CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Baim Wong Dan Fathia Latiff Bakal Bernikah?

26-2-2016 10:50 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 45809| Komen: 150

Description: Desas desus menyatakan Baim Wong telahpun membuat pengakuan bakal menikah tahun ini atau tahun depan dengan artis Malaysia
Oleh Izzah Abbasy

Desas desus menyatakan Baim Wong telahpun membuat pengakuan bakal menikah tahun ini atau tahun depan selepas ditanya oleh media di Jakarta Selatan baru-baru ini.

Baim Wong dikatakan masih merahsiakan calon bakal isterinya. Namun, dikhabarkan Ayu Ting Ting, artis Indonesia dan Fathia Latiff sangat rapat dengannya ketika ini.

Malahan, Baim juga sempat menunjukkan gambar Fathia Latiff dan menyebutnya sebagai calon isteri.


Wah, adakah betul Fathia akan menamatkan zaman bujangnya dengan Baim Wong selepas penghijrahannya baru-baru ini dengan berhijab penuh? Jika betul, doakan yang baik-baik untuk mereka ya!. - CARI Infonet 


 

30

Bagus
25

Marah
36

Terkejut
21

Sedih
25

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (163 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ALDRIN 25-2-2016 05:22 PM
apa plak Fathia...??? Elfira Loy laaa...
Baim nu buaya tembaga...ntah iye ke tak nk kawen nxt yr tu...
Quote taksukapeanut 25-2-2016 05:23 PM
la.. bukan main baik dengan elfira loy, ke fathia pulak si baim ni
Quote awambiru 25-2-2016 05:25 PM
ALDRIN posted on 25-2-2016 05:22 PM
apa plak Fathia...??? Elfira Loy laaa...
Baim nu buaya tembaga...ntah iye ke tak nk kawen nxt yr tu ...

Uols, ni gosip baru lah.. Cuba klik links i letak tu, nanti uols tahu..
Quote sweetfasha 25-2-2016 05:25 PM
bukan bercinta dgn elfira ke
Quote JDT 25-2-2016 05:27 PM
Selagi takde gambar nikah tak caye..nyampah kena mainan perasaan masa dengan elfira ...
Quote Lorra2411 25-2-2016 05:28 PM
promote website ke apa ni?
Quote barfi 25-2-2016 05:28 PM
Ko ni tt mengarut je
Quote awambiru 25-2-2016 05:28 PM
sweetfasha posted on 25-2-2016 05:25 PM
bukan bercinta dgn elfira ke

Ni gosip baru lah..
Quote awambiru 25-2-2016 05:31 PM
JDT posted on 25-2-2016 05:27 PM
Selagi takde gambar nikah tak caye..nyampah kena mainan perasaan masa dengan elfira ...

Korang cuba check website tu, gambar baim dan fathia okey.. Dan artikel ni kuar empat hari yg lalu
Quote Adeakukesah11 25-2-2016 05:31 PM
Ngn elfira pon dia dh clash lahhh. Hishhh korg ni
Quote pichee 25-2-2016 05:32 PM
klu setakat thn dpn..xyah la dok umum..ni bru bln 2...thn dpn tu lme lg..so boring la laki ni..
Quote ellZack 25-2-2016 05:33 PM
iols tolong screencap untuk korang..
Quote minahsleepy 25-2-2016 05:36 PM
aku da tgk link tu..mungkin gambar mase shooting jer..

kalo betol bercinta pn, aiman ngan baim baik ambik aiman jer..sekian..
Quote sarah_ary2 25-2-2016 05:38 PM
Hamboi gambo berdua dengan fathia pulak? Playboya betul baim nie
Quote Siputjelly 25-2-2016 05:39 PM
bukan ke diorang berlakon bersama ke utk cerita apa ntah.
Quote ALDRIN 25-2-2016 05:39 PM
awambiru replied at 25-2-2016 05:31 PM
Korang cuba check website tu, gambar baim dan fathia okey.. Dan artikel ni kuar empat hari yg lalu

ye ke? waaa ni good news..tp Baim tu pendek dr Fathia..mcm x kena je. Iols nunggu2 klu Afgan or Nico shahputra meminang Fathia...kuikuikui
Quote AprilLova 25-2-2016 05:39 PM
awambiru replied at 25-2-2016 05:31 PM
Korang cuba check website tu, gambar baim dan fathia okey.. Dan artikel ni kuar empat hari yg lalu

tapi ni fathia betul ke nih? bukan ke heboh dengan elfira?

Quote ms.vespa 25-2-2016 05:41 PM
Propa je nih..ada film baru..ada la gosip dia..nak up kan cite ni la tu..cite diorg p oversea ngn remi isyak ngn nora danish
Quote awambiru 25-2-2016 05:42 PM
ALDRIN posted on 25-2-2016 05:39 PM
ye ke? waaa ni good news..tp Baim tu pendek dr Fathia..mcm x kena je. Iols nunggu2 klu Afgan or Ni ...

Afgan tu tinggi ke, rasa nya lg pendek dr baim..

Lihat semua komen(150)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:50 AM GMT+8 , Processed in 0.070805 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top