CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 37919|Reply: 158

Bikin Panas! Fara Mendoza Hina Isteri Mandul, Goda Suami Orang?

  [Copy link]
Post time 8-1-2020 10:37 AM | Show all posts |Read mode
Terdahulu, tular video mengenai pelakon Fara Mendoza yang kononnya menggugurkan kandungan, namun dakwaan tersebut dinafikan sekeras-sekerasnya oleh Fara.


Sebaliknya, dia menjelaskan ketika itu dia sedang 'dirasuk' dan dalam proses pemulihan.





Kredit Foto - FB Arydilla Js




Terbaru, seorang pengguna Facebook, Arydilla Js memuat naik hantaran mendakwa suaminya 'diganggu' dan difitnah oleh Fara. Setakat artikel ini ditulis, video tersebut telah dikongsi sebanyak 1.9K kali.





Kredit foto: FB Arydilla Js










Menurut Arydilla, pertemuan kali pertama dan terakhir suaminya dengan Fara adalah ketika menghadiri sebuah majlis perkahwinan.


Arydilla mendakwa, Fara meminta untuk dihantar pulang oleh suaminya ke sebuah hotel, namun ditolak suaminya. Akhirnya, Fara telah dihantar oleh lelaki lain.


Malah, Fara berjaya memiliki nombor telefon suaminya tanpa izin dan terus mengganggu suaminya itu.


Pada peringkat awal, mereka suami isteri mengganggap Fara sebagai kawan kerana Fara turut bersahabat baik dengan kenalan Arydilla.


Arydilla turut menegaskan tiada bukti gambar diberi seperti mana yang diuar-uarkan.  



Dalam video yang dikongsikan, Fara bagaimanapun menepis semua dakwaan tersebut.




  



Tak habis-habis dengan kontroversi. Tak tahulah siapa yang betul dan siapa yang salah.


Namun, apa yang pasti adalah untuk individu beragama Islam, gangguan orang ketiga dalam rumah tangga dikira sebagai jenayah dan boleh didakwa di bawah seksyen 36 Akta Kesalahan Jenayah Syariah (WP).


Jika sabit kesalahan, orang ketiga boleh dipenjara tiga tahun atau denda maksimum RM3,000 atau kedua-duanya sekali. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Pekat sangat muka acik ramlah.buat malu dia je dapat anak buah peel mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau betul cerita bini tu (i xnk backup 100% sbb entah2 laki dia 2x5) mohon fara ni bawak cermin stiap masa. Ko x lawa deq. Sedar la diri.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:49 AM | Show all posts
low class nye minah ni... tak tau malu lansung.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:50 AM | Show all posts
awat tetiba nampak fm ni huduh semacam je? dia takde la lawa before ni tapi kat sini terlebih pulak huduh dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:51 AM | Show all posts
jap jap apa keje sebenar FM nih? ada business sndri ke camne?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 8-1-2020 10:51 AM
jap jap apa keje sebenar FM nih? ada business sndri ke camne?

Kerjanya menyundal
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:02 AM | Show all posts

hahahaa.. chuols ni, itu side business. yg keje sebetul nya lah apa dia buat.
pegi travel sna sini, tp dressing tetap lah hauk.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Beraninya dia buat cmtu yaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:05 AM | Show all posts
abam sajat 1000 kali lbh cantik dari FM ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:06 AM | Show all posts
buat live tu motif sebenar tunjuk nenens je kannnn... yihhh...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:07 AM | Show all posts
nape muka makin mcm fonen
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemain si fara mendoza ni kata bini orang tu tak pandai service. Haiyooo.. dah banyak pengalaman sangat ke.. kau kata wife org tu bukak aib. tpi dlm tak sengaja kau sendiri bukak aib sdri.
Kawin pun belum, ngandung pun belum, ada hati nak maki orang tu mandul.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:13 AM | Show all posts
Hauknya ko Farah Mendosa oi.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:15 AM | Show all posts
kenal minah ni sebab kes dia dgn fizz fairuz kan dulu? latest dgn anju. selain dr tu xtau lgsg apa sumbangan dia kat malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:17 AM | Show all posts
si kak melah junior bermuka ponen ni da la retis TIBAIUNTA, relevankah sheolls dlm industri ni kalu keje jual nenen n kerang je la sampai AJM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok kalau betul dia ganggu rumahtangga org, buat je report polis..ha padan muka!
Nak kata retis xberapa nak retis, kontroversi je lebih
Semak je kat board ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:25 AM | Show all posts
Fara mendoza ni sape (soklan serius sbb aku tak kenal)
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak padan dgn muka desa,teks tersembul sana sini. Masih artis ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Lol iols setuju dengan bini orang tu, memang tak lawo dia ni mekap la tebal mana pun, dress up la camana pun. Apa dia ingat asal seksi semua suka ka? Kalau iols laki, iols tak hingin dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:47 PM GMT+8 , Processed in 0.114350 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list