CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Menangis DS Siti Dengar" - Murung, Netizen Nak Samak Telinga Lepas Dengar Sajat Menyanyi

21-6-2018 11:15 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 8928| Komen: 32|Original author: Oleh: Ain

Description: Siapa tak kenal dengan jutawan kosmetik Nur Sajat yang sangat pemurah dan suka meraikan kawan-kawannya.
Siapa tak kenal dengan jutawan kosmetik Nur Sajat yang sangat pemurah dan suka meraikan kawan-kawannya.



Kemas kini terbaru di Instagramnya, bagaimanapun membuat ramai pengguna meremang 'keseraman' mendengar Sajat menyanyikan beberapa buah lagu ketika menyambut ulang tahun kelahiran sahabat baiknya, @diamonds_isabella.



Walaupun sering 'terbakar' dengan laharan netizen terhadap jantina dan sikapnya, mahupun dikatakan memiliki 'suara jantan', Sajat tidak pernah serik menunjukkan bakatnya dalam nyanyian.


https://www.instagram.com/p/BkQVUsZnc_6


https://www.instagram.com/p/BkQWUArnlBu

Seperti biasa, apa sahaja dimuat naik Sajat pasti mendapat kecaman hebat daripada netizen. Malah, menerusi ruangan komen, mereka juga menyamakan suaranya dengan Pontianak.


Macam suara Pontianak mengilai


"Kenapa suara macam tertelan speaker tu?"
lahar netizen.




Lebih menyedihkan, ramai yang mendakwa mereka murung selepas mendengar suaranya itu.


Macam mana nak samak telinga




Malah, ada juga yang memetik nama penyanyi tersohor tanah air, Datuk Seri Siti Nurhaliza. Aik, apa kena mengena dengan Siti pula ni?


Menangis DS Siti dengar




Sementara itu, segelintir pengikutnya meluat dengan sikap kebanyakan netizen yang gemar melemparkan kritikan negatif terhadap Sajat.


Kenapa follow kalau tak suka?


"Suka hati dialah, IG dia. Aku pelik dengan orang yang tak suka, tapi sibuk follow," komen netizen.


Foto: IG Sajat

Betul tu, unfollow sahaja kalau dah meluat sangat dengan seseorang. Elakkan dari mencari tahu perihal mereka di laman sosial. Mudah, bukan? Jiwa akan lebih tenteram hendaknya. - CARI
27

Bagus
27

Marah
21

Terkejut
33

Sedih
22

Lawak
33

Bosan

Friends Rank (163 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CardiGans85 21-6-2018 11:33 AM
Dah tau dia ni gelenyar, x pyh la follow. X pyh beli produk dia
Quote cicicumel 21-6-2018 11:45 AM
Skrg mmg trend semua gosip pasal kecaman netizen ke?
Quote mieymiey 21-6-2018 11:45 AM
Bosannya bodgos. Setakat seduk komen kat ig, dah boleh buat benang
Quote matchstick 21-6-2018 12:44 PM
ketatnya baju pondan ni
Quote pinkpunk 22-6-2018 09:08 AM
klu pempuan betul mesti dah kena carut pakai sendat padat cmni
Quote Changa 22-6-2018 09:17 AM
CardiGans85 replied at 21-6-2018 11:33 AM
Dah tau dia ni gelenyar, x pyh la follow. X pyh beli produk dia

Sister kan?? Acik2 kepam ig kan mmg spesis babi, follow orabg6 semata nak hencap
Quote noorhairiahma 22-6-2018 12:02 PM
yang kawan dia domon_isabella tu pondan jugak kah?
Quote September14 22-6-2018 12:20 PM
2 2 pun suara hauk... yg sorg tu body besar bila kuar suara kanak2 haha
Quote blue^panther 22-6-2018 12:34 PM
Nasib aku x follow  dia...
Quote GegarVaganja 22-6-2018 04:29 PM
At least, sejijik-jijik Sajat ni, idok la beliau mencaras laki orang kan.
Tak gitu?

Quote miss_baby 22-6-2018 05:30 PM
x dak perut..jelesnya
Quote jargon 22-6-2018 07:05 PM
GegarVaganja replied at 22-6-2018 04:29 PM
At least, sejijik-jijik Sajat ni, idok la beliau mencaras laki orang kan.
Tak gitu?

Penah la nok..si fariz tentera tu kan smpai sherai gn bini heolss gara2 si sajat...tp mse tu sajat stil xpemes lg
Quote estrelle 22-6-2018 07:39 PM
Kemurungan iols dengar suara zantan heshe di kala megerib2 ni.
Quote mawarika 22-6-2018 07:50 PM
Kahkahkah melekek aku ketawa. Jahanam yg lg sorang tu suara doreamon keluar
Quote minah_selekeh 22-6-2018 08:39 PM
Aku bukan setakat nak samak telinga, mata sekali nak samak.. Dengan menari goyang2 aset palsu dia tu.. Geli!
Quote GegarVaganja 22-6-2018 11:12 PM
jargon replied at 22-6-2018 07:05 PM
Penah la nok..si fariz tentera tu kan smpai sherai gn bini heolss gara2 si sajat...tp mse tu sajat ...

Ye ke nok.
Ganja xtau la nok.
Huhu


Quote putehkundor 23-6-2018 06:01 AM
Mantap vokal diamonds isabela

Muka sheols cantik persis dramatis rozie othman
Quote hyie 23-6-2018 08:37 AM
jargon replied at 22-6-2018 07:05 PM
Penah la nok..si fariz tentera tu kan smpai sherai gn bini heolss gara2 si sajat...tp mse tu sajat ...

fariz tentera mana sister? mesti heols tergila2 kan kopek gebu sajat khuens tentera main fonen berpisah tiada...btw kawan sajat tu pon fonen jugak, takdenya pompuan tulen tergedik2 macam tu, i mean kita boleh beza lenggok tubuh lelaki dengan pompuan bila terkinja2 macam tu...
Quote jargon 23-6-2018 11:54 PM
hyie replied at 23-6-2018 08:37 AM
fariz tentera mana sister? mesti heols tergila2 kan kopek gebu sajat khuens  tentera main fonen  ...

Fariz yg msuk rancangan dance kt astrok satu ketika dlu...mse tu fariz mseh gb ex bini dia..lps tu sherai sbb sajat ni...time tu sajat blom pemes,cuma pemes dikalangan ratu nyah2 je mse tu...cuba uol gugel si fariZ tu...type sajat fariz..

Lihat semua komen(32)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 06:47 PM GMT+8 , Processed in 0.104258 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top