CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Patahkan Hati Orang Tak Kelakar, Youtuber Prank Bekas Kekasih Diselar Warganet

4-5-2020 11:25 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 12654| Komen: 47|Original author: Oleh: rikuren

Description: Demi sesuap Adsense, pelbagai cara sanggup dilakukan gara-gara nak tarik viewer sehingga sampai satu tahap tanpa sengaja menghasilkan kandungan yang agak keterlaluan.


Demi sesuap Adsense, pelbagai cara sanggup dilakukan gara-gara nak tarik viewer sehingga sampai satu tahap tanpa sengaja menghasilkan kandungan yang agak keterlaluan.

Seorang pengguna Twitter berkongsi video seorang Youtuber membuat video prank kepada bekas kekasihnya. 




Dalam video itu, wanita berkenaan menelefon kembali bekas kekasihnya selepas lima tahun mereka putus hubungan, kononnya teringatkan beliau.

Namun, dalam perbualan telefon itu, bekas kekasihnya juga sebenarnya masih belum melupakan perempuan tersebut dan dengan jujurnya telah meluahkan segala isi hati beliau.

Nampak macam belum move on walaupun lelaki berkenaan akan berkahwin tidak lama lagi dengan pilihan keluarganya.

Pada akhir perbualan, lelaki itu sangat terkejut apabila wanita terbabit menjelaskan panggilan itu hanya sebuah prank.

Netizen merasakan kandungan video berkenaan adalah keterlaluan dan mempermainkan perasaan orang lain bukan suatu perkara yang melucukan.




Kredit Foto: Twitter

Mungkin benar kata pujangga "Demikianlah perempuan, dia hanya ingat kekejaman orang kepada dirinya, walaupun kecil dan dia lupa kekejamannya sendiri kepada orang lain walaupun bagaimana besarnya."

Perempuan selalu betul dan perempuan selalu jadi mangsa, kaum lelaki yang jahat sejak lahir, eh! - CARI

Bagus
6

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • ctaf


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Catpaw 4-5-2020 11:41 AM
{:dot mendelah
Quote Supersirap 4-5-2020 11:43 AM
What the heck
Quote Anne.W 4-5-2020 11:43 AM
Ni dh janda kan.. Elokla tu ex tu xbjodoh dgn dia yg bodoh ni.. She dont deserve happiness sbb xde hati perut pon
Quote Orix 4-5-2020 12:00 PM
Iols dh tgok full video. Rasa mcm xde apa. Lgpun diorg clash sbb bf dia yg ad buat silap besar. Lgpun ex bf dia dh bg izin utk dia upload video tu. alahhh memasing pun sensitip nauu dh knp
Quote nefnefnef 4-5-2020 12:42 PM
Cue lagu cinta sejati BCL

Seriously pompuan, content yang lagi berfaedah takde ke?

Quote naina 4-5-2020 12:49 PM
Orix replied at 4-5-2020 12:00 PM
Iols dh tgok full video. Rasa mcm xde apa. Lgpun diorg clash sbb bf dia yg ad buat silap besar. Lgpu ...

lol yeke. aku tak sanggup x dengar full video. tapi kalau bakal isteri dia dengar mesti patah hati la bila cakap masih teringat juga. pmpuan ni gila ke apa. aku mmg nyampah dgn hayati tahir ni suka buat suara bodo2 dia dulu.
Quote Orix 4-5-2020 12:50 PM
naina replied at 4-5-2020 12:49 PM
lol yeke. aku tak sanggup x dengar full video. tapi kalau bakal isteri dia dengar mesti patah hati ...

Bakal isteri dia pun pilihan mak dia. So expected lah kot. Nnt da kawen move on la tu
Quote Kurex 4-5-2020 12:53 PM
Lantak korang la
Quote epuepy 4-5-2020 01:50 PM
1 je nk ckp. Jilaka!
Dh la ko bgy harapan, tp paling x bole tahan, ko record, bgy sume org tau yg ex ko masih rindukan ko.

Bnda ni bkn sume org bole lalui ok. Ai sendiri Amik masa nk lupakan  ex. So phm sgt2 perasaan laki tu.
Quote naina 4-5-2020 01:58 PM
btw kt ig dia takda pon komen kecam. semua yg murni2 je..koyak juga minah ni.
Quote ayra.e 4-5-2020 02:33 PM
Ape bende la..harap sbb benda ni si laki tu jd benci n move  on terus. .x layak  diingaat lg perempuan  gini.
Quote prettyuglybabe 4-5-2020 02:48 PM
i percaya pompuan ni jenis sanggup porak perandakan rumahtangga orang demi jantan..
Quote timah03 4-5-2020 02:54 PM
Bukan dia ni dah kahwin ke...??
Quote sapeka 4-5-2020 03:07 PM
Hadap perhatian betul la
Quote fealefea 4-5-2020 04:04 PM
Padahal cover. Org kalau x de hati, setitik air mata x layak utk seorg ex yg tagune
Quote barfi 4-5-2020 05:11 PM
Takleh nak habiskan video pompuan ni. Geli tengok
Quote Tinot7 4-5-2020 05:41 PM
Edited by Tinot7 at 4-5-2020 05:42 PM

kenapa bila pompan pakai mekap, nampak molek. bila tanggal mekap, nampak... ???



[ig]https://www.instagram.com/p/B_olbIupMdF/[/ig]

Quote Nahnukutu 4-5-2020 06:11 PM
Birah yang macam ni lah yang paling layak kena Covid-19 bergejala skala 18

Quote Melur1 4-5-2020 06:28 PM
Mungkin ada hikmahnya utk bakal bini lelaki tu. Youtuber tu memang sampah. Ayat tt yg last tu kemain bitter jugak.

Lihat semua komen(47)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 08:42 PM GMT+8 , Processed in 0.222821 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top