CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Padah Enggan Perlahankan Muzik, Lelaki Maut Ditikam Rakan Sebilik

18-1-2019 01:52 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2523| Komen: 14

Description: Tindakan lelaki enggan perlahankan muziknya membawa padah apabila dia ditikam rakan sebiliknya.
Tindakan lelaki enggan perlahankan muziknya membawa padah apabila dia ditikam rakan sebiliknya.

Menurut Shanghaiist, dalam kejadian pada Sabtu lalu, polis menahan lelaki dikenali sebagai Chen berusia 31 tahun sebaik menerima laporan mengenai seorang lelaki yang cedera di sebuah asrama.




Sementara itu, mangsa dikenali sebagai Li berusia 29 tahun dikejarkan ke hospital kerana cedera parah, namun meninggal dunia tidak lama kemudian.

Difahamkan, siasatan mendapati kejadian berlaku akibat pertengkaran selepas mangsa enggan memperlahankan bunyi muzik yang dipasang di dalam bilik mereka.


Foto: Shanghaiist


Berikutan itu, suspek yang berang dengan kedegilan mangsa bertindak menikam rakan sebiliknya itu. - CARI
13

Bagus
13

Marah
11

Terkejut
7

Sedih
10

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (67 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mieymiey 18-1-2019 02:16 PM
Padah pentingkan diri sendiri, tak prihatin dengan orang lain.
Mungkin kawan tu dah lama memendam rasa.
Quote moonbug 18-1-2019 02:35 PM
Guna la earphone. Common sense kot. Kau suka benda tu tak semestinya orang lain pun suka
Quote Artemesiaa 18-1-2019 02:45 PM
Bila dah hilang sabar tak mustahil benda cam ni boleh terjadi
Quote buapakperut 18-1-2019 04:21 PM
roomate macam ni yang iols tak suka.. selfish sangat. nasib iols jenis tak aggressive macam ni. selalu juga kena dengan roomate dulu.
Quote arm_band 18-1-2019 07:59 PM
rakyat tanah besar ni mana ada common sense
Quote LautBiru52 19-1-2019 12:01 PM
Ntah member tu nak rehat ke nak tido ke dia sibuk bukak muzik kuat2. Bila suruh slowkan pun buat kayu je. Memang mendapat la
Quote shernazz 19-1-2019 02:44 PM
Cash lah.mohon bawak sub woofer dalam kubur nnt ..dengar puas puas kslau boleh
Quote batmana 19-1-2019 07:57 PM
dia tk tgk iklan kt tv mesia agknye

mati kene belasah, buka radio kuat2..
Quote dodolgemok 19-1-2019 08:17 PM
Cash lah kau sendiri carik pasal!
Quote onexox97 19-1-2019 10:54 PM
Makin x betul manusia
Quote clarizsa 19-1-2019 11:42 PM
Padanlah muka
I pun selalu rasa nak bunuh jiran2 atau sesiapa yg suka bising2 bukak lagu bodo kuat2
Inikan pula sebilik
Mmg ptut mati pun lah
Menyakit telinga dan hati org saja
Quote missinpiece 20-1-2019 02:36 AM
Dalam bas pon ada buat perangai gini. Sesia je mati
Quote Cutedebok 21-1-2019 09:23 PM
Muzik yang kuat boleh menyakitkan kepala..anda rasa kite ada masa utk sakit kepala...haha..dont be selfish
Quote kaklong32 22-1-2019 09:06 AM
macam2 hallll

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 04:09 PM GMT+8 , Processed in 0.223952 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top