CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Peminat Soal Perasaan Fazura Selepas Buka Hijab

22-6-2018 03:19 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 41080| Komen: 258|Original author: Oleh: Suzy

Description: Di Indonesia, sudah menjadi satu kelaziman apabila tibanya Ramadan, selebriti mengenakan hijab bagi menghormati bulan mulia itu. Kini, amalan tersebut semakin diterima selebriti Malaysia apabila beber ...


Di Indonesia, sudah menjadi satu kelaziman apabila tibanya Ramadan, selebriti mengenakan hijab bagi menghormati bulan mulia itu. Kini, amalan tersebut semakin diterima selebriti Malaysia apabila beberapa artis terkenal turut mengenakan hijab selama 30 hari, antaranya Fazura dan Sarah Raisuddin.


Foto: IG Fazura

Fazura telah lama mempraktikkan pemakaian hijab setiap kali Ramadan menjelang ketika masih belum berkahwin dan sentiasa mendapat sokongan dari peminatnya. 


Namun, sejak mendirikan rumah tangga ramai peminat mengharapkan Fazura kekal berhijab apabila mempunyai keluarga mentua yang sopan bertudung labuh. 



Bagaimanapun, setelah lebih sebulan mengenakan tudung apabila ke luar rumah, nampaknya impian peminat untuk melihat Fazura terus berhijab tidak kesampaian kerana dia dilihat memuat naik foto terbaru di akaun Instagram miliknya tanpa mengenakan hijab. 


Peminat yang tertunggu-tunggu khabar terbaru dari aktres terbaik itu tanpa membuang masa menghujani ruangan komen dengan pertanyaan berkaitan hijabnya. Ada yang ingin mengetahui perasaan Fazura selepas membuka tudung. Malah, ada juga yang menyelar Fazura kerana dikatakan mempermainkan agama. 



Fazura, bagaimanapun tidak cepat melatah dan menjawab pertanyaan netizen dengan panjang lebar. Hanya segelintir sahaja peminat yang kurang senang dengan penampilan terbaru Fazura, tetapi majoriti peminatnya tetap menyokong pelakon itu dan mendoakan supaya suatu hari nanti dia kekal berhijab. - CARI
15

Bagus
8

Marah
11

Terkejut
7

Sedih
14

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (72 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ayjay 22-6-2018 03:26 PM
Kalau iols look at the negative side of her answer,   mampos kena kecam dgn karatz dia.
I think hal tudung ni is best senyap je lah. After all dah hang kata hang tak mau peduli apa org cakap and it's personal between you and tge almighty, kan?
Quote mixed 22-6-2018 03:28 PM
biasa la sheol akan di ampun kan oleh fans nya

klu retis lain mau kena kencam serata alam
Quote ALDRIN 22-6-2018 03:30 PM
Tunggu Siti Sarah wat announcement nk berhijab penuh x lama lagi....acik2 kepam yg bnyk bunyik sila take note yach..
Quote seri_mawr 22-6-2018 03:31 PM
retis kan....
yang ala2 insaf nak berhijab pun boleh terbang hijab.....

faz ni mmg ramadhan jek bertudung...

doa2 la semoga beliau di beri hidayah untuk terus berhijab...

Quote Siti_Mustaqim 22-6-2018 03:31 PM
Wow..famili fattah bertudung litup semua. Gi mana Fattah boleh terpesong ke bidang maksiat ni,,,,haha ..adoiiiilah...
Quote Cicisweets 22-6-2018 04:09 PM
Ni la real penunggang agama{:smile
Quote whadda 22-6-2018 04:23 PM
biar la dia betol2 bersedia.. skarang practice dulu.. lambat laun berhijab la jugak tu.. klo hati tak bersedia kang jadi cam uqasha atau sara ali tu
Quote ZazzaMiller 22-6-2018 04:27 PM
whadda replied at 22-6-2018 04:23 PM
biar la dia betol2 bersedia.. skarang practice dulu.. lambat laun berhijab la jugak tu.. klo hati ta ...

alaaa... rileks laa..seorg hajjah pon da rupe tanak bertudung.. ni kan pulakk retis yg sejak azali nye mmg urban.. gituhh kann. nak jugek compare dng seteruu    
Quote Joannalee 22-6-2018 04:29 PM
Well fazura kot ... mmg suke meroyan
Quote JDT 22-6-2018 04:33 PM
Siti_Mustaqim replied at 22-6-2018 03:31 PM
Wow..famili fattah bertudung litup semua. Gi mana Fattah boleh terpesong ke bidang maksiat ni,,,,hah ...

Ala.. Kalau Abdul Fattah betul maksum, takdelah dia terjebak dalam bidang seni ni.  Baik dia jadi ustaz saja.
Quote vanillaninja 22-6-2018 04:44 PM
Kenapa baru this year netizen tanya? Memang dah bertahun2 kan sheols pakai tudung masa bulan Ramadan.
Quote besarkecik 22-6-2018 04:45 PM
Fazura no dah lama jugak tak berlakon kan? Ke aku yang tak perasan
Quote separasedar 22-6-2018 04:58 PM
vanillaninja replied at 22-6-2018 04:44 PM
Kenapa baru this year netizen tanya? Memang dah bertahun2 kan sheols pakai tudung masa bulan Ramadan ...

Netizen2 yg tanya tu dulu2 baru lahir. Skrg dh besar. Dh pandai guna social media utk membawang
Quote aderaderker 22-6-2018 04:59 PM
Tak payah la nak suruh orang doakan awak kalau awak memang tak nak buat.
Better diam sajalah.

Tiap2 tahun lagu tu kan.
Doakan saya, doakan saya.

Tapi artis suci nan sorang ni mana boleh disentuh sekarang ni.
Quote GhostWalking 22-6-2018 05:25 PM
Suka hati dia lahhhh lol
Quote prettyuglybabe 22-6-2018 05:31 PM
laki dia pun tak peduli, lantak dia la..
sibuk betul nak suruh orang pakai tudung..
yang wajib tu tutup aurat..
takat tutup rambut lengan terdedah kaki terdedah buat apa..
Quote Aunty_Acid 22-6-2018 05:39 PM
suami dia isteri, isteri dia suami
Quote LadyDiddy 22-6-2018 05:39 PM
Iols dulu pun macam tu jugak..mula2 pakai tudung bulan ramadan je..tapi pegi ofis tak pakai..pakai baju kurung..kalau keluar baru pakai tudung..
Pastu slow2 start cari baju lengan panjang n seluar longgar..esp yg boleh pakai pegi ofis..utk gantikan pencil skirt n dress keje..
Lama2 rasa dah ready baru pakai permanently..biarla orang nak cakap macam main2 kejap pakai kejap tak..tapi iols bukan retis so takde la kena hencap beramai-ramai.. kena perli dgn makcik2 bawang je

So U go faz! Moga satu hari uols bertudung permanently
Quote airmineral 22-6-2018 05:48 PM
semoga niat untuk berubah menjadi lebih baik akan dimakbulkan tuhan secepat mungkin

Lihat semua komen(258)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 04:06 AM GMT+8 , Processed in 0.062107 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top