CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Bikin Panas! Fara Mendoza Hina Isteri Mandul, Goda Suami Orang?

8-1-2020 10:37 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 41620| Komen: 158|Original author: Oleh: rikuren

Description: Terdahulu, tular video mengenai pelakon Fara Mendoza yang kononnya menggugurkan kandungan, namun dakwaan tersebut dinafikan sekeras-sekerasnya oleh Farah.
Terdahulu, tular video mengenai pelakon Fara Mendoza yang kononnya menggugurkan kandungan, namun dakwaan tersebut dinafikan sekeras-sekerasnya oleh Fara.

Sebaliknya, dia menjelaskan ketika itu dia sedang 'dirasuk' dan dalam proses pemulihan.



Kredit Foto - FB Arydilla Js

Terbaru, seorang pengguna Facebook, Arydilla Js memuat naik hantaran mendakwa suaminya 'diganggu' dan difitnah oleh Fara. Setakat artikel ini ditulis, video tersebut telah dikongsi sebanyak 1.9K kali.


Kredit foto: FB Arydilla Js


Loading FB Post...

Menurut Arydilla, pertemuan kali pertama dan terakhir suaminya dengan Fara adalah ketika menghadiri sebuah majlis perkahwinan. 

Arydilla mendakwa, Fara meminta untuk dihantar pulang oleh suaminya ke sebuah hotel, namun ditolak suaminya. Akhirnya, Fara telah dihantar oleh lelaki lain.

Malah, Fara berjaya memiliki nombor telefon suaminya tanpa izin dan terus mengganggu suaminya itu.

Pada peringkat awal, mereka suami isteri mengganggap Fara sebagai kawan kerana Fara turut bersahabat baik dengan kenalan Arydilla. 

Arydilla turut menegaskan tiada bukti gambar diberi seperti mana yang diuar-uarkan.  

Dalam video yang dikongsikan, Fara bagaimanapun menepis semua dakwaan tersebut. 



Tak habis-habis dengan kontroversi. Tak tahulah siapa yang betul dan siapa yang salah. 

Namun, apa yang pasti adalah untuk individu beragama Islam, gangguan orang ketiga dalam rumah tangga dikira sebagai jenayah dan boleh didakwa di bawah seksyen 36 Akta Kesalahan Jenayah Syariah (WP). 

Jika sabit kesalahan, orang ketiga boleh dipenjara tiga tahun atau denda maksimum RM3,000 atau kedua-duanya sekali. - CARI
1

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bittalker

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aemon 8-1-2020 10:39 AM
Pekat sangat muka acik ramlah.buat malu dia je dapat anak buah peel mcm ni
Quote anony-mous 8-1-2020 10:40 AM
Klau betul cerita bini tu (i xnk backup 100% sbb entah2 laki dia 2x5) mohon fara ni bawak cermin stiap masa. Ko x lawa deq. Sedar la diri.
Quote freyayong 8-1-2020 10:49 AM
low class nye minah ni... tak tau malu lansung.
Quote deydeylala 8-1-2020 10:50 AM
awat tetiba nampak fm ni huduh semacam je? dia takde la lawa before ni tapi kat sini terlebih pulak huduh dia tu
Quote lasagna 8-1-2020 10:51 AM
jap jap apa keje sebenar FM nih? ada business sndri ke camne?
Quote annadonna 8-1-2020 11:00 AM
lasagna replied at 8-1-2020 10:51 AM
jap jap apa keje sebenar FM nih? ada business sndri ke camne?

Kerjanya menyundal
Quote lasagna 8-1-2020 11:02 AM

hahahaa.. chuols ni, itu side business. yg keje sebetul nya lah apa dia buat.
pegi travel sna sini, tp dressing tetap lah hauk.
Quote KakakGoyang1 8-1-2020 11:03 AM
Beraninya dia buat cmtu yaa
Quote akuMNdia 8-1-2020 11:05 AM
abam sajat 1000 kali lbh cantik dari FM ni.
Quote AshkieLa 8-1-2020 11:06 AM
buat live tu motif sebenar tunjuk nenens je kannnn... yihhh...
Quote mixed 8-1-2020 11:07 AM
nape muka makin mcm fonen
Quote asfaz 8-1-2020 11:10 AM
Kemain si fara mendoza ni kata bini orang tu tak pandai service. Haiyooo.. dah banyak pengalaman sangat ke.. kau kata wife org tu bukak aib. tpi dlm tak sengaja kau sendiri bukak aib sdri.
Kawin pun belum, ngandung pun belum, ada hati nak maki orang tu mandul.
Quote mieymiey 8-1-2020 11:13 AM
Hauknya ko Farah Mendosa oi.
Quote mamaneesa 8-1-2020 11:15 AM
kenal minah ni sebab kes dia dgn fizz fairuz kan dulu? latest dgn anju. selain dr tu xtau lgsg apa sumbangan dia kat malaysia ni
Quote chicozinn 8-1-2020 11:17 AM
si kak melah junior bermuka ponen ni da la retis TIBAIUNTA, relevankah sheolls dlm industri ni kalu keje jual nenen n kerang je la sampai AJM
Quote sukacactus 8-1-2020 11:23 AM
Ok kalau betul dia ganggu rumahtangga org, buat je report polis..ha padan muka!
Nak kata retis xberapa nak retis, kontroversi je lebih
Semak je kat board ni
Quote selipar_hijau 8-1-2020 11:25 AM
Fara mendoza ni sape (soklan serius sbb aku tak kenal)
Quote epal21 8-1-2020 11:28 AM
Tak padan dgn muka desa,teks tersembul sana sini. Masih artis ke dia ni?
Quote doubleA 8-1-2020 11:30 AM
Lol iols setuju dengan bini orang tu, memang tak lawo dia ni mekap la tebal mana pun, dress up la camana pun. Apa dia ingat asal seksi semua suka ka? Kalau iols laki, iols tak hingin dia ni

Lihat semua komen(158)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 09:42 PM GMT+8 , Processed in 0.220718 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top