CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Foto Di Balai Polis Tersebar, Uqasha Senrose Tutup Komen Di IG

7-5-2018 10:27 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 111824| Komen: 922|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sejak fotonya dalam balai polis tersebar, Uqasha Senrose mengambil tindakan untuk menutup ruangan komen di Instagram miliknya.
Sejak fotonya dalam balai polis tersebar, Uqasha Senrose mengambil tindakan untuk menutup ruangan komen di Instagram miliknya.

Ini kerana ia menjadi sasaran netizen yang meninggalkan komen, bertujuan menyerang dirinya.

Foto: Facebook

Aktres tersebut ditahan selepas polis menemui ‘aluminium foil’ mengandungi 53 pil eramin 5 di dalam beg tangan miliknya.



Sumber berkata, "Pelakon yang memandu Range Rover dikatakan melanggar kenderaan Honda BRV di jalan terbabit. Anggota polis ke lokasi kejadian kemudian membawanya ke balai polis itu untuk pemeriksaan lanjut.

"Sebaik tiba di balai, anggota polis wanita membuat pemeriksaan tubuh pelakon berkenaan dan menemui 53 pil eramin 5 yang dianggarkan seberat 14.74 gram dalam beg tangan miliknya.


"Ujian saringan awal air kencing dilakukan terhadap pelakon itu didapati negatif. Dia kini ditahan di balai polis itu untuk siasatan lanjut."

Uqasha bagaimanapun dibebaskan dengan jaminan polis. -CARI
13

Bagus
10

Marah
11

Terkejut
5

Sedih
12

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (64 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bungarose 6-5-2018 09:17 PM

Berlakon jer pun mampoo range rover
Quote alagapass 6-5-2018 09:18 PM
bungarose replied at 6-5-2018 09:17 PM
Berlakon jer pun mampoo range rover

Haha bisnes kerangan majuuuuu
Quote caprut 6-5-2018 09:18 PM
habes la careee uqasha. pasni bole la pkai tudung balik
Quote rukia2 6-5-2018 09:19 PM
Aiiiiii Bru cm suci lepas hsc.. Buat hal lg dah
Quote Nham22 6-5-2018 09:21 PM
Silap2 die supplier...mewahhh
Quote shernazz 6-5-2018 09:24 PM
Pergh..
Beg berwarna warni jenama.chanel...
Beg.mana.tu ek...
Quote apedehal 6-5-2018 09:24 PM
apoo la rosakkn diri sndiri ni wey..baru je balik shooting di perth ke sidney kan
Quote simatakucing 6-5-2018 09:32 PM
Zasss sebaik mendapat tahu trus pecut keforum cari hihih
Quote Orix 6-5-2018 09:33 PM
Eh hello. Apa ni? I tak paham.
Quote alieyrina 6-5-2018 09:34 PM
Apa yg makjemah tegur? So aku xleh tgk gambaq la ni?
Quote wolf_cute 6-5-2018 09:35 PM
Mmg tade gmbo ke....
Quote madammisae 6-5-2018 09:36 PM
Tak fahamm..pe kes ni
Quote brookemcqueen 6-5-2018 09:36 PM
Nasib i sempat baca before edit. Hihi

Abisla uqasyaaaaa...
Quote Cekla 6-5-2018 09:37 PM
Ada org forwardkan report polis tanya kat i kesahihah citer nih..zasss ke forum..aiyyoo..baru je imej pulih after hsc..dah buat perangai balik.
Quote Leeanne88 6-5-2018 09:38 PM
Nasib baik sempat baca sebelum tt edit
Quote alagapass 6-5-2018 09:38 PM
alieyrina replied at 6-5-2018 09:34 PM
Apa yg makjemah tegur? So aku xleh tgk gambaq la ni?

Hahaha chuols nak gambo ungkasa ke? Google je noksss.. gambo bergari xdaa.. hahaha
Quote Badigol 6-5-2018 09:38 PM
Bukan ke dia bru balik dr sydney ke?biar betul ni..
Quote alagapass 6-5-2018 09:39 PM
Orix replied at 6-5-2018 09:33 PM
Eh hello. Apa ni? I tak paham.

Anak senrose tu kene cekup..
Quote Cekla 6-5-2018 09:41 PM
Uqa accident langgar keta orang, then polis pegi tengok nampak sorg pompuan dlm keadaan khayal..bwk p balai, bila digeledah handbag, jumpa eramin 5 dlm hb, 53bj

Lihat semua komen(922)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 09:49 PM GMT+8 , Processed in 0.071706 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top