidak bertanggungjawab mereka itu.


Loading FB Post...

Lebih menjengkelkan, mereka berasa seronok dan ketawa terbahak-bahak ketika menyakat rakan mereka di luar yang sedang mengisi minyak itu.



Ada yang menyimpulkan, mereka merupakan penuntut di institusi pengajian tinggi dan sengaja bertindak demikian kerana mahu meraih populariti di media sosial.


Kredit foto: FB/Twitter

Benda belum nak kena, sedaplah ketawa sakan. Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna. - CARI
9

Bagus
8

Marah
12

Terkejut
7

Sedih
14

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (59 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Artemesiaa 17-1-2019 03:05 PM
Perbuatan yang membahayakan kena sambar api yang gelak tapi mau menagis jadinya
Quote matkpop 17-1-2019 03:19 PM
Bad side. Bodoh bertingkek-tingkek. Tak aware dengan keselamatan. Membahayakan orang sekeliling.

Good side. Elok juga mampus bebudak ni. Kurang sikit golongan otak kat lutut kat Malaysia ni.
Quote Megikari 17-1-2019 03:31 PM
Ha sedara siapa yg bodoh sgt ni? Baik mengaku cepat.

Ni spesies yg bangang tak boleh nak disembuhkan. Baik pupus je cepat2
Quote MadameOnion 17-1-2019 03:42 PM
bodoh..kaldai..lembu..kalau melletup tak pepasal org lain pun terkena sama..kalau dapat tangkap bebudak ni elok dipenjara seumur hidup je..baru tahu erti sabun
Quote teen_angelJB 17-1-2019 03:46 PM
Masalahnye klu dorg je mati meletop xpe.
X pasal2 org sekeliling kena sekali..
Bodoh simpan sikit dek..xyah nk tayng sangt..x fofular pun tayang bodoh kat org ramai
Quote munchkin 17-1-2019 05:07 PM
Mana polis tak tangkap betina sondal ni. Terpaksa sebut perkataan sondal sebab membahayakan nyawa org ramai
Quote prettyuglybabe 17-1-2019 05:34 PM
takat poyo dalam kete wat apa..
keluar la nyalakan kat depan lobang minyak kete tu..
untung-untung mati rentung boleh keluar tv..
Quote RatuDunia94 17-1-2019 06:28 PM
Mohon Pihak Berkuasa amik tindakan!
Quote debab76 17-1-2019 09:16 PM
Semakin bodoh ya manusia jaman now?
Quote kaklong32 18-1-2019 09:19 AM
la igt dah mampos tak juga rupanya
Quote AyaqMeloSuam 18-1-2019 09:48 AM
Nnti netizen akn cari sampi lubang cacing.. elok bakar jet virus2 ni sblum bkembang biak..
iman x boleh dwarisi tp bodoh boleh berjangkit.
Quote mieymiey 18-1-2019 10:18 AM
Sepatutnya kereta tu meletup biar bangang ni rentung di dalam.
Quote Zaien 18-1-2019 10:50 AM
ingat klakor sgt ke ey nyala2 lighter kt pam minyak??
bangang tu simpan sket la

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 08:37 AM GMT+8 , Processed in 0.077181 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top