CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Isteri Panik, Follower IG Naik Mendadak Lepas Kahwin Dengan Issey

7-1-2020 12:21 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13054| Komen: 52|Original author: Oleh: Saiful

Description: Issey kata, Noor Aimi Jamel, isteri yang baru sahaja dikahwininya itu mengalami kejutan dunia glamor.
Issey kata, Noor Aimi Jamel, isteri yang baru sahaja dikahwininya itu mengalami kejutan dunia glamor.

Mana tidaknya, selepas berkahwin dengan selebriti, Aimi terkejut apabila jumlah pengikutnya di Instagram naik mendadak.



Kredit foto: IG

"Dia masih belum biasa dengan dunia hiburan dan terkejut bila ramai tulis komen di setiap gambar. Dia cepat panik kalau ada yang nak interview.

"Kamera pun takut padahal dia bekerja di bahagian sumber manusia dan selalu jumpa orang. Mungkin dunia hiburan terlalu baru untuk dia," kata Issey kepada mStar Online.




Tambah Issey lagi, dia berharap agar isterinya itu dapat belajar menyesuaikan diri dan tidak terlalu memikirkan komen netizen.

"Saya bukan nak menunjuk-nunjuk isteri, tapi kita memang dalam bidang ini jadi sedikit sebanyak tempias itu akan diterima oleh isteri," tambahnya.



Sementara itu, Issey mengakui bukan mudah memegang tanggungjawab sebagai suami dan bapa kepada tiga anak tiri.



Apatah lagi mereka melalui hubungan jarak jauh kerana isterinya bekerja di Kelantan.

"Buat masa ini, saya tinggal sendiri di KL. Dua minggu sekali isteri akan ke sini. Setakat ini tiada masalah."

Semoga Issey sentiasa berbahagia dengan pasangan ya. - CARI

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (8 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imanda 7-1-2020 12:37 PM
apo gambo xlawo dikate kan lawo haha
Quote chacon 7-1-2020 12:43 PM
imanda replied at 7-1-2020 12:37 PM
apo gambo xlawo dikate kan lawo haha



sarcastic je tu
Quote biozipstar 7-1-2020 12:55 PM
oh PJJ... jangan jadi apa2 ya... kalau boleh pindah miniknya tu pindahlah ke key ell or selangor... better...
Quote meteorspeed 7-1-2020 01:03 PM
Pandai bini dia jaga badan.
Anak dah 3 tp slimm.. Iols anak satu whuahhhh.. Mcm nak mintak tips ajor ngsn bini dia
Quote Kurex 7-1-2020 01:30 PM
jadi kita semua kena buat apa dgn cerita ni??
apa pun, semoga isteri isey dapat pindah dekat dgn isey
Quote ajinomotonosuga 7-1-2020 01:30 PM
Ketahian apakah ini?

Who arr yuss??? Ermm???
Quote tomatome 7-1-2020 01:34 PM
meteorspeed replied at 7-1-2020 01:03 PM
Pandai bini dia jaga badan.
Anak dah 3 tp slimm.. Iols anak satu whuahhhh.. Mcm nak mintak tips ajo ...

Kannn hahahaha..

Mgkin sbb breastfeed kut i msh gagal utk diet haha ayat sedapkan hati
Quote tomatome 7-1-2020 01:34 PM
Nak komen bini dia muka macam kokping la
Quote kucingitam 7-1-2020 02:31 PM
bini issey jgn seronok sgt follower ramai ye. satgi semua cerita peribadi depa dok korek, komen. stressful pula nanti.

Semoga berbahagia till jannah dgn issey.
Quote shahirakay 7-1-2020 02:35 PM
tomatome replied at 7-1-2020 01:34 PM
Kannn hahahaha..

Mgkin sbb breastfeed kut i msh gagal utk diet haha ayat sedapkan hati

i fully breastfeed pun tak dapat berat sebelum mengandung. dua kali mengandung, dua kali beranak, dua kali jugak la kena usaha lebih. kena jogging tetiap hari baru berat tu nak turun.
Quote beatgirlX 7-1-2020 02:37 PM
Lelama biasa la tu
Quote Noraniza_Iblis 7-1-2020 02:44 PM
tempias glamour???
ya allahh... glamorr ke ko??
kalau selisih bahu ngn aku pun.. tak kenaii eh...
setakat plakon gred F..
feefeling tempias glamor...yihhh sgtt
Quote MsKathryn 7-1-2020 02:52 PM
Ramai gak followers issey..
Quote tomatome 7-1-2020 03:00 PM
shahirakay replied at 7-1-2020 02:35 PM
i fully breastfeed pun tak dapat berat sebelum mengandung. dua kali mengandung, dua kali beranak,  ...

Huhu.. bertabahla.. mgkn sbb metabolisme da makin kurang ssh sikit nk turun berat badan ni adoii
Quote cmf_DetConan 7-1-2020 04:13 PM
ko dgn rahim boleh x g mereput...perasan glamor!puiihhh
Quote giyomi 7-1-2020 05:54 PM
phuiiii mengadangada tul. ni baru kawen artis sendu, klu kawen artis fofular terus jadi apa ntah
Quote one_aiman 7-1-2020 09:11 PM
gigihnya follow bini/laki/adikberadik retis..dapat apa weh?kalau follow artis tu faham la nak tengok apa aktiviti baru kot ada lagu or drama baru..ni sampai suku sakat artis pun nak follow, GIGIH!
Quote ina_na 7-1-2020 09:26 PM
meteorspeed replied at 7-1-2020 01:03 PM
Pandai bini dia jaga badan.
Anak dah 3 tp slimm.. Iols anak satu whuahhhh.. Mcm nak mintak tips ajo ...

Jenis bdn x akan berisi kot.. Jenis bdn kurus 4ever akan jd mcm ni biasanye
Quote little_sis 7-1-2020 09:54 PM
ramainya follower wife dia ni wpun br je kawinnya..

Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 03:58 PM GMT+8 , Processed in 0.225071 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top