CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Menyamar Pengawal Peribadi, Empat Pencuri Pecah Masuk Rumah Jamal Yunos

20-6-2018 05:44 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4048| Komen: 28

Description: Empat pencuri yang menyamar sebagai pengawal peribadi memecah masuk kediaman Ketua Umno Bahagian Sungai Besar, Datuk Seri Jamal Md Yunos di Lembah Klang.
Empat pencuri yang menyamar sebagai pengawal peribadi memecah masuk kediaman Ketua Umno Bahagian Sungai Besar, Datuk Seri Jamal Md Yunos di Lembah Klang.

mStar Online melaporkan, kejadian dipercayai berlaku pada Ahad, kira-kira pukul 8.30 pagi.

Antara barangan yang dicuri termasuk cermin mata hitam, pakaian, beg tangan, bagasi dan dua dekoder kameran litar tertutup (CCTV).

Foto: NST
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Selangor, Senior Asisten Komisioner Fadzil Ahmat berkata,

"Kita belum mengenal pasti nilai barang-barang yang dicuri.

"Pengawal keselamatan membuat berhubung insiden dengan mendakwa kesemua suspek memberitahunya mereka adalah pengawal peribadi.


"Mereka beritahu tidak dibayar oleh Jamal dan mahu mengambil pakaian dan baju."

Kes disiasat di bawah Seksyen 380 Kanun Keseksaan.

Sehingga kini Jamal sedang diburu dan waran tangkap telah pun dikeluarkan terhadap beliau.

Ini berikutan beliau gagal untuk hadir terhadap kes didakwa memecahkan botol arak di pintu utama bangunan Setiausaha Kerajaan Selangor (SUK) pada Oktober tahun lepas. -CARI
28

Bagus
14

Marah
11

Terkejut
13

Sedih
14

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (91 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote famri7 20-6-2018 05:49 PM
Khaaaaashhh
Quote Mahathirina 20-6-2018 05:52 PM
Songlap CCTV tu seswatu sangat..   
Quote budakshinchan 20-6-2018 06:27 PM
ker Jamal upah org utk "curi" bahan bukti?
Quote chanteksekali 20-6-2018 07:28 PM
Tak habis2 la badut ni buat stunt. Kena sentiasa relevan ke dah macam2 hal kau buat.
Quote MizzNaza 20-6-2018 07:56 PM
Mungkinkah cash juga disimpan dalam luggage itu?
Quote dodolgemok 20-6-2018 08:43 PM
Alhamdulillah bertubi2 tuhan cash kan jamal tongkol yg masih hilang di tanah laheriah indogs. Moga bertambah lagi ujian utk heshe. Amen
Quote HannahMontana 20-6-2018 08:47 PM
Jgn jadi boodh , yg dicuri tu adalah barang yg jamal suruh


bagasi

spek mata hitam

pakaian


adatlah dia kan lari dari rumah .
Quote eyansss 20-6-2018 09:09 PM
Mahathirina replied at 20-6-2018 05:52 PM
Songlap CCTV tu seswatu sangat..

aku pun macam rasa suspicious... ada rahsiakah?
Quote cm_matjawasp 20-6-2018 09:11 PM
HannahMontana replied at 20-6-2018 08:47 PM
Jgn jadi boodh , yg dicuri tu adalah barang yg jamal suruh



Betul la tu..nanti dia suruh courier kat ladang kelapa sawit.
Quote namr 20-6-2018 09:25 PM
Padan muka mu jambannn
Quote cmf_premierleag 20-6-2018 10:07 PM
Akak syak si jamban ni yg suruh amik brg2 tu sume
Quote alieyrina 20-6-2018 10:40 PM
Tolong trace pegerakan 4 penyamun tu..kut2 derang poslaju ja brg2 si jamban
Quote mawarika 20-6-2018 10:45 PM
Arahan dari jamal? Ingat malaysian bodoh?
Quote merrissa 20-6-2018 11:00 PM
alahai citer hindustan sangat cis....
Quote pyropura 20-6-2018 11:01 PM
duit  tak berkat, so cash banget lah
Quote sukacactus 20-6-2018 11:07 PM
Sesuatu sangat!
Quote DARSITA 20-6-2018 11:08 PM
Sendiri rompak sendiri
Quote R2D2 20-6-2018 11:20 PM
yg dicuri tu pakaian baju
dh kasi hints je PDRM nak solve case dlm masa 24 jam
Quote rosasen 21-6-2018 09:19 AM
HannahMontana replied at 20-6-2018 08:47 PM
Jgn jadi boodh , yg dicuri tu adalah barang yg jamal suruh

aku pon pikir mcm tu..

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-3-2023 10:40 AM GMT+8 , Processed in 0.098287 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top