CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Mahu Ubati Kemurungan, Tapi Dirogol Dan Kepala Dipenggal

4-5-2018 05:37 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7294| Komen: 52

Description: Seorang wanita yang berkunjung ke India menerima nasib malang kerana diberikan dadah, dirogol sebelum kepalanya dipenggal.
Seorang wanita yang berkunjung ke India menerima nasib malang kerana diberikan dadah, dirogol sebelum kepalanya dipenggal.

Mail Online melaporkan, Liga Skromane, 33, yang menetap di Dublin, Ireland datang ke negara itu untuk mengubati kemurungannya.


Dia tiba di Kerala bersama kakaknya pada Februari lalu.

Foto: Mail Online
Menurut sumber lagi, mangsa hilang selepas meninggalkan sebuah pusat rawatan ayurveda untuk berkunjung ke pantai.

Mayatnya ditemui dekat hutan bakau di Thiruvallam pada 21 April lepas.

Polis berkata, mangsa digoda oleh dua lelaki sebelum diberikan dadah, dirogol dan dibunuh.


Dua suspek kini sudah ditahan polis bagi siasatan lanjut.

Dipercayai kedua-duanya adalah pengedar dadah dengan salah seorang daripadanya mempunyai rekod jenayah lampau mendera lelaki dan wanita secara seksual. -CARI
14

Bagus
18

Marah
4

Terkejut
10

Sedih
9

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (67 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CardiGans85 4-5-2018 05:43 PM
{:yameteh this is sad..what a sad sad world
Quote grizz 4-5-2018 05:44 PM
sian nye..kejam tol sape wt ni..
Quote moonbug 4-5-2018 06:31 PM
India is not a safe place for female travellers.
Quote shernazz 4-5-2018 06:37 PM
Elakkan ke.india pls.wahai wanita sekalian..
Iols sangat la.kesian dgn nasib wanita yang dirogol...
Kalau seks sama.suka n mengandung tu..lantak.uols.la..pandai.la.cari solutions sendiri
Quote onexox97 4-5-2018 06:37 PM
apa yg jahat sangat ni
Quote CiliPadiSedap 4-5-2018 06:47 PM
boleh tak hantar kunyit2 ke india? haramkan wanita pergi sana? siapa kunyit sila melancong ke india
Quote umbut 4-5-2018 06:55 PM
Pelakon pompuan tamil selamba je.. joget gelek2, terdedah perut, kopek besar .. x kena ke
Quote Victorioussss 4-5-2018 07:08 PM
Ape punya mental la rakyat yindia ni
Foreigners mmg xselamat nak2 y putih

Sebab dorang geram tengok apam pink
Kat rumah apam rentung bau kari

Shithole place btul..girls lupakan la niat nk gi tajmahal tu
Quote AbukRokok 4-5-2018 07:27 PM
org bodoh mmg pilih utk melancong ke India/pukistan... samaada nasib ko buruk atau baik je utk tak kne
Quote ChildrenOfBodom 4-5-2018 07:54 PM
india negara lubang taik... busuk
Quote dodolgemok 4-5-2018 07:55 PM
Babi kan aku dah cakap negara India negara rogol! Boikot jah negara rogol sebegini!!
Quote mjla 4-5-2018 08:04 PM
Campakkan nuklear je paria ni
Quote barfi 4-5-2018 08:11 PM
Haha rentung bau kari

Victorioussss: Ape punya mental la rakyat yindia niForeigners mmg xselamat nak2 y putihSebab dorang geram tengok apam pinkKat rumah apam rentung bau kariShithole pla ...

Quote LautBiru52 4-5-2018 08:55 PM
Memang 'hilang' terus kemurungan dia
Quote sekngucing 4-5-2018 09:01 PM
org india sangat racist.. diorang mana tau pasal kepelbagaian kaum dan negara.. org thai,  malaysia,  pilipin,  indonesia  semua dipanggil. chini (cina)
Quote Levespa 4-5-2018 09:12 PM
kalau pergi ramai2 dan take all the precautions ok je.. pergi mana2 pun kena hati2.. tapi girls lebih baik jangan travel solo la..org jahat akan nampak sebagai easy target
Quote swimswim 4-5-2018 09:28 PM
Hmmm hati2 la solo female travellers
Quote iloveselangor 4-5-2018 09:53 PM
Bodoh nye engko sis.

Negara India tu orang India Malaysia pon tak mo balik ke sana.

Yg kau pulak gigeh nak melancong ke India.

Quote PongKang 4-5-2018 10:03 PM
pegi jalan2 india sana jangan pegi tempat sembarangan.. ada tempat polis pun sama merogol.. nak safe pegi ikut rombongan la.. xsesuai backpack.. kecuali ada sedara mara or kawan kat sana..

Lihat semua komen(52)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 10:09 PM GMT+8 , Processed in 0.248873 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top