CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Doktor Kaki Perempuan Dibunuh, Isteri Upah Orang Kerat Kemaluan

19-6-2018 03:21 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4014| Komen: 18

Description: Tindakan curang seorang lelaki yang gemar berfoya-foya mengundang padah apabila isterinya mengupah dua lelaki untuk mengerat kemaluannya.
Tindakan curang seorang lelaki yang gemar berfoya-foya mengundang padah apabila isterinya mengupah dua lelaki untuk mengerat kemaluannya.

Memetik Hindustan Times, polis menahan isteri Dr Shafatullah Khan, 55, bersama anak saudara, Nandini, 30, dan suaminya, Pawan Vishwakarma, 35, pada Sabtu.



Gambar Hiasan

Menurut isteri mangsa, Ayesha, 45, Khan sering menggunakan kedudukannya sebagai doktor untuk menggoda wanita dengan menjanjikan pekerjaan sebagai jururawat sebelum merogol mereka.

Malah, Ayesha turut mendakwa, mangsa pernah menodai Nandini ketika berusia 11 tahun hingga menyebabkan dia hamil.


Perkara itu, bagaimanapun disembunyikan daripada pengetahuan keluarga demi menjaga maruahnya dan Ayesha nekad mengambil tindakan terhadap perbuatan terkutuk suaminya.

Ketiga-tiga suspek dipercayai berkomplot untuk membalas dendam terhadap perbuatan keji mangsa, namun Pawan berpendapat lebih baik mereka membunuh sahaja mangsa.

Pawan, kemudian mengupah dua lelaki, Rajendra Malviya dan Dheeraj untuk mengerat kemaluan suami Ayesha sebelum bertindak membunuh mangsa.

Jurucakap polis Jabalpur, SP Shashikant Shukla berkata, terdapat 12 kesan tikaman di dada dan leher, manakala pergelangan tangan mangsa dikelar.

Ayesha, Nandini, dan Rajendra ditahan polis sementara Pawan dan Dheeraj dalam buruan polis. - CARI
12

Bagus
15

Marah
9

Terkejut
9

Sedih
6

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (60 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote idakamaruddin 19-6-2018 04:18 PM
bc news ni mcm tertengok cite mcmni kt crime petrol tara HD

Quote moonbug 19-6-2018 04:23 PM
Rosak satu keluarga
Quote she 19-6-2018 04:25 PM
idakamaruddin replied at 19-6-2018 04:18 PM
bc news ni mcm tertengok cite mcmni kt crime petrol tara HD

Mak iols melayannnn oi cite tu

Polis kemain hebak kalau bawak jip siap langgar2 air lopak...ujan je semedang sana haha
Quote idakamaruddin 19-6-2018 04:27 PM
she replied at 19-6-2018 04:25 PM
Mak iols melayannnn oi cite tu

Polis kemain hebak kalau bawak jip siap langgar2 air lopak...uja ...

ye sama la mak iols pn asal iols sampai umah nak amik anak iols, kul 9 mak iolss siap2 tuka tv taraa nk tgk cite ni

polis dia hebat btl... dpt tangkap masa soal siasat mmg sume dia lempang smpai mengaku terus


Quote she 19-6-2018 04:30 PM
idakamaruddin replied at 19-6-2018 04:27 PM
ye sama la mak iols pn asal iols sampai umah nak amik anak iols, kul 9 mak iolss siap2 tuka tv tar ...

Jangan memain...masuk lokap je kena lempang...polis wanita pakai sari kemain body

Terhiburrrrr
Quote Manjahati 19-6-2018 04:31 PM
Mendapat ler kena potong anu
Quote gekkou 19-6-2018 04:41 PM
19 tahun tunggu nak balas dendam lepas mangsa rogol anak saudara sendiri
demi nama keluarga apa saja sanggup
Quote giyomi 19-6-2018 06:48 PM
you go girl...he deserve it.
Quote munchkin 19-6-2018 07:07 PM
Jahat mangsa tu
Quote Catpaw 19-6-2018 08:51 PM
Agaknya hari2 tunggu masa yg sesuai nak balas dendam {:kill
Quote berusjamban 19-6-2018 08:53 PM
I was hoping that he’s my ex
Quote nenekglamer 19-6-2018 10:58 PM
Wat apa bunuh. Potong bebird je dah la.
Quote sharlenetexas 19-6-2018 11:16 PM
Terlebih kari ke?
Quote matkpop 30-8-2018 01:24 PM
ngilu nya kena kerat tu. ish
Quote Foxey 30-8-2018 01:51 PM
tak kesian dah kat mangsa sebab dia jahat.
Quote fushimi 30-8-2018 02:20 PM
cash cash cash
Quote Artemesiaa 30-8-2018 02:27 PM
Mendapat sudah
Quote julia5094 30-8-2018 02:45 PM
idakamaruddin replied at 19-6-2018 04:18 PM
bc news ni mcm tertengok cite mcmni kt crime petrol tara HD

Iols tiap2 malam tengok crime patrol ek deshum deshum kat 108..

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 01:52 PM GMT+8 , Processed in 0.055620 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top