CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Izara Aisyah Mohon Maaf, Akui Menyesal Kongsi Gambar Peluk Tun M Kepada Umum

19-6-2018 01:06 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 20435| Komen: 139|Original author: Oleh: Amiey

Description: Dua hari lepas nama pelakon jelita Izara Aishah telah disebut-sebut di media sosial apabila gambarnya memeluk erat Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr Mahathir Mohamad telah tersebar luas di media sosial ...
Dua hari lalu, nama pelakon jelita Izara Aishah disebut-sebut di media sosial apabila gambarnya memeluk erat Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr Mahathir Mohamad tersebar meluas di media sosial. 


Gambar tersebut menjadi bahan kritikan netizen yang 'tidak bersetuju' dengan tindakannya lebih-lebih lagi dengan status Izara yang bergelar isteri kepada anak Datuk Khalid iaitu Adib Khalid.



Menyedari kemarahan netizen, Izara bertindak memohon maaf atas keterlanjurannya berkongsi momen peribadi tersebut kepada umum. Menerusi posting di akaun Instagramnya, dia turut mengakui menyesal dengan tindakannya itu.


Gambar diambil ketika kunjungan keluarganya ke kediaman Tun M sempena sambutan hari raya.

"Seperti kebanyakan rakyat Malaysia yang lain, saya sentiasa teruja apabila bertemu dengan YAB Tun Mahathir. Beberapa hari yang lalu juga sama, tetapi saya telah tersilap langkah (dengan) berkongsi momen peribadi semasa kunjungan keluarga."


Memohon maaf kerana terlalu terbuka dalam tindakannya..

"Saya kesal apabila ada (individu) yang memberi reaksi negatif dengan posting tersebut, dan kepada YAB Tun Mahathir serta keluarga, saya memohon maaf kerana sikap saya yang terlalu terbuka. Maaf zahir dan batin," tulisnya.


Gambar diambil ketika kunjungan keluarga Tok Ti dan Datuk K sekeluarga ke kediaman Tun M. 
Foto: Carian Google

Sebelum itu, Izara dikatakan berkongsi gambar dirinya memeluk pemimpin nombor satu negara itu di akaun Instagram miliknya dan menyatakan betapa Tun M mengingatkan dirinya pada arwah datuknya yang telah meninggal dunia. -CARI
1

Bagus
6

Marah
6

Terkejut
5

Sedih
6

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (30 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imanda 19-6-2018 01:16 PM
dah biasa bpelok2 time blakon jadi apedehal..camtulaa mula2 ijara pk tp lps up kat ig n kena kecam ehh xblhlaa.. xproper for malaysians.
Quote mixed 19-6-2018 01:20 PM
x sesuai gambar camtu nk post pun
PM kot ko ni ijara klu dh biasa peluk2 pun
Quote olaklempit 19-6-2018 01:24 PM
Artis dan OVER berpisah tiada
Quote alieyrina 19-6-2018 01:43 PM
Org kl bukan budaya peluk cium tu biasa kaa
Quote fgsp 19-6-2018 01:47 PM
mcm atok peluk cucu je pun apooo nak kecam takdo kojo
Quote net_level 19-6-2018 01:52 PM
iols paham sheols sayang sangat2 kat tun....
tapi simpan jela gambar tu utk peribadi....
Quote lwyl 19-6-2018 01:56 PM
Bukan mahram boleh peluk ke? Cina hulur tangan lelaki Melayu tak sambut.
Quote awaynepian 19-6-2018 02:14 PM
rieks je tun kn peluk..mcm cucu peluk tun
Quote nuryakmal 19-6-2018 02:15 PM
well she is pretty, just like last time, malaysian will forgive and forget anak appa ni
Quote Joannalee 19-6-2018 02:40 PM
Pempuan ni culture shock ke ape bile dah masuk fam si adib ni??? Meroyan je..
Quote noraidil_06 19-6-2018 02:52 PM
Leceh betul. Peluk atuk2 je kut. Bosannye
Quote HoneyManjer 19-6-2018 02:53 PM
Atuk dgn cucu...kalau aku jumpe pun peluk gak kot...muahahahah
Quote kiah_mai_pulak 19-6-2018 02:54 PM
Alaaaa atuk M pun dh xda nafsu dh kot.. kalau kak kiah x salah, tak salah pun bersalam or bersentuhan ngn orang yg dah berumur... adoiiii netizenn pun
Quote MsKathryn 19-6-2018 02:56 PM
Dia imagine peluk atok dia..
Quote Nenasketum 19-6-2018 02:58 PM
Ok lah tu. Dia memang wild and bimbo kan... hahahaha
Quote parasitology 19-6-2018 03:03 PM
peluk tu ok je...yang tak ok tu pasal sheols upload masuk ig...itu PM la, bukan atuk awak...kalau nk upload gambar biar yg proper...
Quote doubleA 19-6-2018 03:07 PM
Aik peduli pulak apa netizen cakap
Memang over pun pose tu kot ye pun dah biasa memeluk
Quote idakamaruddin 19-6-2018 03:10 PM
knp aku tgk dia peluk tu lebih mcm nak membodek?

Quote moocoww 19-6-2018 03:11 PM
Tengok pun tahu peluk sayang mcm atuk...dengan Tun Siti Hasmah pun sheols bergambar sampai bergam kepala..
Izara patut bolayankan ja netizen yg  asyik menyalak gong...gong..gong tuh
Pepepun lawa sungguh izara ecah

Lihat semua komen(139)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 06:58 PM GMT+8 , Processed in 0.060843 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top