CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2322|Reply: 17

Kantoi Buat Air Dalam Tandas Kereta Api

[Copy link]
Post time 4-5-2018 05:28 PM | Show all posts |Read mode
Seorang penjual air terkantoi selepas sebuah rakaman video menunjukkan dia dan dua lagi individu keluar dari tandas kereta api bersama tin besar yang digunakan untuk membuat air teh dan kopi sebelum dijual kepada penumpang tersebar meluas.




Foto: Twitter




Memetik South China Morning Post, kejadian menjijikkan itu berlaku di dalam kereta api Ekspres Chennai-Hyderabad.


Indian Railways dalam satu kenyataan berkata, kejadian itu sudah dilaporkan dan selepas siasatan dijalankan, penjual teh terbabit didenda ASD1,500 (RM5,908).







Difahamkan, video berkenaan dirakam di dalam sebuah kereta api di Secunderabad di Telangana, India. Menurut laporan, hanya salah seorang daripada penjual berkenaan memiliki lesen yang sah.


Penjual itu bagaimanapun mendakwa, mereka sebenarnya memindahkan susu dari satu tin ke yang lain dan tidak mahu melakukannya secara terbuka.


Menurut laporan, keracunan makanan merupakan salah satu wabak penyakit yang paling kerap dilaporkan berlaku di India. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2018 05:48 PM | Show all posts
eeuuwww..ini menggelikan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 06:25 PM | Show all posts
Euwww pemgotor mana ler tak kena cirit birit
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sowoowowoowoowoowo yecks
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 07:12 PM | Show all posts
Delhi Belly
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 07:15 PM | Show all posts
india memang camni...  dulu penah sorang doc ni cite, dia gi india dan duduk kat 5 star hotel...  minum mineral water tapi masih kena cirit birit...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Yucksss
Geli laaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengotor betul la diaorang ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2018 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
{:cryrun{:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2018 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tetiba teringat forumer indiabest
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2018 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat ape la buat air tu..bancuh air rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2018 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Daaappp urrghhhh guna air toilet..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2018 10:15 PM | Show all posts
eyansss replied at 4-5-2018 07:15 PM
india memang camni...  dulu penah sorang doc ni cite, dia gi india dan duduk kat 5 star hotel...  mi ...

dia pergi city mana?
tak silap aku india ni kena tgk tempat
beza dia mcm langit dengan bumi

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2018 10:47 PM | Show all posts
monkaS replied at 5-5-2018 10:15 PM
dia pergi city mana?
tak silap aku india ni kena tgk tempat
beza dia mcm langit dengan bumi

dia tak cakap pulak... sebab dia just tanya aku nak gi country mana masa amek all the jab pastu request basic medicine untuk travel... bila aku cakap kemana aku nak oegi, dia just cakap nasib baik bukan india... pastu dia terus share cite dia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2018 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ASSALAMUALAIKUM…TUAN / PUAN
KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN
-BINA RUMAH
-KERJA-KERJA PAIP
1.PASANG WATER PUMP DAN WATER HEATER
2.MEMBAIKI TE.KANAN AIR SLOW
3.TUKAR DAN CUCI TANGKI AIR
4.BAIKI TANDAS SUMBAT DAN SINGKI
5.PASNG PAIPING BARU UNTUK RUMAH DAN PEJABAT
-UBAHSUAI RUMAH DAN PEJABAT /OFFICE
-UBAHSUAI BILIK AIR DAN DAPUR
-BUAT PORTH DAN PARKING
-PASANG TILES, TILE, JUBIN
–PASANG PARTATION
-BUAT PLASTER CEILING
-BUAT PAGAR DAN TEMBOK
-BUAT CABINET DAN TABLE TOP
-CAT RUMAH DAN PEJABAT /OFFICE
-PASANG LAMPU,KIPAS,POWER POIN DAN PENDAWAIAN
-BAIKI ATAP BOCOR DAN BUMBUNG
-PASANG PINTU DAN
-BERKUALITI HARGA BERPATUTAN
-KAMI MENERIMA TEMPAHAN KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
-UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI KHAIRUL 0176871482/ 011 17998488
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa ada hal, China kan. Pelik2 depa tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2018 10:47 AM | Show all posts
Nenasketum replied at 6-5-2018 08:44 AM
Apa ada hal, China kan. Pelik2 depa tu.

Ko baca ke tak dekkk. Ni jadi kat India
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 10:56 AM | Show all posts
dorang memang pengotor sejak azali ok

kalau pergi negara dorang kotor yang amak

jijiks sial
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:33 AM GMT+8 , Processed in 0.088706 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list