CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

'Takkan Saya Nak Kencing Sambil Angkat Kaki'

3-5-2018 03:15 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6116| Komen: 39

Description: "Dalam gambar tu pun saya angkat kaki sebelah, tak logik saya buang air kecil sambil angkat kaki."
"Dalam gambar tu pun saya angkat kaki sebelah, 
tak logik saya buang air kecil sambil angkat kaki."


Gara-gara menerima kecaman hebat akibat memuat naik sebuah gambar sedang membuang air di dalam tandas bersama dua anak buahnya, seorang gadis tampil membuat penjelasan, lapor mStar Online.

Hanis Ishak, 27, baru-baru ini memuat naik sebuah gambar berserta kapsyen "Sebab kena bawa dua-dua ni masuk tandas 'korang pandang tempat lain I nak kencing'."



Disebabkan posting itu, Hanis dikecam bertalu-talu kerana dianggap memuat naik sesuatu yang tidak sesuai untuk tatapan umum.


"Seronok ke buat orang membayangkan keadaan awak separuh bogel?" komen netizen.



Enggan berdiam diri membiarkan diri terus diserang netizen, Hanis tampil memberikan penjelasan.

"Saya tak buang air kecil pun, sebaliknya saya bawa mereka berdua untuk kencing sebelum menonton wayang.

"Mereka berdiri menghadap pintu tu sebab saya menyakat, saya cakap saya mahu buang air kecil juga sedangkan saya bergurau sahaja. Saya ambil gambar sebab aksi mereka comel dan menghiburkan," jelasnya.

Menurutnya, dia terpaksa masuk bersama kanak-kanak berusia lapan dan lima tahun itu atas faktor keselamatan.


Foto: Twitter

"Biarlah orang nak pandang atau nak mengata, saya dulu hampir diculik tapi sempat diselamatkan ayah. Apatah lagi zaman sekarang, kes budak hilang, pedofilia dan macam-macam lagi. Saya tak nak menyesal di kemudian hari.

"Ia adalah benda normal. Ramai orang dekat luar sana tak tahu cara menjaga kanak-kanak khususnya bila berada di tempat terbuka.

"Malah, saya tak rasa tindakan saya itu salah. Kalau salah, mesti saya akan padam tweet itu selepas orang ramai kecam, tapi saya biarkan sahaja," katanya. - CARI
4

Bagus
8

Marah
14

Terkejut
21

Sedih
4

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (64 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chazey 3-5-2018 03:20 PM
Ko tak tau ke wujud bod kongsi viral?
Quote nikaido 3-5-2018 03:20 PM
Apa kaitan pedophile & penculik dgn dia tangkap gambar nak kencing
Quote prettyuglybabe 3-5-2018 03:24 PM
ramai je bawak budak masuk jamban..
takkan nak biar kat luar..
tapi yang ramai tu cerdik dan tak batak like..
Quote Themilo 3-5-2018 03:29 PM
nikaido replied at 3-5-2018 07:20 AM
Apa kaitan pedophile & penculik dgn dia tangkap gambar nak kencing

kisahnya persis officemate iols.. suka bawak anak sedara 2-3 orang gi sogo, last-last terpaksa masuk fitting room bawak semua anak-anak sedara tu semua.. sebab takut nak tinggalkan deyoll, & on the same time gigih juaa nak shopping baju sendiri
Quote shernazz 3-5-2018 03:30 PM
Ok..mission accomplished
Hajat nak.pemes tercapai..
Quote taji2906 3-5-2018 03:34 PM
yg silapnya semua nak post kat media sosial.. so sial la idupmu utk sementara waktu ni.. kena kecam la lu
Quote gaara_X 3-5-2018 03:46 PM
kemaruk sosial media...gambar lam tandas pun nak ditontongkan...hadoi
Quote chinta89 3-5-2018 03:48 PM
lps ni nk tunjuk ape? nk try baju dlm fitting room, terpaksa bawak masuk sekali sambil gambar tayang bra sipi2 tgh salin baju?
Quote noor2 3-5-2018 03:49 PM
Antara manusia gila perhatian. ..memang mental
Quote siputsedut 3-5-2018 04:04 PM
Sempat lg nk snap gamba...ramai je mak2 bek anak masuk jamban tp tak kuasa nk snap gamba pastu upload...
Quote grizz 3-5-2018 04:05 PM
xpadam lg tweet tu sbb xcukup glame lg..
Quote setori_mori 3-5-2018 04:06 PM
Bbnu bertudung sekarang memang birah kan
Quote mieymiey 3-5-2018 04:07 PM
Memanglah tak kencing sambil angkat kaki, tapi dah kenapa nak gambar kemudian upload dalam socmed? Mendapatlah.
Quote LautBiru52 3-5-2018 04:14 PM
Haih. Tgh shishi pun snap gambar ke?
Quote noraidil_06 3-5-2018 04:16 PM
setori_mori replied at 3-5-2018 04:06 PM
Bbnu bertudung sekarang memang birah kan

Kalau ade bancian bg la. Nk tgk betul ke cikki bertudung birah ramai
Quote sinalegna 3-5-2018 04:25 PM
chazey replied at 3-5-2018 03:20 PM
Ko tak tau ke wujud bod kongsi viral?

Kan.. fail terok cari reputz ni
Quote MarryPottet 3-5-2018 04:28 PM
kesiannya bebudak tu dapat mak sedara batak like & tak bertamadun mcm ni
Quote mjla 3-5-2018 04:29 PM
Kak nti mlm pertama share gambar ye
Tak perlu angkat kaki pung
Netizen sumer sangka baik2 je
Quote AshkieLa 3-5-2018 04:32 PM
"Ia adalah benda normal. Ramai orang dekat luar sana tak tahu cara menjaga kanak-kanak khususnya bila berada di tempat terbuka.



sebab ko tak tahu tapi acah2 tahu laa boleh amik gambar gitu and upload..
ramai lagi mak2 kat luar sana termasuk aku dah biasa je bwk anak2 toddlers masuk toilet skali especially kat RnR.. tapi takde gigih nak amik gambar pun.. malah tak terfikir pun. Itu baru normal..

Batak punya pempuan. Ntah2 baru first time jaga anak2 buah bwk keluar. Tu yg jakun tu..

Lihat semua komen(39)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 04:54 AM GMT+8 , Processed in 0.078778 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top