CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Dah Move On, Adam Shahz Minta Jangan Doakan Dia Kembali Bersama Bekas Isteri

18-6-2018 05:37 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6842| Komen: 17|Original author: Oleh: Saiful

Description: "Saya minta jangan doakan saya kembali bersamanya dan saya minta agar dapat jauhkan perkara tersebut."
"Saya minta jangan doakan saya kembali bersamanya dan
saya minta agar dapat jauhkan perkara tersebut."


Aduhai, sampai begitu sekali Adam Shahz tidak mahu kembali bersama bekas isteri, Fatin Afeefa.


Foto: Sinar Harian/IG Fatin Afeefa

Memetik Astro GEMPAK, pelakon itu mengakui kehidupannya kini lebih teratur tanpa bekas isteri. Oleh itu, dia berharap sangat agar orang ramai tidak mengharapkan mereka kembali bersama.

“Tidak dinafikan, memang ada yang mendoakan supaya dia kembali bersama saya.

“Saya sudah ‘move on’ kerana saya rasa kehidupan saya kini lebih teratur tanpa dia (bekas isteri).

“Malah, saya dapat meluangkan lebih banyak masa bersama anak,” katanya.



Foto: IG Fatin Afeefa

Adam dan Fatin atau nama sebenarnya Fatin Nur Afifah Shamsudin mendirikan rumah tangga pada 21 Disember 2013 dan berpisah pada 30 Mei, tahun lalu. Mereka dikurniakan seorang puteri iaitu Ivy Herra Sophia, 3.

Bercerita mengenai sambutan Syawal pula, Adam menegaskan dia tidak berasa keseorangan kerana menyambutnya bersama anak perempuannya.

"Anak menyambut Aidilfitri dengan saya tahun ini, tiada apa perlu disedihkan,” ujarnya.


Foto: Iluminasi

Keras betul hati Adam sampai tidak mahu orang mendoakan dia dan bekas isteri kembali bersama. Apapun, semoga Adam bertemu kebahagian baharu kelak. - CARI
20

Bagus
17

Marah
13

Terkejut
23

Sedih
16

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (103 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Iema5008 18-6-2018 05:51 PM
Tak abis lg cerita mamat tak pemes ni {:yameteh
Quote besarkecik 18-6-2018 08:45 PM
Tebalnya mekap bohsia ni
Quote ashilalat 18-6-2018 09:37 PM
MAmat ni bodohnya lahai..dok kata dh move on, tp dok meratib nama ex. Ponpuan tu elok je move on smpai kna tangkap khalwat tanpa sebut nama ex laki. Pirahhhh mamat poyo.
Quote shernazz 18-6-2018 09:45 PM
Nampak.cm.dia x move on
Tp.try hard sgt nak kata move on
Quote HYSB 18-6-2018 09:47 PM
Mne nk move on nye mke cm tu dpt fatin
Kire dah paling lawaa la tu dia pancing walupn lawo make up
Quote olaoliolu 19-6-2018 02:47 PM
Cun gak minah ni kann{:love
Quote AnaisAnais 19-6-2018 02:57 PM
dia ni sapa?
Quote annehuda 19-6-2018 03:05 PM
dah wartawan yg tny soalan mcm tu kat die.

len la kalau die tetiba update status fb ke ig ke bleh la nk ckp die takleh nk move on lg
Quote imatt 19-6-2018 03:11 PM
Lawa ex dia. Kenape bercerai?
Quote kiah_mai_pulak 19-6-2018 03:12 PM
Bukan cerita lama ke ni???
Quote duffyduck 20-6-2018 11:39 PM
Seriously sapa ni? Jgn kata retis. Pompuan tu cantik, klu dia retis bleh trima la
Quote BuBuComey 31-8-2018 12:17 AM
besarkecik replied at 18-6-2018 08:45 PM
Tebalnya mekap bohsia ni

Kenala mekap tebal baru nampak helok sikit
Quote BuBuComey 31-8-2018 12:18 AM
Reputs pi tanya soalan camtu, dia jawab la. Dia pun tau betapa sundalnya si ikan patin kering ni dok menyondol laki org. Ko dah jadi escort girl ke pipah oi, dok ngekor jantan sana sini
Quote chazey 31-8-2018 12:49 AM
ashilalat replied at 18-6-2018 09:37 PM
MAmat ni bodohnya lahai..dok kata dh move on, tp dok meratib nama ex. Ponpuan tu elok je move on sm ...

Korang ni pun satu. Dah wartawan tanya soklan pasal ex wife, dia jawab la. Cuba kalau wartawan tanya pasal kereta kegemaran dia, sah2 takda pon dia nak cakap pasal ex wife.

Korang yang masuk mengomen du bodgos ni hairan jugak akak kengkadang bila baca komen. Macam takleh fikir jawapan artis berdasarkan soalan wartawan. Lain la kalau takda sesapa tanya tetiba merempan di socmed kuar statement pasal ex wife - dalam kes tu barulah relevan hentam statement retis.
Quote chazey 31-8-2018 12:49 AM
Adakah majoriti porumer jugak alumni kelas belakang?
Quote misslinkpk85 31-8-2018 12:52 AM
Dengan ini saya berjanji x akan doa adam dgn patin kmbali brsama
Quote BuBuComey 13-9-2018 11:36 PM
Patin ni dia pegang kemah keming laki org tu takmau lps. Rugila kalau lps sbb tu lubuk duit kan patin?

Lihat semua komen(17)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 03:18 AM GMT+8 , Processed in 0.443076 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top