CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Biar Betul SSF Ada Baucar Rebat 100%?

4-5-2020 03:29 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3788| Komen: 14|Original author: Kandungan Tajaan

Description: Sempena Aidilfitri yang menjelang tiba, SSF menawarkan Baucar Rebat 100% untuk setiap pembelian.
Sempena Aidilfitri yang menjelang tiba, SSF menawarkan Baucar Rebat 100% untuk setiap pembelian.



Dengan setiap pembelian RM100, anda akan menerima baucar bernilai sama. Ini bermakna, anda bayar RM100 dan boleh membeli produk bernilai RM200!

Inilah kakikatnya yang anda perlu percaya! Baucar Rebat ini bermula dari 5 hingga 31 Mei 2020, eksklusif untuk ahli VIP sahaja. 



Pelbagai pilihan perabot dengan harga mampu milik bermula dari ruang tamu untuk memeriahkan Aidilfitri anda disediakan. Sungguh meriah raya tahun ini bersama SSF! 



Untuk maklumat lanjut mengenai Baucar Rebat 100% dan cara mendaftar sebagai ahli VIP, sila klik pautan ini, atau klik di sini untuk mengetahui lokasi kedai SSF. 

Dapatkan tawaran ini selagi stok masih ada! - CARI

4

Bagus
5

Marah
4

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imransulaiman 4-5-2020 04:05 PM
Sungguh meriah raya tahun ini bersama SSF!

Raya aku tahun ni tak tahu lagi meriah ke tak {:cryrun
Quote ChemicalRomance 4-5-2020 04:14 PM
Nak jadi ahli VIP kena bayar rm 100 setahun pula hmm {:dot
Quote acik79 4-5-2020 04:23 PM
Tempat feveret aku ni... tp skrg nak jimat tak nak beli apa2... sorry ssf
Quote nefnefnef 4-5-2020 04:36 PM
Ni antara godaan dalam usaha menabung di ambang kemelesetan
Quote Nham22 4-5-2020 05:00 PM
Belian dgn harga original bukan harga lepas. Less.. Jauh beza banyakkk kalau belum less... So kene baca betol2 promo ssf ni... Kdg2 kite xnampak tnc
Quote spy_caridotdot 5-5-2020 05:52 AM
Discount & redemption based on normal rate! Apoooo! Normal rate dorang je boleh nangis tengok!
Quote Melorqe 5-5-2020 11:47 PM
ChemicalRomance replied at 4-5-2020 04:14 PM
Nak jadi ahli VIP kena bayar rm 100 setahun pula hmm {:dot

uiii dah naik harga ke?
Quote Artemesiaa 6-5-2020 12:13 PM
SSF ni barangannya agak mahal pada hal ditempat lain boleh dapat lagi murah tambah zaman covid19 ramai yang tak suka berada diluar rumah sangat selain mereka nak berjimat.  Rata2 nak berhari raya dengan berjimat cermat tak nak membazir tampa keperluan.
Quote axl_bach 7-5-2020 08:19 AM
SSF ni biasa promo dorg mmg kena ikut harga asal...tp ok lah aku masuk rumah hari tu pegi borong masa dorg wat beli 1 percuma 1.......
Quote Lailerthee 7-5-2020 02:21 PM
Wow menggugat sape yg nak berjimat
Quote MarryPottet 7-5-2020 02:37 PM
Wah lagi hebat ni dari discount voucher bintiahmadzahid yg cuma 20% discount je
Quote Miss_LoveLeen 14-5-2020 04:44 AM
Lama dah tak pegi ssf.. tp mcm lbh prefer  membeli kat romantika sbb kadang ssf mcm overprice brg dia.
Quote Me_ina 15-5-2020 02:59 PM
Barang2 dekat ssf ni geram btul tengok. Semua cantik cantik.
Quote bictoria 27-7-2021 12:07 PM
ssf tak letak harga. bila gi kaunter harga mahal tak logic. nak harga rendah kena ambik 3 barang ke apa ntah policy dia. letak harga sesiap kan senang takyah orang beratur kat counter semata mata nak check harga. senang citer abahcow la ssf.

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2021 02:00 AM GMT+8 , Processed in 0.083323 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top