CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Ini Tandas Ke Pusat Komuniti? Reka Bentuk Mesra Pengguna Boleh Cetus Masalah Sosial!

20-6-2018 06:09 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 5163| Komen: 14|Original author: Oleh: Suzy

Description: Aduh, perut dah mula meragam, tapi reka bentuk tandas ini boleh buat impian ‘melabur’ terbantut.


Aduh, perut dah mula meragam, tapi reka bentuk tandas ini boleh buat impian ‘melabur’ terbantut.  

Ini yang dirasakan oleh seorang pengguna Twitter apabila mendapati tandas yang disediakan di sebuah pejabat di Jerman mempunyai susun atur pelik. 

Pemilik akaun media sosial itu, Titus Chalk pada awalnya bersangka baik mungkin tandas berkenaan masih dalam proses pembinaan. Namun, dia kemudian menyedari bahawa tiada papan tanda ‘dalam pembinaan’ dan sebagainya, lalu memuat naik foto tandas tersebut ke media sosial. 

Ini adalah antara foto yang dikongsikan di portal Mirror:


Tandas ini sesuai untuk orang yang suka mengadakan pertandingan merenung. 
"Siapa kelip mata, dia kalah!"



Pereka prihatin tidak mahu bayi dipinggirkan.



Sekurang-kurangnya, tiada mesej lucah boleh diconteng di sini. 



Sesuai untuk pasangan merpati dua sejoli yang tak ingin berpisah dan sering merindu biarpun ke tandas.



Sesuai untuk penakut yang tidak mahu menutup pintu bila ke tandas.



Reka bentuk di luar kotak.



Begini lebih mesra. Anda boleh tahu sifat luar dan dalam rakan anda.



Tidak adil. Ini diskriminasi kepada orang bertubuh besar.




Nah, reka bentuk ini untuk mengelakkan pengguna beratur terlalu lama.



Lega. Tapi, jangan pula sumbat tisu itu ke dalam lubang tandas ye!

Foto: Mirror UK

Relevankah tandas direka sebegini? Bagi orang timur seperti kita, rasanya kurang manis bukan? Bagi yang suka kemesaraan ketika membuang hajat, bolehlah terapkan reka bentuk pelik ini di rumah. - CARI
8

Bagus
13

Marah
14

Terkejut
7

Sedih
9

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (62 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KILL_NANCY 20-6-2018 06:13 PM
ahaha.toilet silaturahim namanya ni.

kita nak kentut kalau ada orang kat sebelah pon segan.chussss chussss je.tunggu orang sebelah on, bukak vtec protttttttt, baru kita follow.macam ni lagilah.biji jagung pon tak keluar macam ni.
Quote shernazz 20-6-2018 06:35 PM
Xsempat senyum neh
Semua.muka berkerut. Nak.melabur
Quote Rainrein 20-6-2018 06:59 PM
Kalu kat jepun kemain lagi ada bunyi bunyian nak cover keje pembuangan, sekali kat sini berjemaah plak ye.
Quote sinalegna 20-6-2018 07:38 PM
Adeh.. Termasuk balik kepala taik
Quote tomaz 20-6-2018 09:35 PM
Sesuai utk org acik2 bawang
Quote belilies 20-6-2018 10:08 PM
Yang aku tau jamban mesia jenis berlobang. Yang jenis duduk tu budaya western sebenarnya.
Quote munchkin 20-6-2018 10:59 PM
Mcm mcm hal
Quote devilito2 21-6-2018 07:37 AM
xjadi nak membuang....
Quote misscendol 25-6-2018 11:33 AM
Boleh masuk believe it or not.... eh ade ke lg rancangan tu?
Quote Ratutulip 25-6-2018 12:48 PM
oppsss mmg tk jdi le klu mcmni jns tandas nya
Quote Artemesiaa 25-6-2018 12:56 PM
Ni macam tandas kat China versi lama, kalau versi baru mereka pun dah pandai buat tertutup dinding dan pintunya untuk keselesaan pengguna tak da macam yang ni lagi
Quote whadda 25-6-2018 02:05 PM
tomaz replied at 20-6-2018 09:35 PM
Sesuai utk org acik2 bawang

haah la.. dari restoran sambung membawang ke toilet kekdahnye
Quote nononcrux 26-6-2018 10:59 AM
ape la lawak beno gini hahha
Quote mamapea 26-6-2018 11:50 AM
mcmana la blh design mcm tu..cuba suruh org yg design ni melabur dgn org lain sama2...
dia ada rasa malu ke tak?

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 07:07 PM GMT+8 , Processed in 0.088731 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top