CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Puas Bermanja Dengan Suami, Mawar Rashid Belum Sedia Timang Anak

4-5-2018 10:53 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 8570| Komen: 41|Original author: Oleh: Ain

Description: “Tanggungjawab sebagai seorang ibu itu sangat besar dan luas, jadi saya dan suami merancang untuk tidak menambah bilangan ahli keluarga buat masa ini."
“Tanggungjawab sebagai seorang ibu itu sangat besar dan luas,
jadi saya dan suami merancang untuk tidak menambah
bilangan ahli keluarga buat masa ini."


Pasti ramai peminat tertunggu-tunggu bila Mawar Rashid dan suami, Raf Yaakob, 33, akan menimang cahaya mata, bukan?



Foto: IG Mawar Rashid

Nampaknya, hasrat peminat terpaksa ditangguhkan dahulu memandangkan akres berkenaan masih belum bersedia untuk menambah ahli keluarga dalam masa terdekat, lapor mStar Online.

Masih dalam fasa bulan madu katanya. Mawar, 23, mahu memberi tumpuan kepada suami dan dua anak tirinya selain mengakui masih belum puas bermanja.



“Tambahan pula kami baru berkahwin jadi saya nak habiskan masa dengan suami terlebih dahulu.

“Namun kalau Allah berikan rezeki untuk memiliki cahaya mata lebih awal daripada apa yang kami rancang sudah tentu saya gembira dan bersyukur,”
katanya.

Malah, pasangan yang disatukan pada 9 November tahun lalu itu masih belum sempat berbulan madu walaupun kerap ke luar negara atas urusan kerja.



“Jujurnya kami belum sempat lagi berbulan madu. Kalau ke luar negara pun kerana ikut suami atas urusan kerja.

“Tetapi, kami ambil peluang juga bersiar-siar dan menghabiskan masa bersama dan itu pun sebenarnya sudah memadai buat saya,”
ujarnya.



Biarlah Mawar puas bermanja dulu dengan Raf. Jangan dipaksa kalau orang belum bersedia. Tak begitu? - CARI
18

Bagus
13

Marah
20

Terkejut
8

Sedih
29

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (94 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miszclassique 4-5-2018 11:35 AM
Selalu kalau pasangan dah kahwin iols tak geli sangat tengok tapi yg dia ni geli geleman okay dua2 pun show off kemain
Quote fushimi 4-5-2018 11:37 AM
rugi ooo tak buat anak kalau laki  kaya

Quote grizz 4-5-2018 11:50 AM
amboi xhoneymoon lg..kemahin jln sane sini..
ikot ko la xnk anak..
Quote kiambang 4-5-2018 11:53 AM
Masa muda eloklah mengandung dik ..:
Quote mieymiey 4-5-2018 12:46 PM
Iols geli geleman kat mamat Raf ni xtau kenapa
Quote awoks 4-5-2018 12:48 PM
Okla dia ckp dia belum redi.drpd dia buat perangai cm hanis zalikha.org lain ada anak ko pun nak lepas tu tinggal2kan anak n suami pegi bejalan ngn kekawan.x kene masa lak tu.

So i setuju dgn mawar.
Quote Bujat 4-5-2018 12:54 PM
Walaupun kepenatan katanya. Kepenatan mengangkang ke dekk???
Quote white01whale 4-5-2018 01:01 PM
Terasa kuat sangat acid bawang tapi nak jugak komen.... Lepas dia baru kawen ari tu ada satu masa dia cam serabai sangat..... Macam letih sangat cara dia... Tu dia claim tak honeymoon lagi... Kalau dah honeymoon cemanee gaya la rupanya
Quote mintu 4-5-2018 01:15 PM
Bujat replied at 4-5-2018 12:54 PM
Walaupun kepenatan katanya. Kepenatan mengangkang ke dekk???


haha cepat2 iols scroll balik statement mana kata kepenatan itu,  iols fikir kepenatan turun dr kapal terbang je
Quote darlingstranger 4-5-2018 01:46 PM
over sgt ko dgn laki kat ig tu dik
Quote buapakperut 4-5-2018 02:02 PM
mieymiey replied at 4-5-2018 04:46 AM
Iols geli geleman kat mamat Raf ni xtau kenapa

setujuk ntah nape tak selesa weh. yg penting mawar suka gesel2 hahaha
Quote makgetah 4-5-2018 02:11 PM
Tok laki kaye dia ni keje ape uols? #kakaktanyaje
Quote chicozinn 4-5-2018 02:34 PM
kepala bana dia la xpuas honeymoon..btw laki dy ni biz pe?kaya na
Quote Nenasketum 4-5-2018 02:36 PM
Kapel sengal. Tapi kalau si laki dah ada anak dah slalu macam ni lah, no hurry sampai otak pikir laki nak mati macam Zizie, baru jumpa doktor. Tak giteww.
Quote akik 4-5-2018 02:43 PM
ewww gelinya bermanja dengan laki mamak. usap2 bulu dada mamak ketiak bau kari  
Quote mieymiey 4-5-2018 03:05 PM
buapakperut replied at 4-5-2018 02:02 PM
setujuk ntah nape tak selesa weh. yg penting mawar suka gesel2 hahaha

Gesel2 baru nampak bahagia
Quote weezerfan 4-5-2018 03:17 PM
Bini lawa mestilah bangla ni sayang
Quote weezerfan 4-5-2018 03:18 PM
akik replied at 4-5-2018 02:43 PM
ewww gelinya bermanja dengan laki mamak. usap2 bulu dada mamak ketiak bau kari

Hahahahaha
Quote haruslah 4-5-2018 03:21 PM
Aku okeh je mane2 couple halal
Konsep x suka jgn tengok okehhhh??????
Same mc retis lain
Laki dia pon okeh jer...

Lihat semua komen(41)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 09:11 AM GMT+8 , Processed in 0.090535 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top