CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Terima Kasih Neelofa" - Pergh, Neelofa Bagi Sokongan Pada Haqiem Rusli!

22-6-2018 02:58 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 11794| Komen: 53|Original author: Oleh: Amiey

Description: Kemelut yang melanda penyanyi muda, Haqiem Rusli nampaknya mendapat perhatian ramai termasuklah rakan-rakan artis. Malah, ramai yang turut memberi sokongan kepadanya dan meminta dia untuk bersabar dan ...
Kemelut yang melanda penyanyi muda, Haqiem Rusli nampaknya mendapat perhatian ramai termasuklah rakan-rakan artis. Malah, ramai yang turut memberi sokongan kepadanya dan meminta dia untuk bersabar dan terus bertahan. 



Terbaru, pelakon, pengacara dan juga usahawan Neelofa turut menyatakan sokongan kepada Haqiem. Melalui akaun Twitternya, Neelofa meminta Haqiem untuk terus bertahan kerana masih ramai yang menyanyanginya. 

"Jangan putus asa. Ramai yang menyokong dan sayangkan awak"


Tweet tersebut juga mendapat pelbagai reaksi positif daripada netizen yang turut menyatakan sokongan mereka kepada Haqiem. 

Ramai yang sokong. Rugi kalau berhenti daripada menyanyi kerana Haqiem berbakat besar..


Ada juga kata-kata nakal yang mengusik Haqiem kerana mendapat sokongan daripada orang yang dia minati..


Syafiq Kyle juga turut memberikan sokongan pada Haqiem..


Terdahulu, Haqiem mengejutkan industri seni tanah air apabila dia dikatakan ingin menamatkan karier nyanyiannya melalui beberapa kenyataan di media sosial kerana dikatakan mengalami tekanan. 

Haqiem juga meminta peminat untuk menunggu sehingga Julai sebelum dia mengumumkan keputusannya samada akan meneruskan karier seninya atau tidak. 


Biasalah berkerja dalam industri seni kenalah mempunyai hati yang kental, dik. Diharap Haqiem tidak berputus asa tetapi dan menerima setiap teguran secara positif untuk memperbaiki kekurangan diri. -CARI
10

Bagus
12

Marah
7

Terkejut
13

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (49 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imanda 22-6-2018 03:08 PM
alololololo
Quote lazim 22-6-2018 03:09 PM
rimasnya.. dik man tino tu hari2 kena nganjeng tp heols aman2 jah ... tipsnya bila kena kutuk mengalah. tomok dulu pon hari2 kena cerca hengau rambut belah tengah tp album laku jugak.
Quote exclusive_vvip 22-6-2018 03:10 PM
sorry bebanyak la...i mmg x percaya kalu retis2 dok mengadu nak berenti menyanyi@berlakon ni...nak perhatian lebih je...altimet n che ta tu dah berapa kali dok sebut nak quit, dok ada lagi je...mcm dak haqiem ni, ingat sesenang ko nak quit, ntah2 duit advance utk show sampai lepas raya haji pun dah amik...choiii
Quote slyfynx 22-6-2018 03:18 PM
Memule suka je HR ni.
Tp lately banyak betul cerita x sedap pasal die ni.
And bahasa die dalam twitter pun x manis kalau baca.
Setak suke aku kat Aiman Tino pun, at least PR die sgt bagus.
Quote friedfishsoup 22-6-2018 03:19 PM
Edited by friedfishsoup at 22-6-2018 05:28 PM

Screenshot_2018-06-22-15-12-07-716_com.instagram.android.png

Vs

Screenshot_2018-06-22-15-20-45-436_com.ksmobile.cb.png

Screenshot_2018-06-22-15-16-39-411_com.ksmobile.cb.png

IMG_20180622_151226.jpg

Vs

Screenshot_2018-06-22-15-18-25-534_com.ksmobile.cb.png

pestleandmortar_014.jpg
Quote ayjay 22-6-2018 03:28 PM
hahahahhahahaaha
Quote lucky_peace 22-6-2018 03:34 PM

berkeraknya..
Quote matchstick 22-6-2018 03:46 PM
tengkuk pendek xpayah lah pakai turban gitu pastu ambik gambo dr tepi feeling model look. huduh bebenor
Quote MatDeghem 22-6-2018 03:50 PM

bhai toncit.jpg





Quote aciik 22-6-2018 03:51 PM
takat cantik ngan mekap je la....real kelauttt...
Quote masnona 22-6-2018 03:54 PM
Apa masalah hakim ni. Xphm la  ke sbb iols sibuk beribadah di bulan romadon lalu
Quote friedfishsoup 22-6-2018 03:54 PM
MatDeghem replied at 22-6-2018 03:50 PM

I sbenarnya nampak mcm Batu lesung tepek atas kepala dia
Quote Aunty_Acid 22-6-2018 04:00 PM
Edited by Aunty_Acid at 22-6-2018 08:03 AM
lazim replied at 22-6-2018 07:09 AM
rimasnya.. dik man tino tu hari2 kena nganjeng tp heols aman2 jah ... tipsnya bila kena kutuk mengal ...

bagus lagi jadi aiman tino ku rela dibenci sebab aiman tak kisah
Quote silampumeja 22-6-2018 04:10 PM
ini spekuan sangat si dak haqiem ni...cyber bullies apenye... ramai nganjing ke ramai-ramai aibkan dia  kat medsoc? takde? habistu ape yg cyber bully nya..yg i tau si qimilionya tu yang duk cyber bully bash semua yang hencap dia... tak boleh kutuk sikit askar qimio tu berkoyan koyang balas balik kan...
Quote Kaktusmati 22-6-2018 04:20 PM
i speku heshe nak attention je.. cakap nak bersara alih2 keluar single terbaru
macam altimet lah. nak duit nak duit dapat sekali bunga!
Quote szairmz 22-6-2018 04:26 PM
Hahahahahaha hadoiii masuk sini nak baca gossip HR..tiberrr gelak tak hengatt ngk gambar2 ittewww
Quote KelisaOren 22-6-2018 04:40 PM
MatDeghem replied at 22-6-2018 03:50 PM

Mcm mak dan anak pulak Bhai toncit dgn hajah toncit ni....muka lebih kurang hahaa
Quote tomaz 22-6-2018 04:52 PM
Vongoksss amat thread ni. Hahahahha
Quote cahaya_almas 22-6-2018 05:07 PM
friedfishsoup replied at 22-6-2018 03:19 PM
Vs



Buruk yang amat...haha..

Lihat semua komen(53)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-6-2023 12:14 PM GMT+8 , Processed in 0.123015 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top