CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kantoi Buat Air Dalam Tandas Kereta Api

4-5-2018 05:28 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4551| Komen: 17

Description: Seorang penjual air terkantoi selepas sebuah rakaman video menunjukkan dia dan dua lagi individu keluar dari tandas kereta api bersama tin besar yang digunakan untuk membuat air teh dan kopi sebelum d ...
Seorang penjual air terkantoi selepas sebuah rakaman video menunjukkan dia dan dua lagi individu keluar dari tandas kereta api bersama tin besar yang digunakan untuk membuat air teh dan kopi sebelum dijual kepada penumpang tersebar meluas.



Foto: Twitter

Memetik South China Morning Post, kejadian menjijikkan itu berlaku di dalam kereta api Ekspres Chennai-Hyderabad.

Indian Railways dalam satu kenyataan berkata, kejadian itu sudah dilaporkan dan selepas siasatan dijalankan, penjual teh terbabit didenda ASD1,500 (RM5,908).



Difahamkan, video berkenaan dirakam di dalam sebuah kereta api di Secunderabad di Telangana, India. Menurut laporan, hanya salah seorang daripada penjual berkenaan memiliki lesen yang sah.

Penjual itu bagaimanapun mendakwa, mereka sebenarnya memindahkan susu dari satu tin ke yang lain dan tidak mahu melakukannya secara terbuka. 

Menurut laporan, keracunan makanan merupakan salah satu wabak penyakit yang paling kerap dilaporkan berlaku di India. - CARI
19

Bagus
19

Marah
15

Terkejut
6

Sedih
16

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (86 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 4-5-2018 05:48 PM
eeuuwww..ini menggelikan..
Quote Artemesiaa 4-5-2018 06:25 PM
Euwww pemgotor mana ler tak kena cirit birit
Quote onexox97 4-5-2018 06:40 PM
sowoowowoowoowoowo yecks
Quote dani-rox 4-5-2018 07:12 PM
Delhi Belly
Quote eyansss 4-5-2018 07:15 PM
india memang camni...  dulu penah sorang doc ni cite, dia gi india dan duduk kat 5 star hotel...  minum mineral water tapi masih kena cirit birit...
Quote airmineral 4-5-2018 08:24 PM
Yucksss
Geli laaa
Quote LautBiru52 4-5-2018 09:58 PM
Pengotor betul la diaorang ni
Quote leena1234 4-5-2018 11:03 PM
{:cryrun{:yameteh
Quote PongKang 5-5-2018 02:46 PM
tetiba teringat forumer indiabest
Quote missDollie 5-5-2018 02:50 PM
Aku ingat ape la buat air tu..bancuh air rupanya..
Quote missDollie 5-5-2018 02:50 PM
Daaappp urrghhhh guna air toilet..
Quote monkaS 5-5-2018 10:15 PM
eyansss replied at 4-5-2018 07:15 PM
india memang camni...  dulu penah sorang doc ni cite, dia gi india dan duduk kat 5 star hotel...  mi ...

dia pergi city mana?
tak silap aku india ni kena tgk tempat
beza dia mcm langit dengan bumi

Quote eyansss 5-5-2018 10:47 PM
monkaS replied at 5-5-2018 10:15 PM
dia pergi city mana?
tak silap aku india ni kena tgk tempat
beza dia mcm langit dengan bumi

dia tak cakap pulak... sebab dia just tanya aku nak gi country mana masa amek all the jab pastu request basic medicine untuk travel... bila aku cakap kemana aku nak oegi, dia just cakap nasib baik bukan india... pastu dia terus share cite dia...
Quote Yaser 5-5-2018 10:51 PM
ASSALAMUALAIKUM…TUAN / PUAN
KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN
-BINA RUMAH
-KERJA-KERJA PAIP
1.PASANG WATER PUMP DAN WATER HEATER
2.MEMBAIKI TE.KANAN AIR SLOW
3.TUKAR DAN CUCI TANGKI AIR
4.BAIKI TANDAS SUMBAT DAN SINGKI
5.PASNG PAIPING BARU UNTUK RUMAH DAN PEJABAT
-UBAHSUAI RUMAH DAN PEJABAT /OFFICE
-UBAHSUAI BILIK AIR DAN DAPUR
-BUAT PORTH DAN PARKING
-PASANG TILES, TILE, JUBIN
–PASANG PARTATION
-BUAT PLASTER CEILING
-BUAT PAGAR DAN TEMBOK
-BUAT CABINET DAN TABLE TOP
-CAT RUMAH DAN PEJABAT /OFFICE
-PASANG LAMPU,KIPAS,POWER POIN DAN PENDAWAIAN
-BAIKI ATAP BOCOR DAN BUMBUNG
-PASANG PINTU DAN
-BERKUALITI HARGA BERPATUTAN
-KAMI MENERIMA TEMPAHAN KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
-UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI KHAIRUL 0176871482/ 011 17998488
Quote Nenasketum 6-5-2018 08:44 AM
Apa ada hal, China kan. Pelik2 depa tu.
Quote jeligoreng 8-5-2018 10:47 AM
Nenasketum replied at 6-5-2018 08:44 AM
Apa ada hal, China kan. Pelik2 depa tu.

Ko baca ke tak dekkk. Ni jadi kat India
Quote fushimi 8-5-2018 10:56 AM
dorang memang pengotor sejak azali ok

kalau pergi negara dorang kotor yang amak

jijiks sial

Lihat semua komen(17)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 04:15 AM GMT+8 , Processed in 0.068822 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top